likita12
Poznat
- Poruka
- 8.736
Jeste,mama nas je volela mnogo,i stedela i previse,mozda je ipak trebala da bude malo otvorenija,da nam bar za taj bol kaze,ali dobro,sa njene tacke gledista,potpuno je razumem. Ipak mi je zao,da nam je rekla,ja sigurno ne bih cekala 20 dana i pustila je da trpi bolove,ranije bismo nabavili lek,i mozda bi jos bila medju nama...
Hvala za moju devojcicu,i jeste predivna i definitivno moj najveci motiv da nastavim dalje,jer da nemam nju,sigurno bi bilo jos gore(a gde ces gore od ovoga)...
Redovno vas citam,i naravno da cu nastaviti,sad sam se malo ispraznila,pa se nadam da cu se sledeci put javiti sa malo vedrijim postom![]()
Da ti kažem nešto.. Nijedan roditelj ne želi da njegovo dete pati zbog njega i da ga na taj način sputava. Nismo svi isti i ne reagujemo svi isto na bol. Snovak je vas htela da zaštiti i potpuno je razumem i podržavam u tome. Ta bolest je surova i nemilosrdna i nema svako sreću (da tako kažem) da sa ovog sveta ode lagano.. Ti si se već dovoljno istraumirala što si bila pored nje taj zadnji njen dan i gledala je kako se muči. I da ste ranije uzeli lekove, to ništa ne bi promenilo ishod.. Jer nažalost, bolest je uzela maha i nije joj bilo spasa. Veruj mi, a to ćeš i sama videti kad pročitaš sve mamine postove od početka, da ste ti i tvoj brat, a naročito njen mali zvrk, tvoja Helena, bila razlog da ona gura dalje i bori se kao lav! Ne muči sebe time šta da sam ovo ili ono uradila, jer veruj mi da si svojoj majci pružila sve i to što ste ti i muž trčalo po gradu kad je ona ostala bez lekova, njoj je to mnogo značilo. Tebi se sada čini da možda nisi uradila sve za nju ili da nisi dovoljno ozbiljno shvatila njenu bolest, ali znaj, da ti JESI sve za nju uradila. To što si bila pored nje i pružila joj svu svoju ljubav je sve što je mami trebalo. Bez obzira što to tebi deluje nedovoljno i malo, veruj mi, da je to nešto najveće što si mogla mami da pružiš.
I ne brini. Slobodno se isprazni i piši o svemu, svima ovde nam je to itekako poznato, a snovak je bila naš prijatelj, tako da nema potrebe da se izvinjavaš i da misliš da nas smaraš

da ti pošaljem malo busom za Jakovo

pa u tečnom, da lakše klizi niz grlo