Da li verujete da za vas postoji ta jedna prava osoba, 'sudjena' vama i vi njoj, sa kojim cete provesti ceo zivot
ili se prosto skrasite sa nekom osobom koja je bila na pravom mestu i pravo vreme kada ste želeli stabilnost/porodicu?
Da li je verovanje u pravu osobu bajka?
Logicno da postoji,i ta osoba je uvijek svakoj osobi cijelog zivota pred nosem,samo je ta osoba uvijek tu najvise da bude neki prijatelj max ili nije prijatelj ali u prolazu se gleda cesto ili je poznanik
To jasno u logicno dovodi do zakljucka da ljudi ne zele srodnu dusu niti pravu osobu za sebe
To sam uvidio milion puta gdje osobe koje su prosto slicne toliko da vidis 1 osobu su samo ono poznanici ili max prijatelji,a kada toj nekoj osobi spomenes vi biste bili idealan par,sa njim ili njom da budem axaxxaxaxaxaxaxaxa ma vazi,na nema sanse itd,ili jeste on ili ona ok ali nije to ono sto ja trazim, upravo je ta osoba sve sto je i ova druga.
Vecinom ljudi zele Pogresnu osobu i nikada ali nikada pravu osobu i onda je izgovor kao ne mogu naci pravu osobu.Ja ti garantujem da nema osobe makar npr na ovom forumu da cijeli ili dobar dio zivota kraj sebe nije imala tu pravu osobu, srodnu najvise su sa tom osobom prolaznici, mozda prijatelji ili ono a on je ok sto znam itd,i ta osoba im je previse obicna,previse ok,ali nije to to,a ono mastaju neku sliku osobe koje je nerealna niti je za njih.Posle ako napune 60 pa shvate da ta osoba koja im je tu cijeli zivot je rodjena za njih onda ta osoba vise nije ista,niti je blizu ili je u braku,sve je to posle drugacije.Sve se to odlicno zna kada neko ima 15 i 20 godina.Ne trazi se prava osoba sa 30,40 itd to je mit,svako sa 15 ili 20 vec ima pravu osobu za sebe pa to tada znaju nego glume nesto i fantaziraju