pahulja69
Domaćin
- Poruka
- 3.383
Pozdrav Nedo, Vlado 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro jutro i dobar Vam dan, hrabre žene.
Moja baka je obolela od raka, i kao znak podrške njoj, ja ću Vam se pridružiti ovde.
Kako ste?![]()
Vlado
Sad je trenutno zatišje što se polaganja tiče,ali se uči i dalje,da ostanem u formi....................mrzim faks
Šta ima novo kod tebe vezano za faks,šta bi sa onim u Švici jel' biješe![]()
Pozdrav Nedo, Vlado![]()
ljubac draga moja,ddan svima redno i jedan ogroman ljubacpravi gnjavoljub,
ovo pljušti ko da nikad neće stati,al nema veze,kao da je sunce napolju,sve same lepe stvari da se čuju![]()
Jašta, ima novo da ne idem nigde.. Zahvaljujući tati, naravno.. Bitno je da je njegov genijalni plan da me zadrži ovde uspeo, ali neće još tako dugo..
To mi je uvek bilo najteže u životu, kada si nemoćan u nekoj situaciji.. Znaš da možeš, a ne možeš..
čuj sad to ???
A znam te situacije,to mi je presjelo više puta u životu..............treba to znati kanalisati,pa kad postaneš svoj čovijek,pa makar kad faks privedeš kraju,sve je drugačije!
Šta da čujem?
Veoma retko sam ih doživeo, ali jesam, nažalost.. Veoma sam samostalan, pokušavam da sve što mogu obavljam sam, bez ičije pomoći, ne volim da zavisim od nekoga.. Zato me je ovo užasno pogodilo..
Da,ali vjerovatno,ma sigurno zavisiš finansijski,a to ti je presudno.............
Ljubim ja vas sve...da ne nabrajam, ima vas podosta
Lili, hvala Bogu da je tako, vec se bolje osecas kad si taj teret skinula s ledja, pozdravi seku.
Ljubim ja vas sve...da ne nabrajam, ima vas podosta
Lili, hvala Bogu da je tako, vec se bolje osecas kad si taj teret skinula s ledja, pozdravi seku.
Nedo, nisam zverinjala okolookliznula sam se, takav mi je asfalt neki ebeni...
ma treba tebi neki baja da te drži za ručicu i dovodi i odvodi,ne ide vako brate sestro![]()
auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu..... Bikicin tip 100%![]()
al si ga šanula brateeeeee
sad će da cvrči pošto ne može da vidi sliku![]()
sad će da cvrči pošto ne može da vidi sliku
- - - - - - - - - -
nemoj da joj neko kaže ko je u pitanju,boleće je kolena još više![]()
sad će da cvrči pošto ne može da vidi sliku
- - - - - - - - - -
nemoj da joj neko kaže ko je u pitanju,boleće je kolena još više![]()
Uh Gago, gadjas u srce pravo
Vin je moj i Boziji, e videcete, kad tad![]()