Ono sto mi je na srcu pretocicu u slova.....

Oci moje

Nije mi sto sam sam,nije mi sto sam ponovo povredjen prebolecu,navikao sam,samo mi je cudno da nisam video da je oko tebe sve laz,da si ti obicni balon od sapunice.Lepa na prvi pogled,caklis prema svetlu,prijatnog mirisa,srce zeljno ljubavi pozelelo te,razumem ga,dusa puna oziljaka potrazila je utehu.Razum,razum se tu ne mesa mnogo kada krv uzavri ali oci,oci su me izdale.One su trebale da me sacuvaju i opomenu ali prastam im.Sva lepota i sjaj tvoji su ih zasenile,poverovase da u tebi ima nesto,ali....to prokleto ali.

Ne pravdam se,ne branim sebe i ludo srce,samo me cude oci,one su trebale da me opomenu da u tvojim ocima sjaja nema,da je tvoja dusa davno ugasena,da je tvoje srce uvek kamen bilo.Oci su me izdale i ne opomenuse me da si samo balon od sapunice koji kada je pukao ostalo je....nista.....praznina,samo blagi miris koji je brzo iscezao.

Samo sam malo neznosti hteo,zato prastam ocima sto nevidese.

LZ

RASTANAK | DJOLETOV KUTAK

Kada te budem ostavila,nadam se da ćeš se ugušiti u svojoj samoći,da ćeš se setiti svega čega se sad ne sećaš,da ćeš lutati ulicama da nadješ samog sebe,da ćeš se tešiti svojim neprekidnim lažima,da nećeš shvatiti šta si izgubio,da ćeš se utopiti u svojim tonama alkohola,da ćeš čuti tišinu,da ćeš tražiti put i da te više nikad neću videti.

Zato

Sve sto zelim si ti, nista vise, nista manje, ti si jedino sto zelim, sto volim, bez cega ne mogu.Ti bojis moja jutra u pastelne boje, ti poput sunca grejes dusu i srce moje dok napolju mraz steze, ti dajes mir i spokoj mojim nocima.Oci tvoje plave daju mi energiju i volju za zivotom, poljubac tvoj hrani moju dusu i cini me srecnim, po kad kad pomislim besmrtnim.Tvoja blagost i dobrota cuvaju me od svih zala,cuvaju od mene samog, tvoja mudrost pokazuje mi put kada sam u situaciji da lutam bespucima.

Zato mi trebas, zato te volim, zato si ti sve moje na svetu, zato si ti zena zbog koje se vredi roditi i za koju vredi umreti.Sve sto zelim, sve sto volim si ti, zeno,princezo, radosti zivota mog.
Moja si tajna - WANNABE MAGAZINE

Vjeruj. U bolje sutra, u novi dan. Vjeruj. Oslobodi se tereta prethodnog dana i koračaj u novo sutra sa osmehom. I uvek vjeruj! I kada ti život podmeće hiljadu prepreka, i kada izgleda kao da nema izlaza, vjeruj! Svaki preživljeni dan mala je pobeda. Svaka isplakana suza zlata je vredela. Ne posustaj, svet ne prašta slabićima, a život je taj koji bira pravila. I sanjaj. Snove pretvori u javu. Možeš ti to! Samo vjeruj. Nikom sudbina nije sve loše karte podelila. Sve je stvar tvog izbora, trenutak za pamćenje ili razlog kajanja. Svaki novi dan je još jedna ispisana stranica. Spakuj je u roman sećanja i idi napred. I ne zaboravi, samo vjeruj, za snove treba tako malo…❤

FB_IMG_1653772503966.jpg

Kažu da čovjeku trebaju samo tri stvari da bi bio istinski srecan u ovom svijetu: nekoga da voli, nešto da radi i nešto čemu će se nadati......E pa dragi svijete....želim vam da budete voljeni i da volite...da nikom zlo niti ne pomislite i da se nadate boljem...jer nikad ništa nije došlo a da nije prošlo.... ❤
FB_IMG_1613916480266.jpg

Trag

Nije tvoja stikla prva koja me gazila, bilo ih je, znam to, svaku pamtim ali ziv sam, rane su tu ali sam ziv. Svojim osmehom cu ti prkositi i tugu sakriti, neces videti moj bol, mahnucu ti i srecu pozeleti. Ostace rana na srcu, ostace tuga, ostace bol, jedino ces ti otici, jedino ti ostati neces.
Ja moram dalje, zivot da stane ne sme rekose u jednoj pesmi, ziveti moram,bol ce kad tad nestati,nadam se, tugu cu muzikom ublaziti, samocu moju i prazninu ce druga zena ispuniti, jedino ce trag od stikle ostati, njega cu ljubiti i sa suzama u ocima secati se tebe.

LZ

Back