Onkologija 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jooooooooooj, meni neverovatno da ne znate kako ja izgledam. Znate koliko ima mojih slika na ovom Forumu, na pdf Žene i Kulinarstvo. Evo jedna, da se upoznamo:

2i9gpys.jpg
e bas si zgodna , prava zenska :zper:svaka cast
mi nigde nismo videli tvoje slike:D

dobro vece drustvo
crkla mi pec za grejanje roknucu se :dash: dosla sam s posla sva mokra,
uh sta bih dala da imam sad jedan sporet onaj najobicniji na drva kako se zove "smederevac"

- - - - - - - - - -

Jooooooooooj, meni neverovatno da ne znate kako ja izgledam. Znate koliko ima mojih slika na ovom Forumu, na pdf Žene i Kulinarstvo. Evo jedna, da se upoznamo:

2i9gpys.jpg

Vauuuuuuuu koja zenska, Domacice izgledas extra :eek:

VECE DRUGARICKE!:cao:
Ja gledam Sve za ljubav i srce mi se kida za ovim nesrecnim momkom od oko 22 godine,ima karcinom testisa koji se rasirio svuda:rida: a zivot ga uopste nije mazio ni prije toga...
Ne mogu nikad da se ne zapitam zasto je neko toliko nesrecan da bar par godina svog zivota nije proveo kvalitetno!?
Stvarno je zivot nepravedan:udriglavu:

Biki moze i meni PP od frenda :zper:

VECE DRUGARICKE!:cao:
Ja gledam Sve za ljubav i srce mi se kida za ovim nesrecnim momkom od oko 22 godine,ima karcinom testisa koji se rasirio svuda:rida: a zivot ga uopste nije mazio ni prije toga...
Ne mogu nikad da se ne zapitam zasto je neko toliko nesrecan da bar par godina svog zivota nije proveo kvalitetno!?
Stvarno je zivot nepravedan:udriglavu:

Biki moze i meni PP od frenda :zper:
neki ljudi se rode srecni sve im glatko ide a nekome sve bezveze , tako je to

Znam Lilice
Ali ima svega,ja npr. za sebe kontam da sam neka sredina,mozda sam i vise srecna nego nesrecna,prosla sam svasta,tokom rata,ovo sa muzem i da sad ne nabrajam,ali u sustini ja mislim da sam opet srecna,samo da je zdravlja!
I imala sam i lijepih godina zivota,ali i teskih,svega,ali opet kazem nije mi zivot med i mlijeko,ali opet mislim da sam srecna!:D

Ovo malo zvuci mozda bezveze...:think:
To da sam srecna nakon svega sto je bilo sa muzicem,naravno da je to najgore sto se desilo,ali ja sam ziva i sad za sad zdrava,pa mogu reci da opet imam srece
Na zalost najgore je onome ko je ,,otisao'' i prosao ono sve...ni meni nije bilo lako,ali opet se ne mogu ja porediti sa nekim ko oboli
Ako me razumjete sta hocu da kazem...:confused:

Ovo malo zvuci mozda bezveze...:think:
To da sam srecna nakon svega sto je bilo sa muzicem,naravno da je to najgore sto se desilo,ali ja sam ziva i sad za sad zdrava,pa mogu reci da opet imam srece
Na zalost najgore je onome ko je ,,otisao'' i prosao ono sve...ni meni nije bilo lako,ali opet se ne mogu ja porediti sa nekim ko oboli
Ako me razumjete sta hocu da kazem...:confused:

Naravno da te razumemo , videla si šta je zivot u trenu ti se preokrene.
Meni je stao, ti si u prednosti,dovoljno si mlada i iskoristi to što ti je preostalo.
Naravno da je ovo ostavilo traga, ali i ja vidim da zivot ide dalje ...
Moje je prošlo,a tvoje tek dolazi , jeste teško , ali rešenje, ako se trazi
i nadješ , a od sveta ne ziviš pa neka te to ne ograničava.
Znam da je to lako reci, ali tako jeste , pamet u glavu i gledaj sebe ,opet
si na početku...

Dobro jutro svima, svratih na brzaka,ne smem mnogo da dzudzim ovde
poceli da nam vrsljaju po kompjuterima jer nam stalno nesto puca server,program....
DJ, opusti se i iskoristi zivot punim plucima, lepo ti je rekla Liki da si ponovo na pocetku, tako se i ponasaj:)
Lili, skitaj,boli te uvce;)
Pahuljo, pojedi malo torte, bice ti toplo i bez smederevca:zper:
A frenda nisam nikome poslala, necu da mu se ismejava neko, dobar je decko, zaista:)
Ljubim sve, bacam se na posao, kuckamo se kasnije:bye:

Dobro jutro! Svi nakratko svrate i odu :(
Ja večeras u 23.30 polazim :mrgreen: danas ću ranije da izađem sa posla :whistling: i naravno, ja ne bi bila ja da nešto ne zas*rem :roll: tako da sam juče dobila proliv :zcepanje: biće opa đurđo! :rotf:

Ja večeras u 23.30 polazim :mrgreen: danas ću ranije da izađem sa posla :whistling: i naravno, ja ne bi bila ja da nešto ne zas*rem :roll: tako da sam juče dobila proliv :zcepanje: biće opa đurđo! :rotf:

E srecan put draga, ne misli na taj ,,problem,, popi danas loperamid, jedi tost i neki caj, ma opusti se i nauzivaj, i slikaj
nekog Grka i za nas, hvala za repku za gondolijera, vracam ti cim vidim nekog gladijatora sa tobom :zper:

Likita srecan ti put, da uzivas (a za mene jedan sirtaki da odigras sa nekim zgodnim Grkom) :maramica: :zurka:
dans samo nesto suvo jedi, sto Bikica rece dvopek i caj i ne razmisljaj o tome bice ok

:zcepanje: :rotf: lele grci gladijatori :zcepanje: pre ću nekog homer simpsona dlakavog i užeglog da vidim nego gladijatora :rotf:

list od dunje,to zaustavlja momentalno
e jesi tutumrak,pa kud sad da da protrčiš,moli boga da bus ima toalet,al nešto čisto sumnjam,biće,stoj majstore,eno ga džbun :rotf:

- - - - - - - - - -

Ma nekog Spartanca bre :mrgreen:

ako se zove džerald batler,onda to oma šalji na ovu stranu,vi ste mladunice,ne znate šta bi s tim da radite :mrgreen:

Naravno da te razumemo , videla si šta je zivot u trenu ti se preokrene.
Meni je stao, ti si u prednosti,dovoljno si mlada i iskoristi to što ti je preostalo.
Naravno da je ovo ostavilo traga, ali i ja vidim da zivot ide dalje ...
Moje je prošlo,a tvoje tek dolazi , jeste teško , ali rešenje, ako se trazi
i nadješ , a od sveta ne ziviš pa neka te to ne ograničava.
Znam da je to lako reci, ali tako jeste , pamet u glavu i gledaj sebe ,opet
si na početku...

Upravo tako Liki
Ja bas zato sto sam vidjela kako se sve preokrene i kako te ,,odnese'' za tren pomislim da ovo sto imam treba da iskoristim,jer niko od nas ne zna do kad ce da zivi...
Po nekad osjetim da me grize savjest,pomislim kako nije fer da ja uzivam u nekim stvarima i da pomisljam na to,a on nije ni ziv....:(
Ali onda se presaberem,znam da ja za to sto se desilo nisam kriva,uradila sam sve da ne bude tako,ali opet se desilo sta se desilo...
I mislim da mi moj dragi ne bi zamjerio...
Liki ne mjenja nista sto si ti starija...
Ja kad ovo sve pisem ne mislim na neko zaljubljivanje ili slicno,do toga nisam jos dosla,mislim na jednostavno uzivanje u nekim malim stvarima...
Ovako kao Biki,ako neko ima neki ceif i mogucnosti neka grabi svaku priliku da uziva...
Izlet,putovanje,rostilj,druzenje sa voljenjima,smjeh,sala,pozitiva...
Svima nam je preko glave bolesti i problema,treba covjek nekada da malo odmori od toga svega...
Tako i ti Liki,znam da muzica nikad neces zaboraviti ni prezaliti,ali to ne mora da znaci da treba za tebe sve da stane...
Eto upravo te kafice,druzenje,prela,setnje...sve je to nesto ipak,nemoj da si mnogo sama...samoca ubija svakoga...

P.S.I nisam na pocetku,ja sam jos unazad....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back