Афро, јеси била данас?
ако јеси шта кажу доце?
ако јеси шта кажу доце?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Афро, јеси била данас?
ако јеси шта кажу доце?
....da, da, jesam...pa ne moze das da se ne ode tek tako.....jer bi mogla da budem skinuta sa liste pacijenata...ali bih sebi dozvoljavala takav luksuz da ne odem na zakazane
preglede, kontrole....
..inace, kazu da je to sve ok, da je posledica zracenja, koza je dosta ostecena pa samim tim reaguje...i sve je to ocekivano, samo sto to niko nikad nije rekao, napisao, pa ono
kad te snadje sokiras se jer nemas pojma sta sve mozes ocekivati...
...gledali poslednji nalaz magnetne koja je bila 15.septembra, i kazu da je to sve super, da odradim kako je i zakazano za sledecu kontrolu....pa da se tad u februaru opet vidimo...
...pitala sam za to cesce sniamnje pluca, kazu ne treba jer je skener bio dobar, i da se kod nekih sarkoma to radi cesce, ali kod ovakvih ne...pa dobro, necu se ja prepirati sa njima,
nije ni taj 6.02.2017 tako daleko...tad moram imati sve nalaze....a do tad cu da se trudim da zaboravim na sve boljke i strahove...![]()
па јасно да се бојиш, ако се нешто неоубичајено појави.
и треба доце обавестити о свему, биће на корист и њима, и другима,ако им се појави.
сви смо ми различити, свако другачије реагује и,
супеееер да је све ок
заборави колико можеш,и![]()
...da, da, i oni su sami bas komentarisali, samo se lud covek niceg ne plasi ili jako laze iz sebi znanog razloga....inace normalan covek ligicno da se plasi kad su takve
bolesti u pitanju.....i rekose bas to, svaka promena treba da se prijavi, narocito kad tako odjednom izbije u cudnom obliku...
....nadam se da hocu, sad jos malo cu kod dece pa lepota sa njima ko da misli o bolesti![]()
па ти сад ниси болесна,знаш?
чиста си, уз ситне заебанције. ето, да ти у животу не буде савршено па се према томе и владај![]()
Meni je nalaz bio star neke dve nedelje. Ne jrv vadi sestra na odelenju na kije te prime. Verujem da oni imaju sve. Ako te bude operisso dr Dzodic smatraj se srecnicom jer skoro da vise i ne operise. Ima tamo puno dobrih hirurgs koji su ucili od njega. Pokusaj da sto manje mislis o tome svemu ako je moguce. Mada znam da je tesko, ja sam plakala danima ko kisna godina, pa i to jrdnom prodje.
Srecno.
Kad je lekar strucnjak kakav je Dzodic vala i neka vice.Ako te operise Dzodic, smatraj se srecnom jer te operise, ali i zato sto si uspavana, da ne slusas kako vice![]()
Pa gde si se ti zaturio? Kako si, kako nauka?Pozdrav, devojke!![]()
Kad je lekar strucnjak kakav je Dzodic vala i neka vice.
Ja pricam iz ugla pacijentaNe znam da li bi se svi ostali koji ucestvuju u operaciji slozili sa tobom![]()
jes odbio lecenje i nastavio da se hrani i zivi ko da je zdrav.Kaze da nije prihvatio dijagnozu iako su mu je potvrdili 6 doktora.Rack jetre
данас би славили Драганин рођендан
одгледала и одслушала оно њено"мало мене"
гуцнула мало црног вина, и такоц![]()
Hvala na pitanju.Affro kako si
????....данас би славили Драганин рођендан
одгледала и одслушала оно њено"мало мене"
гуцнула мало црног вина, и такоц![]()