onkomafija-vreme izmedju skenera

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Афро, јеси била данас?
ако јеси шта кажу доце?

....da, da, jesam...pa ne moze das da se ne ode tek tako.....jer bi mogla da budem skinuta sa liste pacijenata...ali bih sebi dozvoljavala takav luksuz da ne odem na zakazane
preglede, kontrole....

..inace, kazu da je to sve ok, da je posledica zracenja, koza je dosta ostecena pa samim tim reaguje...i sve je to ocekivano, samo sto to niko nikad nije rekao, napisao, pa ono
kad te snadje sokiras se jer nemas pojma sta sve mozes ocekivati...

...gledali poslednji nalaz magnetne koja je bila 15.septembra, i kazu da je to sve super, da odradim kako je i zakazano za sledecu kontrolu....pa da se tad u februaru opet vidimo...
...pitala sam za to cesce sniamnje pluca, kazu ne treba jer je skener bio dobar, i da se kod nekih sarkoma to radi cesce, ali kod ovakvih ne...pa dobro, necu se ja prepirati sa njima,
nije ni taj 6.02.2017 tako daleko...tad moram imati sve nalaze....a do tad cu da se trudim da zaboravim na sve boljke i strahove...:aha:

....da, da, jesam...pa ne moze das da se ne ode tek tako.....jer bi mogla da budem skinuta sa liste pacijenata...ali bih sebi dozvoljavala takav luksuz da ne odem na zakazane
preglede, kontrole....

..inace, kazu da je to sve ok, da je posledica zracenja, koza je dosta ostecena pa samim tim reaguje...i sve je to ocekivano, samo sto to niko nikad nije rekao, napisao, pa ono
kad te snadje sokiras se jer nemas pojma sta sve mozes ocekivati...

...gledali poslednji nalaz magnetne koja je bila 15.septembra, i kazu da je to sve super, da odradim kako je i zakazano za sledecu kontrolu....pa da se tad u februaru opet vidimo...
...pitala sam za to cesce sniamnje pluca, kazu ne treba jer je skener bio dobar, i da se kod nekih sarkoma to radi cesce, ali kod ovakvih ne...pa dobro, necu se ja prepirati sa njima,
nije ni taj 6.02.2017 tako daleko...tad moram imati sve nalaze....a do tad cu da se trudim da zaboravim na sve boljke i strahove...:aha:

па јасно да се бојиш, ако се нешто неоубичајено појави.
и треба доце обавестити о свему, биће на корист и њима, и другима,ако им се појави.
сви смо ми различити, свако другачије реагује и,
супеееер да је све ок :D
заборави колико можеш,и :zper::lol:

па јасно да се бојиш, ако се нешто неоубичајено појави.
и треба доце обавестити о свему, биће на корист и њима, и другима,ако им се појави.
сви смо ми различити, свако другачије реагује и,
супеееер да је све ок :D
заборави колико можеш,и :zper::lol:

...da, da, i oni su sami bas komentarisali, samo se lud covek niceg ne plasi ili jako laze iz sebi znanog razloga....inace normalan covek ligicno da se plasi kad su takve
bolesti u pitanju.....i rekose bas to, svaka promena treba da se prijavi, narocito kad tako odjednom izbije u cudnom obliku...

....nadam se da hocu, sad jos malo cu kod dece pa lepota sa njima ko da misli o bolesti :heart:

...da, da, i oni su sami bas komentarisali, samo se lud covek niceg ne plasi ili jako laze iz sebi znanog razloga....inace normalan covek ligicno da se plasi kad su takve
bolesti u pitanju.....i rekose bas to, svaka promena treba da se prijavi, narocito kad tako odjednom izbije u cudnom obliku...

....nadam se da hocu, sad jos malo cu kod dece pa lepota sa njima ko da misli o bolesti :heart:

па ти сад ниси болесна,знаш?:lol:
чиста си, уз ситне заебанције. ето, да ти у животу не буде савршено па се према томе и владај ;)

па ти сад ниси болесна,знаш?:lol:
чиста си, уз ситне заебанције. ето, да ти у животу не буде савршено па се према томе и владај ;)

..mislis, a? joj mene sve strah i da se previse radujem....i kad me komsinica svaki dan zapitkuje kako si, ja izbegavam da joj kazem dobro....znaci postajem sujeverna po tom
pitanju :rumenko: samo nesto promrmljam...tek da ne ispadne da cutim ili kao necu da kazem....a svaki put pomislim, sta te briga pitas tek da bi pitala i tako :lol:
...e te zezanjcije ce me pratiti uvek, na svaku promenu vremena i tako da necu moci nikad skroz da zaboravim sta je i kako, ali skoro da normalno hodam sto je super,
sobzirom da sam se krivila i imala problem sa drugim kukom, koliko mi je hod bio nepravilan...sad samo kad se umorim....i brze hodam neuporedivo...sto bi se reklo
idem lagano ka normali...
...pa vladacu se fino, mislim baba dva unuceta i trecim na putu, mora fino da se vlada, htela ne htela :lol:
...:zag:

pozdrav svima :)

za tri nedelje imam zakazan konzilijum za dojku i receno mi je da cu ici na operaciju.
recite mi koliko se posle odluke konzilijuma ceka na operaciju? i kako to izgleda na samom konzilijumu ? da li oni samo konstatuju stanje na osnovu prezentacije nalaza ili rade i dodatni klinicni pregled ? pitam ovo jer smatram da u mom slucaju klinicni pregled nije dobro obavljen, odnosno, u nalazu klinicnog pregleda nisu opisane sve tegobe.
dok sam stigla do konzilijuma proslo je evo 2 meseca, dugo sam cekala nalaze, citoloski nalaz 2 nedelje, mamografski nalaz 3 nedelje a upucena sam na mamografski pregled kao prioritet i sad se pitam koliko cu dugo cekati na prijem i operaciju ako sam ove nalaze cekala toliko.

...zdravo Epona...
....ja ti mogu reci ono sto se meni desavalo na konzilijumu, oni pogledaju nalaz, eventualno im pokazes to sto treba da operisu, u mom slucaju je bio tumor na nozi....ni pipnuli nisu, nije
ni imalo neke potrebe....i rekli su mi da cu biti operisana...cekala sam manje od 2 nedelje od tog dana...dobila poziv na kucnu adresu (telegram) da se javim sutra u bolnicu...kad sam
otisla tamo bio je petak...reli su da cu ici kuci na vikend...zeli mi podatke, pokazali gde mi je krevet i uzeli krv na analizu....receno mi je da dodjem u ponedeljak do 10h....
...tog ponedeljka sam primljena ja i zena koja je operisala dojku kao sto ti treba da radis....obe smo operisane u sredu, i obe smo pusene kuci u petak....posle dolazile na previjanja i
dalju terapiju....
....hvala Bogu obe smo dobro....
....da li se operises na Onkoloskom, ako da, ko je tvoj hirurg?

Na Onkoloskom, ali veruj mi da nisam razumela ko ce me na kraju operisati, da li Dzodic ili neko iz njegovog tima.

Pretpostavila sam da tako izgleda na konzilijumu, ja cu im skrenuti paznju na to sto nedostaje u nalazu klinicnog pregleda, meni se uvlaci bradavica (na nadrzaj se vraca), to nije napisano, i to stanje traje 2 meseca, od pojave prvih tegoba na dojci.

Sad kad si pomenula vadjenje krvi, da li za konzilujum vadim krv ponovo ili vazi nalaz koji sam predala za zakazivanje, pise na papiru koji su mi dali za pripremu za konzilijum, da krvna slika ne moze biti starija od 7 dana, ali nisam ocekivala da ce mi konzilijum zakazati za 25 dana, pa nisam ni pitala za to :)

Meni je nalaz bio star neke dve nedelje. Ne jrv vadi sestra na odelenju na kije te prime. Verujem da oni imaju sve. Ako te bude operisso dr Dzodic smatraj se srecnicom jer skoro da vise i ne operise. Ima tamo puno dobrih hirurgs koji su ucili od njega. Pokusaj da sto manje mislis o tome svemu ako je moguce. Mada znam da je tesko, ja sam plakala danima ko kisna godina, pa i to jrdnom prodje.
Srecno.

Meni je nalaz bio star neke dve nedelje. Ne jrv vadi sestra na odelenju na kije te prime. Verujem da oni imaju sve. Ako te bude operisso dr Dzodic smatraj se srecnicom jer skoro da vise i ne operise. Ima tamo puno dobrih hirurgs koji su ucili od njega. Pokusaj da sto manje mislis o tome svemu ako je moguce. Mada znam da je tesko, ja sam plakala danima ko kisna godina, pa i to jrdnom prodje.
Srecno.

Ako te operise Dzodic, smatraj se srecnom jer te operise, ali i zato sto si uspavana, da ne slusas kako vice :D

jes odbio lecenje i nastavio da se hrani i zivi ko da je zdrav.Kaze da nije prihvatio dijagnozu iako su mu je potvrdili 6 doktora.Rack jetre

...daleko bilo...a jos ovi voditelji kako kometarisu i sprdaju se kao bravo,super si....oni su mi toliko gadni i isfolirani, cudo jedno kako su ljudi spremni da od svega prave biznis....jad i beda
danasnjeg drustva, globalno....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back