OPEL

e pa ja imam tu vectru, samo je dizelas 8)
kako god, poenta je narafski uvijek provjeriti u kakvom je stanju limarija, da li je udaran - posto ima airbag, pogledaj obavezno na pojasu, tamo gdje se prikopcavas, da nema neki zuti jezicak, jer ak ima - znaci da je airbag iskakao... to je nesto sto ne moz se vrati ;)
dalje, mana svih opela (tj.vectra i omega sigurno) je onaj cuveni protokomjer - kad ga kupis sve djeluje super, al onda se malo vozas, a on ne moze preko 100km/h! (a na uzbrdici preko 50)... upali se grozna zuta lampica i krene da obara brzinu i onda moras da ugasis auto, ne bi li se resetovala ta informacija, pa nastavis. al ne preko 100km/h.
e onda odes kod cike koji ga prikopca na kompjuter i kaze ti sta mu je.
dakle, raspricah se ja, poenta je da samo nekako provjeris da li mu je protokomjer ok, jer ak nije, to te kosta samo 200 eura. pu.
good luck! :wink:

Posto se u kola uopste ne razumem jel mozete da mi kazete da li valjaju ova kola,i sta vi mislite o njemu

Opel Astra 1.6i god. 1999

Podaci:
81000 km
benzin
73.5 kW (100 KS)
srebrna
metalik
ABS
klima
centralna brava
servo
alu felne
el. podizači

Prvi vlasnik, 2 mesto tuning styling,pit bull prerada,koza,MP3 muzika,perfektno stanje,remus,OZ felne,niklovan motor

6778-c685.jpg

Auto je odlican!!!
Motor fenomenalno odgovara karoseriji.
Lepo ide, a pri tom ne trosi mnogo.
Pored svega toga, izgleda prelepo i ima
dosta dodatne opreme.

O P E L Z A U V E K !

po opisu podseca na nesto u cemu sam se rado vozila.
ima svasta od opreme, lep je auto, da ne kazem picolovac pravi.
ako pazaris, vozi bezbedno i uzivaj :wink:

Ne zaјebavam. Opel ima cenu. Obicne ne budzene Astre tog godista su do 7000, nesto skuplje ako su dobro cuvane i servisirane. A shminkan i budzen auto uvek moze da se proda po solidno vecoj cifri zbog unikatnosti. Znaci ovakav auto bi trebao da kosta nekih recimo 8300 da je u odlicnom stanju. Da nije mnogo pazen 7000.
Ali on kosta 6000!!! Nesto njemu gadno fali. To je klasicna navlakusa za uvaljivanje razdrndanog. Zimus sam dva meseca proveo ganjajuci dobar pazar i mogu ti provereno reci da je ovo macka u dzaku.
To sto je Opel nije ne unistiv. A i kolko sam shvatio to je domaci nije stranac, vozen po nashim divnim putevima.

Moguća je i druga varijanta. Možda je lik toliko pazio svoj autić da ga je vozao samo do 3000rpm?!? Ipak ga je našminkao i doterao kao nesvet, pa je i vozio kao žena.

Kad_LupimLupim:
Ne zaјebavam. Opel ima cenu. Obicne ne budzene Astre tog godista su do 7000, nesto skuplje ako su dobro cuvane i servisirane. A shminkan i budzen auto uvek moze da se proda po solidno vecoj cifri zbog unikatnosti. Znaci ovakav auto bi trebao da kosta nekih recimo 8300 da je u odlicnom stanju. Da nije mnogo pazen 7000.
Ali on kosta 6000!!! Nesto njemu gadno fali. To je klasicna navlakusa za uvaljivanje razdrndanog. Zimus sam dva meseca proveo ganjajuci dobar pazar i mogu ti provereno reci da je ovo macka u dzaku.
To sto je Opel nije ne unistiv. A i kolko sam shvatio to je domaci nije stranac, vozen po nashim divnim putevima.
Covek je u potpunosti u pravu, pogotovo sto je i on hteo da kupi tako nesto, pa zna i cene. 6000 evra je stvarno izuzetno malo za Astru `99. bez ikakve opreme, a kamoli ovakvu. Pogotovo je bitno da velika vecina automobila koji su sportski sredjeni (manje ili vise) nije vozena umereno. To je valjda i poenta sportskog automobila, a samim tim je auto u losijem stanju. To sam licno zakljucio (kupiti auto sa sportskom opremicom i od penzionera iz Nemacke nije isto). Jos ako se tome pridoda da je auto vozen ovde i "servisiran" ovde....

Da li je to ona na kojoj sa strane stoji "b"ertone?
Iako u sustini ista kao i obicne, ipak zapada za oko. Ova 2,0 je super, ali ne znam da sto se tice 2,0T ili OPC-a...

Da, taj model je dizajniran u Bertone-u.
Pri tom ne mislim na klasicnu (OPC) verziju sa troja vrata vec kupe model. Motor 2.0 razvija 190 KS. i svakako ubedljive performanse, pocev od ubrzanja do 100 km/h za 7. sec. i max. 245. Nije lose... :wink:

vozio sam astru turbo cabrio jos davno, mislim 2002 godine i to sam je bas malatio ( nekih 500 km ), skroz je ok, turbo explodira na 2500 obraja, gazio sam je do 210 km/h i mogla je jos sto je razumljivo obzirom na 192 KS. jednine dve zamerke su prednja osovina, nije dorasla snazi, trakcija je losa i auto ne samo sto proklizava nego i skakuce. recimo da bi se to moglo srediti sa montiranjem boljih guma ali bi i tad bilo malo prisutno. druga stvar je enterijer, nikako nisam mogao udobno da se smestim ( manje vazna stvar ).ako neko misli da je to sportski auto, grdno se vara, astra turbo coupe/cabrio je bulevarski kruzer i nista vise. zao mi je sto nisam uzeo i irmscher astru coupe imala je 230 KS ali je bila vec razdrndana tako da sigurno ne bi imao dobar utisak...

uzeo sam opel astru 2000 dti 2002 godiste disel 74kw 100 ks pa me zanima zna li ko nesto o njoj o motoru kvari li se mnogo presla je 48000 hiljada placena sa svim dadzbinama 8200 evra prepis 150 evra pozdrav veliki googi

imam jedan problem kod opel astre 2000 dti kada je motor hladan upali se lampica sa autom i klujucem preko auta tj slike i nakon tridesetak sekundi nestane mislim ugasi se a u toku voznje se vise ne pali pa me zanima do cega je to kod motora ispod one plastike na motoru ima jedna cijev plasticna koja ulazi u motor garez mi se hvata po njoj dotegao sam selnu koja je na njoj ali uzalud zanima me zasta je ta cijev plasticna jeli nesto opasno motor radi super malo je tvrd servo pri velikim brzinama kocnice su ok dosta su precizne i ukopavaju u mestu ko zna nesto o tome neka mi odgovori pojedoh se ziv
veliki pozdrav googi

Ауто је сасвим добар, мотор такође, троши мало (мање од оног модела 1700ТД или дтл), иде доста боље, а и ради тише. Мислим да ти је цена коректна, али ако је ауто толико прешао и да је у добром стању. У књижици (упутству) имаш објашњење сваке лампице. Мени то личи на проблем кодираног кључа, или брава-нагађам.За серво немој да се бринеш, његов серво је тврђи од рецимо голфа. Ако мислимо на исту пластику, то што ти се ствара ти је од уља. Не знам у коликој је мери, али и мени се појављује та гареж, а нормално троши уље.
У сваком сличају мислим да на ту цифру коју дајеш(не верујем да би те изашло више од 100 евра), није много да закажеш преглед у неком од овлашћених опелових сервиса који су и продавали такве астре (комненовић код богословије или аутопромет на бежанији чини ми се), да се провери у каквом је стању и да се наравно "закачи на компјутер" да се види да ли пријављује неки квар.
Са срећом!

:lol:

Razvoj "pijacarskih" automobila u srbiji kroz decenije : Skoda Octavia karavan ( stara naravno )
Wartburg Karavan
Opel Kadett suza karavan ( pa kad crkne )
Opel Kadett suza karavan

:lol: :lol: :lol:

Back