Onkologija 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:bye: Vlado
Sad je trenutno zatišje što se polaganja tiče,ali se uči i dalje,da ostanem u formi....................mrzim faks :dash:
Šta ima novo kod tebe vezano za faks,šta bi sa onim u Švici jel' biješe :think:

Jašta, ima novo da ne idem nigde.. Zahvaljujući tati, naravno.. Bitno je da je njegov genijalni plan da me zadrži ovde uspeo, ali neće još tako dugo..
To mi je uvek bilo najteže u životu, kada si nemoćan u nekoj situaciji.. Znaš da možeš, a ne možeš..

Jašta, ima novo da ne idem nigde.. Zahvaljujući tati, naravno.. Bitno je da je njegov genijalni plan da me zadrži ovde uspeo, ali neće još tako dugo..
To mi je uvek bilo najteže u životu, kada si nemoćan u nekoj situaciji.. Znaš da možeš, a ne možeš..

čuj sad to ???
A znam te situacije,to mi je presjelo više puta u životu..............treba to znati kanalisati,pa kad postaneš svoj čovijek,pa makar kad faks privedeš kraju,sve je drugačije!

čuj sad to ???
A znam te situacije,to mi je presjelo više puta u životu..............treba to znati kanalisati,pa kad postaneš svoj čovijek,pa makar kad faks privedeš kraju,sve je drugačije!

Šta da čujem? :lol:
Veoma retko sam ih doživeo, ali jesam, nažalost.. Veoma sam samostalan, pokušavam da sve što mogu obavljam sam, bez ičije pomoći, ne volim da zavisim od nekoga.. Zato me je ovo užasno pogodilo..

Da,ali vjerovatno,ma sigurno zavisiš finansijski,a to ti je presudno.............

Da... Ma samo da je on hteo malo da pomogne, malo, mogao bih da odem.. Ali ne želi..

Ljubim ja vas sve...da ne nabrajam, ima vas podosta :zag:
Lili, hvala Bogu da je tako, vec se bolje osecas kad si taj teret skinula s ledja, pozdravi seku.

I mi ljubimo Tebe Lili. :per: :lol: :cmok2:

Znaci, menjam obloge svaki cas, boli me katastrofa i pece uzasno...:besna:
Nedo, nisam zverinjala okolo :zcepanje: okliznula sam se, takav mi je asfalt neki ebeni...i na suvo se okliznem :sad2:
Imam puno posla, po malo ovde svrnem ali sve postizem da procitam i skoro na sve da odgovorim.
Da, Likita sad kad navali na lokumadese i giros...pa uvece sirtaki opaaaaaaaaa...:maramica:

:tajna:
1427ts5.jpg

vidili se dobro :zcepanje:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back