????....
ејј па ти код деце!
сад уживај, презими тамо

е сад не знам шта ти није јасно

драгана је наша лилика, а оно "мало мене"је направила она.
имам на фб и то н'умем да турим овде.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
????....
Ma kasno sam videla da su izasli upitnici, a trebao je samo malo smesak. Ne mogu sa telefona da obrisem pa tako ostade.ејј па ти код деце!
сад уживај, презими тамо
е сад не знам шта ти није јасно[emoji38]драгана је наша лилика, а оно "мало мене"је направила она.
имам на фб и то н'умем да турим овде.
Gde ste? Sta se radi?
Evo me...sad sam dobro
Naje6ala sam jezivo .. nosila kateter 3 meseca, sad sve ok i evo me ,ponovo radim
Kako si ti? sta se desava, je l se smirila malo situacija kod tebe?
Sve ti vidis i znas
Da, samo nisam bas mirna 100 % jer ne znam da li ce se ponoviti iznenada kao sto se desillo i letos..sranje je to sve Liki moja...![]()
Nema veze sa tegicima, to je od zracenja male karlice, jajnika, ostecen zid besike pa progledala malo...kateter je bio tu 90 dana da bi samo zaraslo kao sto se i otvorilo jer
operacija ne bi pomogla vec samo odmogla i mozda bi se otvorilo na drugom mestu, jer je zraceno i osteceno ..jbg
Nema pravila, nekome se to desi u toku zracenja nekome nikad a nekome kao meni nakon 5 godina.
Nema veze sa tegicima, to je od zracenja male karlice, jajnika, ostecen zid besike pa progledala malo...kateter je bio tu 90 dana da bi samo zaraslo kao sto se i otvorilo jer
operacija ne bi pomogla vec samo odmogla i mozda bi se otvorilo na drugom mestu, jer je zraceno i osteceno ..jbg
Nema pravila, nekome se to desi u toku zracenja nekome nikad a nekome kao meni nakon 5 godina.
Evo me...sad sam dobro
Naje6ala sam jezivo .. nosila kateter 3 meseca, sad sve ok i evo me ,ponovo radim
Kako si ti? sta se desava, je l se smirila malo situacija kod tebe?
E u djavola, moglo je to da te zaobidje, ali sad sta je tu he, vazno da si dobro i da navijamo da se nece ponoviti.Nema veze sa tegicima, to je od zracenja male karlice, jajnika, ostecen zid besike pa progledala malo...kateter je bio tu 90 dana da bi samo zaraslo kao sto se i otvorilo jer
To i jeste najvaznije da se zgadija ne vraca, sve drugo spram toga je luk i voda.Hvalane dam se ja tako lako
Domacice drago mi je da je tako
Ja sam ok sada, samo da se ne vrati zgadija
Kissic svima, drzite se![]()
Bre Bikice, nema te nema pa se tek javiš sa ovako groznim vestima! Sad si sigurno dobro? Sve ok?
To i jeste najvaznije da se zgadija ne vraca, sve drugo spram toga je luk i voda.
A da mozda neko vreme pijes caj od kantariona? On je sto bi rekli u CG "preki lek" zs sve, da steti nece.Nista mi nisu rekli, i ja se zbog toga nerviram, malo mi bezveze prepustiti se i nadati se da se nece ponoviti iznenada kao sto se i prvi put desilo...bez najave.
Pitala sam i urologe u Klinickom centru i u Dragise Misovic i ove moje u Zemunskoj...niko nista i svuda je metoda lecenja ista ova koju sam ja imala..
Bas bezvezna situacija, jos sam sva u grcu i nisam sigurna u ovo uopste.