BRITNEY 3
Buduća legenda
- Poruka
- 30.098
Ma pusti ih,loze nas...Posao nije dobila sigurno, prelog za penziju .... to i nije sigurno ,
da je nasla nekog penzosa , opet nista specijalno.... jedino, ako je igrala
loto pa dobila neku kintu![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma pusti ih,loze nas...Posao nije dobila sigurno, prelog za penziju .... to i nije sigurno ,
da je nasla nekog penzosa , opet nista specijalno.... jedino, ako je igrala
loto pa dobila neku kintu![]()
nisu pare![]()

Al je posno...![]()
pocinje na Fsta, nasla panzosa, al to su opet pare, pa sve sto sam navela su pare....
Nemam ideju , pisale ste u siframa .... ajde daj nesto da pogadjamo ...
JAO , STO JA NEMAM TAKAV APETITPa ako ga ispohujes, nije posno , bas je dobro , al me i to mrzi... ja jedno belo meso jedem nedelju dana...

Pozz Mimaevo i mene
napokon sam sama i mogu na miru i u tisini da pijem kafu i citam sta ste pisale
dobro nam dosla Bikice drugarice nadam se da si se lepo provela na moru
i da si uzivala a sve nas
a sad u nove radne pobede
dobrodoslica i za Ivanu
odnos majka/cerka je neopisiv i svako ga dozivljava na svoj nacin
moja majka se razbolela (ca dojke) pre 13 god i za mene je to bilo strasno zelela sam da svaki trenutak budem pored nje
ona me je terala a ja sam se ljutila
ali kad sam se ja pre 8/9 god razbolela (melanom) isto to sam radila sa svojom decom
insistirala da nastave da zive zivot kao i do tada skola rodjendani treninzi ekskurzije a oni su se ljutili jer su hteli da vreme provode sa mnom
e tek tada sam razumela svoju majku
tako da sve sto je ,,krila,, od tebe radila je zato sto je mislila da je tako najbolje i za tebe ali i za nju

pocinje na F
JAO , STO JA NEMAM TAKAV APETIT![]()

Pa ako ga ispohujes, nije posno , bas je dobro , al me i to mrzi... ja jedno belo meso jedem nedelju dana...
Pa ako ga ispohujes, nije posno , bas je dobro , al me i to mrzi... ja jedno belo meso jedem nedelju dana...
JAO , STO JA NEMAM TAKAV APETIT![]()
I ja sam ovo pomislila, odmah. Ja bih pola života dala da ne volim da jedem. Ali ne vredi. Ne zna se da li više volim da petljam po kuhinji, ili da jedem. Teško meni.![]()

Pozz Mima
Odmorila sam se bas,bas!
Sad nikako da se naviknem na milion obaveza
i kojekakvih poslova koje moram da pozavrsavam kao
da nikada nisam to sve ni radila...
U ponedeljak u nove radne pobede i zivot ide dalje
svojim ustaljenim tempom...
poveliko ti to pile
...da,da...u pravu si,mozda je belo meso od curke,
...da,da...u pravu si,mozda je belo meso od curke,
a ono u komadu ima 2,3 kile![]()
haha da da , mora da je to , a krmendala od bizoba kad je jede tri dana...da,da...u pravu si,mozda je belo meso od curke,
a ono u komadu ima 2,3 kile![]()

o mima , lepo ti to , a i zdravo , ti uvek u obavezamaja sam juce pravila namaz od dimljenog cureceg belog mmmmm
haha da da , mora da je to , a krmendala od bizoba kad je jede tri dana![]()
joooooooooj ubi ce nas !!!!ma ne volis ti da jedes , ti jedes jer moras a to je opravdanoJa ne volim da petljam po kuhinji a volim da jedem ...QQ meni![]()

eto kad ti kazesSamo ti jos to fali ....zamisli HT i gladovanje, ajde cuti jos malo ....

neUpisala Fakultet?!

eto kad ti kazes![]()

ja pomislih kad vidoh da imam rak , rekoh imas rak al ces bar da smrsas kad ono nista jos se i ugojihI ja sam ovo pomislila, odmah. Ja bih pola života dala da ne volim da jedem. Ali ne vredi. Ne zna se da li više volim da petljam po kuhinji, ili da jedem. Teško meni.![]()