Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Draga Ivana, smrt tvoje mame nam je svima ovde jako tesko pala. Naviknes se na neke ljude, prihvatis ih kao svoje najblize prijatelje, srodis se sa njima, i kad dodje kraj,, mnogo boli.. Mama ti je bila divna zena, vedra, vesela puna optimizma. Trudi se da je takvu pamtis uvek. Jos uvek je sve sveze i boli mnogo, znam, ali kad malo vremena prodje, kad se naucis da nije tu, postace ti malo lakse. Svracaj ovde na forum kad god mozes. Meni je recimo to mnogo pomoglo da lakse podnesem sve. Nasmejes se malo, popravi ti se raspolozenje i onda lakse guras dalje.. A sad je vec uslo u krv, i kao i mnogi ovde, navukla sam se :mrgreen:
Imaš predivno dete, malog andjela sa divnim imenom i posveti se njoj. Ona je svakako tvoj najveci motiv i razlog da nastavis da ides dalje. A i znam da bi i tvoja mama tako htela. Ona vas je mnogo volela i nije htela da patite i tugujete za njom. A ti moras da ispostujes njenu zelju. Samo hrabro napred!!
:heart:

2yo3j36.jpg

Bavarski alpi

Malo me ova kiša vani inspirisala za fotkicu...........zar nije lijep prizor!Romantično :aha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back