Meda
Elita
- Poruka
- 18.736
to i mene čeka kad odluče kad će, pa opet jedno dva -tri stenta, pa opet oporavak pa jurcanje za penziju, pa ti budi bolestan, kako bre kad moraš da trčiš okolo k'o martovski zec, budisigabogsnama
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma tamo su svakog filovali time zarad smirenja kojekakvih aritmija i ko zna sve čega ne, pa su mi to i u otpusnoj ubacili ali što je mnogo mnogo je, pričaću sutra sa mojom sandžamom o tome, idem po uputa za sve i svašta, ne bih u bolnicu samo da pitam jel da pijem to ili da prekidam, nemaju druga posla već mene da savetuju
ajd obavi i te poslove na GAK pa da se smiriš, a magnet će biti dobar kao i uvek, videćeš
e ubiće me s ovim lexilium-om, ja ću to da batalim, ujutru pola, uveče cela od 3mg, samo mi se spava, kao mrtva sam, smeta ti mi to, ne osećam samu sebe, samo lelujam po kući
....ja njega nisam pila....dobila sam od moje doktorke rivotril i to me je unormalilo skroz...pola uvece (1mg) i po potrebi cetvtinu ujutro...sto jako rekto popijem,
i odlicno se osecam...dok sam pila bromazepane bila sam tako nekad kao ti, a nekad nista, a nisam se osecala dobro....posle mi je ona rekla da taj lek i nije
za to i da prestanem da ga pijem...
...ja danas celi dan po lekarima, uglavnom u petak idem malo da leskarim na GAK-u, pustice me kuci popodne, a oni neka ispituju i istrazuju sta su nasli...
..sutra na magnetnu...pa da vidimo sta ce za par dana reci nalaz....eto tako
Ma neki polipi i miomi i zadebljanja, pa da to maknu i ispitaju sta je. Nije ni cudo jedva ja sama sebe uhvatim gde i kod koga sve u toku dana treba da odem.па немој да га пијеш, или и увече само пола.
мени то к''о бомбонице, и ништа, а тебе собали[emoji38]
ај зваћу те сутра увече
- - - - - - - - - -
песнице спремне за магнет
а шта сад чепрка и истражује гинџа? нешто ми изгледа промакло
Ma neki polipi i miomi i zadebljanja, pa da to maknu i ispitaju sta je. Nije ni cudo jedva ja sama sebe uhvatim gde i kod koga sve u toku dana treba da odem.
Tako zakljucno sa petkom, pa posle jos kod onkologa na kontrolu, sa nalazima, nadam se to je to.
Uh, hvala, i ja se nadam dobrom magnetu [emoji173]
моја Афро, слабо ти ова алатљика била у употреби и одма' полипи,миоми и задебљања. оће то
ма брине и мене, не питај
ваљда буде све добро....
...cut tamo sramoto jedna, gde se to prica sa jednom babom...ccc..
- - - - - - - - - -
...bice kako bude, ja se vise nervirati necu, samo neka smo zivi i zdravi, svakog negde nesto boli...![]()
Ko je vikao sram da ga budeja sam i zvanično prešla u kukavice, značitoliko se drala na mene i vikala da sam od straha zaboravila da pitam za lexilium, nisam vie ni za šta![]()
Ja spavam u vreme kad one odvezu jezike, a i ne volim taj nacin razgovora...sta cu nikako nisam u trendu [emoji173]лелеее па шта фали, ако је за здравље[emoji38]
ништа бре ниси научила на женама. неку ноћ сам вриштала од смеха[emoji38]мислим да је метла пустила машти на вољу ил ....
Bezobraznica jednamoja opšta sandžama![]()
ja sam i zvanično prešla u kukavice, značitoliko se drala na mene i vikala da sam od straha zaboravila da pitam za lexilium, nisam vie ni za šta![]()