onkomafija-vreme izmedju skenera

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
bila do pijace po mlevenu piletinu i viršle i sir i jedva se vratila, znači sad samo da sedim i čekam sledeći udar, malo me boli u grudima, nije jako, al ako nastavi ima da štrcnem nitro pa da vidim šta će dalje biti,
koja sam ja meni budala to majka ne rađa, kaže apotekarka zamolite nekog, koga sestro slatka kad su oko mene svi još gori ili su na poslu, bem ti i život i sudbinu i sve da ti bem u tri lepe nek se nosi

bila do pijace po mlevenu piletinu i viršle i sir i jedva se vratila, znači sad samo da sedim i čekam sledeći udar, malo me boli u grudima, nije jako, al ako nastavi ima da štrcnem nitro pa da vidim šta će dalje biti,
koja sam ja meni budala to majka ne rađa, kaže apotekarka zamolite nekog, koga sestro slatka kad su oko mene svi još gori ili su na poslu, bem ti i život i sudbinu i sve da ti bem u tri lepe nek se nosi

...oooj zivote :(

...zar nemas nista blize od pijace? mene spasi prodavnica preko puta, a imaju i povrca i mesa...
..nego danas sam razmisljala o tom mlevenom pilecem, jel oni vec imaju mleveno ili ih ti zamolis da ti samelju?

ima bliže ali nema ono što meni treba, mogu bm da zamolim al on dok dođe sve te radnje u kojima ima šta meni treba se zatvore,
sad sam uzela prvi put tu mlevenu piletinu i već je bila mlevena, pojma nemam kakva je to ću sutra videti kad je budem spremala,
drugarica uzima kod nje i kaže da je dobra, e sad ovo je druga radnja druga firma, videću šta će ispasti

ima bliže ali nema ono što meni treba, mogu bm da zamolim al on dok dođe sve te radnje u kojima ima šta meni treba se zatvore,
sad sam uzela prvi put tu mlevenu piletinu i već je bila mlevena, pojma nemam kakva je to ću sutra videti kad je budem spremala,
drugarica uzima kod nje i kaže da je dobra, e sad ovo je druga radnja druga firma, videću šta će ispasti

...aha, javi bas....moja ideja je bila da kupim belo pilece i da zamolim da mi odkoste to i samelju, nesto ne znam da li bi odbili, njima to u principu ne bi rebao da je problem,
kad vec ne smem ovo drugo, bar od tog da mogu nesto da spremim...

u bokte pa sad da gledam u bob, juče ovo nisam pročitala:eek:
a valjda nije ništa, nadam se.

Ма пусти је, добила лекове и не пије их по упутству. Неваљалица. z:p
Морала сам да интервенишем. :lol:

E neka si :aha: kad je nevaljalica, tako joj i treba :lol:

- - - - - - - - - -

...u ponedeljak kontrola na Onkologiji, da podignem nalaz magneta pa sa tim kod doce da cujem sta ce reci. Jedino ako ne bude nesto pravio face
zbog ovog juce sto sam radila, ali ako magnet bude dobar valjda nece....ovo ja sebe ovako ubedjujem da nemam ni jedan razlog za nervozu...

...jesam u pravu Sofka :heart:

Ма пусти је, добила лекове и не пије их по упутству. Неваљалица. z:p
Морала сам да интервенишем. :lol:

само строго са госпођу :lol:
шацовала по болници доце, а како се пију лекићи откуд она то да зна :zper:

чуле смо се.

нема ових других санџама да се јаве. малкице ми недостају :rtfm:

ej bre vi, svako radi svoj posao, ja gledam oni pišu, ko im kriv kad nisu napisali dobro,
primeni po potrebi, kako ja da znam kad je i kolika potreba, pa neću da prskam eksploziv na svako bockanje,
nije ni to istog intenziteta, primenila sredstvo kad je bila frka.......
ubiše me ove ruske ratne serije, počela sam da pričam vojničkim jezikom iliti postupi po naređenju,a ako se naljutim ima da propričam i ruski :rotf:

p.s. ako sam imala infarkt nisam oslepela daleko bilo :mrgreen:

ej bre vi, svako radi svoj posao, ja gledam oni pišu, ko im kriv kad nisu napisali dobro,
primeni po potrebi, kako ja da znam kad je i kolika potreba, pa neću da prskam eksploziv na svako bockanje,
ubiše me ove ruske ratne serije, počela sam da pričam vojničkim jezikom iliti postupi po naređenju,a ako se naljutim ima da propričam i ruski :rotf:

....samo ti podvikni generale ima da se postupa po naredjenju :lol:

опа ђурђо, још си будна :lol:

све знаш само за под језик јок :p

па што гледаш руске ратне серије. немаш шта лепше да убодеш .

Poslednja izmena:
....samo ti podvikni generale ima da se postupa po naredjenju :lol:

džabe ja podviknem kad se niko ne boji, jak sam ti ja đeneral :lol:
опа ђурђо, још си будна :lol:

све знаш само за под језик јок :p

па што гледаш руске ратне серије. немаш шта лепше да убодеш .

pa kad su odlične, a spavala sam od tri po podne do polaosam i sad oči k'o kafanske šolje :lol:
a što ima zgodnih Rusa, pa da ne veruješ, posle me pitate što bih se ja selila u Sibir da's udam za nekog generala, al sad cvrc, zeznula me srčka, sad ne smem na zimu k vragu, propade mi lov na medvede :rotf:

pa kad su odlične, a spavala sam od tri po podne do polaosam i sad oči k'o kafanske šolje :lol:
a što ima zgodnih Rusa, pa da ne veruješ, posle me pitate što bih se ja selila u Sibir da's udam za nekog generala, al sad cvrc, zeznula me srčka, sad ne smem na zimu k vragu, propade mi lov na medvede :rotf:

руска зима ти неће смета, само ћапи неког генерала z:p
то ове наше рђаве :lol:
па касније звекни ону лилулицу од 3 и има да спаваш.

руска зима ти неће смета, само ћапи неког генерала z:p
то ове наше рђаве :lol:
па касније звекни ону лилулицу од 3 и има да спаваш.

zveknula uredno al ič ne deluje, navikla sam, trebaće mi uskoro jača droza da se drogiramo duetno :lol:
nema generala, sve to Staljin na vreme pokokao da ne dođu u iskušenje zlotvor gruzinski :evil:

санџаме :rotf:

Да вам се похвалим, овде ћу да пролетујем:

24585_Letovanje_Kadiz_Spanija.jpg

А можда им закуцам на врата болничка да их питам да ми дају пос'о! :lol:
Пристала бих и за џабе на неко време.:D

ko kuca otvoriće mu se, dileme njet :super: lepa plaja del sol, pa kad pocrniš, pa kad mu ga daš po sređivanju, ispašćeš prava španjolska princeza infantkinja, oma će da te zaposle ili će imati posla s nama :mafijas:

mi sandžame, pa jel to lepo, komunistički, šmrc ...uvređena i povređena.... ovo borba za život bre :ljutko:
jedna od nas tri ima da navata nekog generala ne zvala se ja kako se ne zovem, a onda vuče ostale dve sa sobom, to mi je plan, ove dve niko ništa ne pita, izgubile su pravo glasa :zurka:

Pogledajte prilog 426613

охооо.... па да ти неће бити мало врућина :lol:

како год, ја навијам да им покуцаш и да те раширених руку прихвате, и да
имаш један собичак за нас који волемо врућину;)
лелеее, ала би то било доброоо,
неда и ја ће припомогнемо наизменце шта год буде требало

...pi majkumu vazda ti izmice mesto generalice :rotf: nabavicemo ti mi bundu i subaru da budes u punoj "ratnoj spremi" samo ti na vreme sad pij te bombonice sto je doca prepisao :)

Pogledajte prilog 426613

...jaoooo kakva lepota idi nego sta i da pitas, vidi kakvo je divno more i plaza....raj na zemlji :D

- - - - - - - - - -

kanješno, oćim rado ...gotovo je, pređoh na drugu stranu...sad moram da se vratim na španske serije da obnovim znanje, ubićete me s tolikim učenjem
odoh da lalajkim, nemojte dugo da orcate, trebate mi lepe :zcepanje:

...jes bas ti od nase lepote ista zavisi, ajd naspavaj se prvo :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back