Meda
Elita
- Poruka
- 18.736
zabrinula si me na trenutak,znam da ne daš sm nikome,pa ni Lili,je'l te....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ti si mlada i trebas biti srecna i tvoj muz tto bi ti zeleo , dala si mu ljubavi i podrske , sad je red da krenes daljeOvo malo zvuci mozda bezveze...
To da sam srecna nakon svega sto je bilo sa muzicem,naravno da je to najgore sto se desilo,ali ja sam ziva i sad za sad zdrava,pa mogu reci da opet imam srece
Na zalost najgore je onome ko je ,,otisao'' i prosao ono sve...ni meni nije bilo lako,ali opet se ne mogu ja porediti sa nekim ko oboli
Ako me razumjete sta hocu da kazem...![]()

Prelepo je stvarno biki.Lili uzivaj sa lepo drustvo,bas super sto ti je sestra dosla,setnje i price bez kraja
.Likita, srecan put
.Neda, pletes danju,nocu a moj sal se ne vidi jos,evo laste stizu
.Pozdrav za sve ovde.....

a sta meni strikas , mozes jedng frajerapa jel da pređem na mrežu da vatamo lastavice?evo još ranfla i gotovo![]()

zabrinula si me na trenutak,znam da ne daš sm nikome,pa ni Lili,je'l te....![]()

a sta meni strikas , mozes jedng frajera![]()

onako sam , boli me stomak , umaram se strasno kad hodam , da li od vremena ili sta li
bice bolje
a ti jesi sredila utiske

a sta meni strikas , mozes jedng frajera![]()

mogu ja,al šta će ti taki glindžav?![]()
da mogu da ga oparam kad mi dosadi Ljubim vas sve drugarice
Nedice
Biki dje je taj PP?![]()

da mogu da ga oparam kad mi dosadi
kako si ti

da mogu da ga oparam kad mi dosadi
kako si ti

Likita srecan ti put, da uzivas (a za mene jedan sirtaki da odigras sa nekim zgodnim Grkom)![]()
dans samo nesto suvo jedi, sto Bikica rece dvopek i caj i ne razmisljaj o tome bice ok

Ne mogu nikome repku da dam vec danima.......ovo nema smisla![]()

Ne mogu nikome repku da dam vec danima.......ovo nema smisla![]()

blejačim,ne spava mi se još,čitam teme i uopšte rečeno,dosadno brate,niko neće da se svađa![]()
Idi na politiku, tamo se uvek nađe pacijenata.