onkomafija-vreme izmedju skenera

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
znam da ne voli, odmah me malo guši, koji gnjavež, i što bre to, u mojoj familiji se lepo zna od čega se boluje, lepo ti se zakreči mozak i pojma nemaš šta ti je i sve ti lepo i bazaš okolo pa te vraćaju kući s drugog kraja grada, a ne ovako....

padobro bar se to bolenje smirilo, noga će uvek po malo, tu leka nema, pola mišića fali, ne može drugačije, a i to drugo nije opasno, oće to u našim godinama da se desi, sredićeš sve ti to kao i uvek,
hebote od silnih gluposti ne može čovek ni na kafu da ode ko čovek pa da se lepo iskukamo, pa stvarno

...naci cemo vremena samo da malo otopli ovo nije za tebe nikako pogodno za setnju, nije ni za mene, ali ja nekako utoplim nogu i idem kad moram, a ti sedi
gde si i izlazi samo po nuzdi ako nemas koga da posaljes :ok:

...nemas sta ti da tricis, sve drugi napisu ti samo odes i predas, pa cekas da te zovnu...i to je to :heart:

....ja njega nisam pila....dobila sam od moje doktorke rivotril i to me je unormalilo skroz...pola uvece (1mg) i po potrebi cetvtinu ujutro...sto jako rekto popijem,
i odlicno se osecam...dok sam pila bromazepane bila sam tako nekad kao ti, a nekad nista, a nisam se osecala dobro....posle mi je ona rekla da taj lek i nije
za to i da prestanem da ga pijem...

...ja danas celi dan po lekarima, uglavnom u petak idem malo da leskarim na GAK-u, pustice me kuci popodne, a oni neka ispituju i istrazuju sta su nasli...

..sutra na magnetnu...pa da vidimo sta ce za par dana reci nalaz....eto tako

ma tamo su svakog filovali time zarad smirenja kojekakvih aritmija i ko zna sve čega ne, pa su mi to i u otpusnoj ubacili ali što je mnogo mnogo je, pričaću sutra sa mojom sandžamom o tome, idem po uputa za sve i svašta, ne bih u bolnicu samo da pitam jel da pijem to ili da prekidam, nemaju druga posla već mene da savetuju ;)

ajd obavi i te poslove na GAK pa da se smiriš, a magnet će biti dobar kao i uvek, videćeš

ma tamo su svakog filovali time zarad smirenja kojekakvih aritmija i ko zna sve čega ne, pa su mi to i u otpusnoj ubacili ali što je mnogo mnogo je, pričaću sutra sa mojom sandžamom o tome, idem po uputa za sve i svašta, ne bih u bolnicu samo da pitam jel da pijem to ili da prekidam, nemaju druga posla već mene da savetuju ;)

ajd obavi i te poslove na GAK pa da se smiriš, a magnet će biti dobar kao i uvek, videćeš

....da, tako i ja razmisljam...a mogli su me i ovi zaobici, ali sad bi neko rekao, ne valja kad te otarase, ne valja kad su detaljni :)

...pitaj, bolje ako mogu da ti to promene, ima mnogo vrsta tih lekova, verovanto i za tebe neki laganiji da te ne osamuti toliko....

...meni ovi u DZ idu na nerve, moram konacno da se izborim za svog lekara, nekog ko je zavrsio specijalizacije pa nece nikud za godinu
ili krace......ovo vise smisla nema pa 7 lekara za 6 ipo godina su mi promenili...mnogo me to iritira...

e ubiće me s ovim lexilium-om, ja ću to da batalim, ujutru pola, uveče cela od 3mg, samo mi se spava, kao mrtva sam, smeta ti mi to, ne osećam samu sebe, samo lelujam po kući

па немој да га пијеш, или и увече само пола.
мени то к''о бомбонице, и ништа, а тебе собали :lol:

ај зваћу те сутра увече ;)

- - - - - - - - - -

....ja njega nisam pila....dobila sam od moje doktorke rivotril i to me je unormalilo skroz...pola uvece (1mg) i po potrebi cetvtinu ujutro...sto jako rekto popijem,
i odlicno se osecam...dok sam pila bromazepane bila sam tako nekad kao ti, a nekad nista, a nisam se osecala dobro....posle mi je ona rekla da taj lek i nije
za to i da prestanem da ga pijem...

...ja danas celi dan po lekarima, uglavnom u petak idem malo da leskarim na GAK-u, pustice me kuci popodne, a oni neka ispituju i istrazuju sta su nasli...

..sutra na magnetnu...pa da vidimo sta ce za par dana reci nalaz....eto tako

песнице спремне за магнет :zag:

а шта сад чепрка и истражује гинџа? нешто ми изгледа промакло

па немој да га пијеш, или и увече само пола.
мени то к''о бомбонице, и ништа, а тебе собали[emoji38]
ај зваћу те сутра увече ;)

- - - - - - - - - -

песнице спремне за магнет :zag:

а шта сад чепрка и истражује гинџа? нешто ми изгледа промакло
Ma neki polipi i miomi i zadebljanja, pa da to maknu i ispitaju sta je. Nije ni cudo jedva ja sama sebe uhvatim gde i kod koga sve u toku dana treba da odem.
Tako zakljucno sa petkom, pa posle jos kod onkologa na kontrolu, sa nalazima, nadam se to je to.
Uh, hvala, i ja se nadam dobrom magnetu [emoji173]

nisam ti ja od tabletomana, popijem bendžamina samo kad mi migrena krene a on ne uspavljuje,ovo ide uz terapiju pa ne bih ja tu na svoju ruku nešto da menjam, pitaću danas moju sandžamu jel da se manem toga ako nema veze sa ostalih 257 tableta koje popijemu toku dana :zcepanje:

Ma neki polipi i miomi i zadebljanja, pa da to maknu i ispitaju sta je. Nije ni cudo jedva ja sama sebe uhvatim gde i kod koga sve u toku dana treba da odem.
Tako zakljucno sa petkom, pa posle jos kod onkologa na kontrolu, sa nalazima, nadam se to je to.
Uh, hvala, i ja se nadam dobrom magnetu [emoji173]

моја Афро, слабо ти ова алатљика била у употреби и одма' полипи,миоми и задебљања. оће тоz:p
ма брине и мене, не питај :zcepanje:

ваљда буде све добро....

моја Афро, слабо ти ова алатљика била у употреби и одма' полипи,миоми и задебљања. оће тоz:p
ма брине и мене, не питај :zcepanje:

ваљда буде све добро....

...cut tamo sramoto jedna, gde se to prica sa jednom babom...ccc..:deda2:

- - - - - - - - - -

...bice kako bude, ja se vise nervirati necu, samo neka smo zivi i zdravi, svakog negde nesto boli...:heart:

...cut tamo sramoto jedna, gde se to prica sa jednom babom...ccc..:deda2:

- - - - - - - - - -

...bice kako bude, ja se vise nervirati necu, samo neka smo zivi i zdravi, svakog negde nesto boli...:heart:

лелеее па шта фали, ако је за здравље :lol:

ништа бре ниси научила на женама. неку ноћ сам вриштала од смеха :lol:
мислим да је метла пустила машти на вољу ил ....

лелеее па шта фали, ако је за здравље[emoji38]
ништа бре ниси научила на женама. неку ноћ сам вриштала од смеха[emoji38]мислим да је метла пустила машти на вољу ил ....
Ja spavam u vreme kad one odvezu jezike, a i ne volim taj nacin razgovora...sta cu nikako nisam u trendu [emoji173]

ja sam i zvanično prešla u kukavice, značitoliko se drala na mene i vikala da sam od straha zaboravila da pitam za lexilium, nisam vie ni za šta :rida:

:fdlan:

јес баш си се препала ;)
него знаш да си крива па ти нема друге већ да ћутиш и трпиш.
гарант је доца после тебе морала да попије лексилиум, да се смири :zimag:

аман Недо, попиј и увече пола. то ти је да се не узбуђаваш, а видиш да си сколона томе :zcepanje:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back