K aja
Ističe se
- Poruka
- 2.820
Evo jednog sjajnog sajta za nas srčane, a naročito za novopečene kolege. Možda je već ovde negde i postavljen, ali ko će da lista svih 67 strana.
http://www.kardiohirurgija.rs
http://www.kardiohirurgija.rs
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Dragi Forumasi, nisam se dugo javljao ali sada imam jedan veliki problem. Zbog upale primam inekcije Longacef. Stvorili su mi se stravicni podlivi, s obzirom da sam na Sintromu, ne znam da li to ima neke veze. Na odmoru sam, a subota je, ne znam sta da radim. Da li ja uopste smem da primam inekcije. Sutra bi trebalo da nastavim terapiju, a kod lekara mogu tek u ponedeljak. Bojim se da se nesto ne iskomplikuje. Podlivi su zaista stravicni. Da li neko zna nesto o tome.

I poseban pozdrav za starog - NOVOG drugara sniskovica. Cestitam na brzom oporavku i samo lepe i zadovoljne dane ti zelim!

.
i nema vremena...
Dragi moji srčani, vidim da pobedjujemo. Baš me raduje da ste dobro i da ova tema traje. I kod mene manje više sve ok, osim naravno, nestašice farina i sinkuma (toga tek nema reče mi jedna simpatična apotekarka juče). Znam da postoji sintrom (sinkum) i da se nabavlja iz inostranstva jer se ne uvozi. Kako doći do toga? Apoteka Galen Pharm u kojoj sam ranije bez problema naručivao i dobijao neke antiaritmike više ne radi takve usluge. Takodje ne mogu da dobijem odgovor na pitanje da li iko zna za neki strani preparat koji je warfarin? Kardiolog mi je rekao da slobodno tražim da mi moj lekar prepiše sinkum - šema je ista. Međutim, ja mislim da bi bilo bolje ne menjati osnovnu supstancu (menjati farin sa sintromom) jer se plašim onog što smo svi preživeli - mučnog "štimovanja" INR-a. Mislim da bi to najbolje znala ministarka zdravlja, ali nemam njen telefon - to mi je dodatno pitanje, ima li neko mobilni ili stabilni, svejedno mi.
, lepo te je citati opet 

kako se kaze. 

mspopovic tek sad ces imati modrice. Meni su noge ko balvani, nisam ni znala da je moguce dobiti tolike otoke. Unuci su cudo
Sada ces biti u najlepsoj fazi u zivotu. To ti iz sveg srca zelim