onkomafija-vreme izmedju skenera

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ејј па ти код деце!
сад уживај, презими тамо ;)

е сад не знам шта ти није јасно[emoji38]драгана је наша лилика, а оно "мало мене"је направила она.
имам на фб и то н'умем да турим овде.
Ma kasno sam videla da su izasli upitnici, a trebao je samo malo smesak. Ne mogu sa telefona da obrisem pa tako ostade.
Jesam kod dece ali bad da prezumim ne mogu, moram se vratiti do sredine januara zbog kontrole i snimanja koja moram obaviti pre toga. A dosta je i ovo mesec ipo dana, taman kad pocnemo jedni druge da nerviramo malko, odoh[emoji38]

Evo me...sad sam dobro :D
Naje6ala sam jezivo .. nosila kateter 3 meseca, sad sve ok i evo me ,ponovo radim :worth:
Kako si ti? sta se desava, je l se smirila malo situacija kod tebe?

па видим ја да тебе тамо нема пречесто, ал по оно мало фотки није се ништа дало наслутити.
важно је да си сад добро :cmok2:

Sve ti vidis i znas :zper:
Da, samo nisam bas mirna 100 % jer ne znam da li ce se ponoviti iznenada kao sto se desillo i letos..sranje je to sve Liki moja...:evil:

убиотебог па шта си радила.
кад те видим са оним "тегићима" стално ми на памети да може нешто да прсне.
тури неки извештај ;)

Nema veze sa tegicima, to je od zracenja male karlice, jajnika, ostecen zid besike pa progledala malo...kateter je bio tu 90 dana da bi samo zaraslo kao sto se i otvorilo jer
operacija ne bi pomogla vec samo odmogla i mozda bi se otvorilo na drugom mestu, jer je zraceno i osteceno ..jbg
Nema pravila, nekome se to desi u toku zracenja nekome nikad a nekome kao meni nakon 5 godina.

Nema veze sa tegicima, to je od zracenja male karlice, jajnika, ostecen zid besike pa progledala malo...kateter je bio tu 90 dana da bi samo zaraslo kao sto se i otvorilo jer
operacija ne bi pomogla vec samo odmogla i mozda bi se otvorilo na drugom mestu, jer je zraceno i osteceno ..jbg
Nema pravila, nekome se to desi u toku zracenja nekome nikad a nekome kao meni nakon 5 godina.

ојбмти., ал добро је да може да зарасте, има решење, а то је најважније.
јој могу замислити како ти је....

Здраво дарлинг. :D

Јао, јесте, та хронична запаљења као последица зрачења су грозоморна. Надајмо се да ће све бити како треба и да се неће понављати. Иначе, како си сад?

Evo me...sad sam dobro :D
Naje6ala sam jezivo .. nosila kateter 3 meseca, sad sve ok i evo me ,ponovo radim :worth:
Kako si ti? sta se desava, je l se smirila malo situacija kod tebe?

Uh, to ti je ono da jedno lečiš, drugo razboljevaš. :(

Ja sam dobro. Sofija i dr endokrinolog kod kog sam išla privatno su mi rekli da neću umreti od kancera štitne žlezde. I nema razloga da im ne verujem. :)

Krajem decembra idem na kontrolu, nadam se da će sve biti u redu.

E u djavola, moglo je to da te zaobidje, ali sad sta je tu he, vazno da si dobro i da navijamo da se nece ponoviti.
Drago mi je da si sad ok.

Bre Bikice, nema te nema pa se tek javiš sa ovako groznim vestima! Sad si sigurno dobro? Sve ok?

Dobro sam Liki, ovo je tako nepredvidivo sranje da ne mogu sa sigurnoscu da tvrdim bilo sta...
Nadam se da se nece ponoviti jer ne bih izdrzala vise ono ni jedan jedini dan..a od operacije beze ( doktori ) ko djavo od krsta jer
po njima i nekim njihovim iskustvima to bi se samo otvorilo na nekom drugom mestu i ne kapiram jer to vazi samo za nas koji smo zraceni
a za one kojima se to dogodi nekim drugim putem ( a jako ih je malo ) za njih je operacija pun pogodak.
Videla sam tamo zenu na odelenju lezi i dr. mi kaze da se njoj to desilo tako sto joj se neki konac od neke spirale koju je stavljala pre sto godina
zabio u besiku .. ona zena operisana i izasla za 3 dana i boli je uvo,sve ok.. a ja :sad2:

- - - - - - - - - -

To i jeste najvaznije da se zgadija ne vraca, sve drugo spram toga je luk i voda.

Upravo tako :ok:

Nista mi nisu rekli, i ja se zbog toga nerviram, malo mi bezveze prepustiti se i nadati se da se nece ponoviti iznenada kao sto se i prvi put desilo...bez najave.
Pitala sam i urologe u Klinickom centru i u Dragise Misovic i ove moje u Zemunskoj...niko nista i svuda je metoda lecenja ista ova koju sam ja imala..
Bas bezvezna situacija, jos sam sva u grcu i nisam sigurna u ovo uopste.

Nista mi nisu rekli, i ja se zbog toga nerviram, malo mi bezveze prepustiti se i nadati se da se nece ponoviti iznenada kao sto se i prvi put desilo...bez najave.
Pitala sam i urologe u Klinickom centru i u Dragise Misovic i ove moje u Zemunskoj...niko nista i svuda je metoda lecenja ista ova koju sam ja imala..
Bas bezvezna situacija, jos sam sva u grcu i nisam sigurna u ovo uopste.
A da mozda neko vreme pijes caj od kantariona? On je sto bi rekli u CG "preki lek" zs sve, da steti nece.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back