Ono sto mi je na srcu pretocicu u slova.....

Ne boli ništa..to je samo tuga u srcu ..duboko zasela,
i ćuti tamo u svom mraku. Čeka tuga moja ..godinama.
Teška je to stvarnost,ali je moja..
Poli
359d5df76b29bddca333c5bf700daf5dBeksinski's fantasy period1986.jpg

Moj put

Izabrao sam put,napravio prvi korak,pa drugi ,treći.Šibaju me mladari koji su se bezobrazno nadvili na put,prave mi ožiljke po koži,žari me mlada kopriva,kao da je mene čekala da naidjem pa da poraste,ojača,napuni se otrovom.Grebe me kupina,kači svoje oštre kandže po meni kao da želi da me vrati ,da mi kaže nije to tvoj put,krenuo si putem bez povratka.

Džaba,ja sam svoj put odabrao,put koji me tebi vodi,put na čijem kraju me čekaju tvoje raširene ruke,tvoj zagrljaj,tvoj poljubac.

LZ

Zaboravio sam

Zaboravio sam te,zaboravio i preboleo sve ono lepo sto je bilo medju nama.Zaboravio sam tvoje tople usne kao medom premazane,zaboravio sam tvoj biserni osmeh,kosu loknastu tvoju crnu sam zaboravio.Zaboravio sam tvoje oci,plave oci najlepse,grudi tvoje jedre tople sam zaboravio ,miris tvoje nezne puti se ne secam vise.Zaboravio sam sve one lepe i nezne reci koje si mi na uvo govorila,uzdahe tvoje u trenutku strasti sam zaboravio.
Preboleo sam oziljke tvojih noktiju na ledjima mojim,zaboravio sam tvoju strast u trenu koju si mnogo puta dozivela dok smo ljubav vodili.Sve lepo i nezno,sve ono sto me je u zivotu drzalo i srecnim cinilo sam ljubavi zaboravio.Zaboravio i rekao sebi,ona ti je poslednja ljubav,upamti to i ne cini gresku,ne otvaraj dusu ni srce vise nikada,zaboravio sam te zivote moj.

Onda dodje prokleta noc,svaki trenutak nas mi se vrati svega se prisetim,suza u oku zacakli i krene noc bez sna,svega se ponovo setim.
Zaborav - IN4S

@Poli46

Samo tebe volim najmoje moje

Ne volim praznike, ne volim guzve, novogodisnji vatromet ne volim, ljude koji se retko smeju ne volim, one koji poklone samo za praznike kupuju ne volim, one koji se bliznjih samo za praznike sete ne volim, poruke praznicne ne volim, gifove sa temom praznik ne volim, kafane koje samo za praznicne dane imaju muziku ne volim.

Sta volim pitala si me ,tebe volim oko moje. Ti si moj vatromet 365 dana, ti mi osmeh poklanjas svaki dan, poruke tvoje koje me obraduju mnogo puta dnevno, tebe volim.Tvojim imenom se moj praznik zove, tvoj glas je muzika moja, pijanstvo i radost si mi ti, ti si sve moje, najmoje.Ti si moje najmilije svaki dan,mesec,godinu,moje najmilije ces biti ceo moj zivot, samo tebe volim Andjele moj.

Gram emocija..

Razdvajaj pasusima, lakše je čitaocu.
Posle zareza uvek napravi razmak.
Eto, vidiš da može.
I pasus, i razmak, i normalan font, i bez šljaštećih boja.
Ne volim praznike, ne volim guzve, novogodisnji vatromet ne volim, ljude koji se retko smeju ne volim, one koji poklone samo za praznike kupuju ne volim, one koji se bliznjih samo za praznike sete ne volim, poruke praznicne ne volim, gifove sa temom praznik ne volim, kafane koje samo za praznicne dane imaju muziku ne volim.

Uporedi ranije radove sa ovim.
Samo će ti se kas'ti. :bye:

Ništa nije smešno.
Ne znam da li je smeh ili podsmeh?!
Uostalom, ne zanima me : )

Možda je atak na nečiju sujetu, m?
Ili bi bezbolnije bilo da se razmenilo privatnom porukom?
Eto, sve što mi je na srcu pretočila sam u slova.
Slova kojima pretačem to iz srca su najdobronamernija slova u obe teme.
I, rezultat je vidljiiv, zadovoljstvo je samo moje.
Tema neka ostane samo tvoja :)

Možda će i ova poruka biti smešna, ali to sam ja, ja koja uvek pretačem iz srca u slova : )

Back