Onkologija 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovo malo zvuci mozda bezveze...:think:
To da sam srecna nakon svega sto je bilo sa muzicem,naravno da je to najgore sto se desilo,ali ja sam ziva i sad za sad zdrava,pa mogu reci da opet imam srece
Na zalost najgore je onome ko je ,,otisao'' i prosao ono sve...ni meni nije bilo lako,ali opet se ne mogu ja porediti sa nekim ko oboli
Ako me razumjete sta hocu da kazem...:confused:
ti si mlada i trebas biti srecna i tvoj muz tto bi ti zeleo , dala si mu ljubavi i podrske , sad je red da krenes dalje :heart:

Ljubim vas sve drugarice
Nedice:cmok2:

Biki dje je taj PP?:think:

di si lepotice?čitala sam šta si pisala,čemu taj osećaj krivice?nemoj to sebi da radiš,niko nije kriv ni za šta,
daj sebi vremena da preboliš,to stalno ponavljam,nikad ga nećeš zaboraviti,uvek ćeš se sećati lepih stvari
koje ste proživeli zajedno,doći će vreme kad ćeš osetiti radost kad pomisliš na njega i zahvalnost što si ga
imala u svom životu,tako to ide i tako je najzdravije....:heart:

- - - - - - - - - -

:zcepanje:da mogu da ga oparam kad mi dosadi
kako si ti

ma odlično,samo što ne vladam,malo mi fali :mrgreen:

ja da se mučim,ti da paraš,malo sutra :zplez:

Ma Nedo ja vec osjecam zahvalnost sto sam ga imala...
Valjda kad se okrenem oko sebe i vidim kakvi smo postali stvarno sam zahvalna sto sam ga imala...
Malo je ljudi kao sto je bio on,u ovoj mojoj selendri sve sami kreteni i budale,on je bio drugaciji...:heart:
I ne zurim,ja jos nisam ni potpuno svjesna sta me je snaslo,ako mi vjerujete,sve mi je jos kao da sanjam...
Pokusavam kad odem na groblje da shvatim da je on tu,ali ne ide...:confused:

Vjerujem da ce vrijeme uciniti svoje...polako...korak po korak...

Ja sam inace brzac pa o svemu mislim unaprijed 100 godina a to mi ne valja...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back