lilihip64
Elita
- Poruka
- 15.331
bas lepo da se viditeE hvala D&J na pozivu,pa ko zna možda nekad i bude prilika da dođemo,a možda nekad popijemo i kafu u Bl kad budem dolazila pa da i ti dođeš,nije ti daleko jel'da?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bas lepo da se viditeE hvala D&J na pozivu,pa ko zna možda nekad i bude prilika da dođemo,a možda nekad popijemo i kafu u Bl kad budem dolazila pa da i ti dođeš,nije ti daleko jel'da?

evo kuci , bila cerka na racunaru , kisa pljusti jos uvek , i nismo juce nista jele ja sam samo kiselu vodu i kafu , a ono je cuce te vec kad dodjete , lepo iznenadjenje

mene nisi ni pozdravilaPozdrav D&J i Helena
Drago mi je sto ste se javile,obe
Likita,ako ti moras ranije idi kod nje,sta da ti kazem drugo,bas sam u guzvi...
glava me boli od kombinovanja i opet nista ne smislih kako valja
Jos uvek se majem po kuci,haos zivi je ovde...a ova kisa dodatno nervira...bas mi ide na zivce..
sad se setih,moram i da zakazujem preglede za kontrolu,nista nisam obavila od toga a pocinjem u ponedeljak da radim...
totalna dezorganizacija!!!

nijeMora da je nedica pojela nešto slatko

ne moze moraju svi da budu na okupu
kad izadjem iz bolnice pa vikendA kada onda,sledeci mesec,moze?
necete pogoditi...................

evo kuci , bila cerka na racunaru , kisa pljusti jos uvek , i nismo juce nista jele ja sam samo kiselu vodu i kafu , a ono je cuce te vec kad dodjete , lepo iznenadjenje

ja cu neke rezance , kad se irena vrati , posto smo sa parama malo kratke bez mesa danas smo vegetarijanciAjde nesto lepo da cujemo......
ala ste vas dve nesto tajnovite , ali ajde...
A jedi danas nesto jela? Ja krmenadlu od pre tri dana sa renom, ne mogu da
kuvam ....

a mozda cu pire i neko povrceja cu neke rezance , kad se irena vrati , posto smo sa parama malo kratke bez mesa danas smo vegetarijanci

ja cu neke rezance , kad se irena vrati , posto smo sa parama malo kratke bez mesa danas smo vegetarijanci

u svakom slucaju ovo necu

necete pogoditi

belo meso je meso iako je belommmmmmmmmmmmmmmmmmm....necu ni ja...kuvam corbu sa povrcem i neko belo meso
i nista vise...

nisu parePosao nije dobila sigurno, prelog za penziju .... to i nije sigurno ,
da je nasla nekog penzosa , opet nista specijalno.... jedino, ako je igrala
loto pa dobila neku kintu