Esopanjol,da sam znao tu cinjenicu, verovatno bih tako rekao. Kazem opet, oni koji su ucestvovali u diskusiji su (i Senta koji je postavio pitanje) rekli da su shvatili. Verujem da ces cuti i njihov komentar. Siguran sam da prosecan posetilac foruma ne bi shvatio (kao ni ja) da sam rekao to je motor sa NADPUNJENJEM. Tebi svaka cast na znanju kada su automobili u pitanju, ali siguran sam da si i sam shvatio sta sam hteo da kazem i mislim da bi trebao da se slozis sa cinjenicom da bi bilo konstruktivnije i dobronamernije da si samo dao repliku u kojoj bi rekao nesto npr "nije klasican atmosferski jer bi to znacilo da nema turbinu, nego motor sa klasicnim ubrizgavanjem sa turbopunjacem" kao veci poznavalac, nego da zbog te greske da nipodistavas SVE ono sto sam rekao (i znao) da bi covek cuo informacije koje ga zanimaju (a mislim da sam mu dovoljno rekao). Tako bi on dobio potpuno tacne informacije, a ne ovako da na opsirno objasnjenje covek procita i komentar da to objasnjenje u stvari ne treba ni citati zbog greske koju bi jedino najiskusniji prepoznali. Ipak, rekao bih, nije na mestu. I sve to u duhu Bozicnih i Novogodisnjih praznika... :?