onkomafija-vreme izmedju skenera

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hocu, inace sam sve vreme pila caj od persuna i svih mogucih trava koje mi padnu pod ruke, 4 litre dnevno, dok sam nosila kateter i nisam izlazila iz kuce..
Kantarion sam bas skoro kupila.
Nemoj vise od dve solje dnevno. Meni su bar u J.Pancic apiteci rekli da se skoro svi cajevi piju u toj kolicini. Mada sam jedino mesavinu maslacka i nevena pila lutar na dan.

jutar, navika iz koronarnog ostala, buđenje s vampirima bar za sada, kako bre da se oporaviš kad ti ne daju da spavaš k'o čovek,
prvo što vidiš kako oči otvoriš je igla i tableta, samo dolaze i bodu gde god nađu venu koja nije pukla i modra, za sledeću turu
ima da napravim tablu na kojoj piše bodi i ne budi pa da je okačim na monitor iznad glave koji pišti kako god se okreneš, ni nos
ne smem da počešem, odmah počne da se dere, ne nos bre :D
pijem čaj od nane umesto kafe, baš sam kul pacijenat :mrgreen:

.....joj Nedo kad procitam ta sva bockanja lepo me zaboli kako si ga slikovito opisala :heart: :lol:
.....pij cajic i zamisljaj kafu, tako sam ja 5 dana kad me spopao ovaj bol u stomaku....sad pijem jednu kafu podeljenu u dva dela,
pola solje posle dorucka i pola posle rucka...cisto da zadovoljim naviku, a da ne preteram :)
.....studirala danas savet o ishrani, pa se valjda snadjem...a i ako nesto omanem nece to biti ne znam sta strasno....samo neka
vise ne boli ...:aha:

sve znam šta se dešava, imam čpijuna kojime je izveštavao šta se dešava, taman posla da ostanem neinformisana, gora sam od Staljina :lol:

joj da mi vidiš ruke, inkvizicija je bila nežnija, sve tamno modri podlivi koji ne prolaze, a zaboravila da uzmem hepalpan, ne mogu više ni onog mučenika bm da maltretiram, toliko mi čovek pomaže i trudi se, da me je bukvalno sramota više, nije fer, hebiga ima i on svoj život.....al ovo moram da ispričam, donese on meni veš i još neke stvari, zvirnem ja u kesu kad tamo pored veša, mamin donji deo pidžame koji čuvam za uspomenu i koji ja mogu da navučem na pola lista jednu nogavicu i kuhinjsku krpu koja mi ič nije trebala i pojma nemam šta je tu tražila, valjda da me podseti na kuću :zcepanje:

da mi nije bilo Coke, svih 7 dana bih ležala gola golcata nos nigde da ne promolim, ona je sunce moje dolazila dva puta dnevno da me vidi, skroz sam je ugnjavila, obećala sam da ću kad dođe vreme da bejbisitujem kad god zatreba :heart:

e al ima još, sad kad sam počela da pišem teško ću stati.....slatka moja, što imam doktore, pa to ti prosto dođe milo em drago da se infarktiraš...onaj što mi ubacivao rezervne delove po venama je onako baš mljac, srednji matorac, prosed, krupan i stvarno ljubazan čovek, al je zato onaj u koronarnoj jedinici najbolji i najslađi i jednom rečju majka od čoveka, uvek ima vremena za objašnjavanje, svaki put u trku kad je ( taj ne hoda polako) ili se nasmeši ili namigne čisto da se osetiš prisutno, da brine o pacijentu, to se ne rađa dva puta, pa smo stoga moja sobna drugarica i ja odlučile da ga usvojimo, nikad nežnijeg doktora nisam u životu upoznala,

i takoc, mogla bih ja još da pišem puna sam priča, ali i ovo je dosta :lol:

sve znam šta se dešava, imam čpijuna kojime je izveštavao šta se dešava, taman posla da ostanem neinformisana, gora sam od Staljina[emoji38]
joj da mi vidiš ruke, inkvizicija je bila nežnija, sve tamno modri podlivi koji ne prolaze, a zaboravila da uzmem hepalpan, ne mogu više ni onog mučenika bm da maltretiram, toliko mi čovek pomaže i trudi se, da me je bukvalno sramota više, nije fer, hebiga ima i on svoj život.....al ovo moram da ispričam, donese on meni veš i još neke stvari, zvirnem ja u kesu kad tamo pored veša, mamin donji deo pidžame koji čuvam za uspomenu i koji ja mogu da navučem na pola lista jednu nogavicu i kuhinjsku krpu koja mi ič nije trebala i pojma nemam šta je tu tražila, valjda da me podseti na kuću :zcepanje:

da mi nije bilo Coke, svih 7 dana bih ležala gola golcata nos nigde da ne promolim, ona je sunce moje dolazila dva puta dnevno da me vidi, skroz sam je ugnjavila, obećala sam da ću kad dođe vreme da bejbisitujem kad god zatreba[emoji813]
e al ima još, sad kad sam počela da pišem teško ću stati.....slatka moja, što imam doktore, pa to ti prosto dođe milo em drago da se infarktiraš...onaj što mi ubacivao rezervne delove po venama je onako baš mljac, srednji matorac, prosed, krupan i stvarno ljubazan čovek, al je zato onaj u koronarnoj jedinici najbolji i najslađi i jednom rečju majka od čoveka, uvek ima vremena za objašnjavanje, svaki put u trku kad je ( taj ne hoda polako) ili se nasmeši ili namigne čisto da se osetiš prisutno, da brine o pacijentu, to se ne rađa dva puta, pa smo stoga moja sobna drugarica i ja odlučile da ga usvojimo, nikad nežnijeg doktora nisam u životu upoznala,

i takoc, mogla bih ja još da pišem puna sam priča, ali i ovo je dosta :lol:
Nikad nije dosta sem kad biju[emoji173] . Ijaooo pa tacno mi dodje da trazim docu po opisu pa da se hvatam za srce kad naidje sa neke strane[emoji38]
Coka je dusa, sta bi mi bez nje kad nam ovako zatreba generalka.
Ja obecala da vas vodim na kafu i kolace :)
Ajd ti pisi opet kad ti dodje, a ja da vidim sta prvo da smickam caj ili kafu[emoji38]

maj diki tiker :rotf: podseti me na msje Alfonsa iz 'Alo 'Alo :zcepanje:
mrzi me da čekam, najviše mrzim da čekam nešto,ja bih to odmah i sad i da završim i da krenem dalje, dosadno bre ovo čekanje

kako si ti, smanjili bolovi?

....e ne bili vise nista, sem noge, ona boli stalno po malo bar...na promenu vremena boli vise, i tako....
...bila bih super da nemam sad ove nove momente koje treba da iskontrolisem...al ajde i to ce valjda proci
bez neke vece muke, bar se nadam....

...moraces da cekas, narocito da prodje ova velika hladnoca jer srce bas ne voli velike minuse, imaj to u vidu kad god pomislis da krenes
napolje po takvom vremenu...:ok: ih sta ja sve ne volim pa trpim, moraces da se nacis da zivis sa tim i da usporis malo...meni je trebalo
sigurno pola godne na naucim da hodam polako zbog noge, a nisam navikla....pa se zaletim kao da me djavoli jure, a onda na sred uslice
stanem i ni makac od bola, suze lete, a narod me gleda kao poludelu....dzaba, toliko je znalo da zaboli da mi se smraci pred ocima...sad je
to vec malo manje, ili sam ja naucila da tripim jaci bol, ne znam....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back