- Poruka
- 6.981
Dal je moguće da samo ja dežuram ovde
Ništa.... odo i ja ... kad nećete da se družite
Evo mene, do sad spavao,crkoh danas
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Postadoh ja istaknut članLele Biki, što se dobro vidiiiii
![]()
![]()

Evo mene, do sad spavao,crkoh danas![]()

Hvala domacice,jeste premladi,ali bolest ne bira a i zivot je postao jako surov,sve nesto naopako...
Sve je moguce ovde
Zamisli, koji je ovo kompliment za Draganu i Bikilx ...bez njih
sve zamrlo
Evo, sada sam i razgovarala sa Draganom, dobro je i nada se
sutra kuci....

e baš ti hvala,nemoj više da nas hvališ![]()

Ma ti vidim znas i spanski, a znas verovatno i da helkes , vezes Vilerove goblene.
Ti si zena savrsena, dream housewife.![]()
jok,ništa od toga,al mnogo volim da se šalim i to skroz iskreno![]()
Ja navratim ovde, pokusavam da vas reputisem, ali me i zanima sta je i kako je Dragana.
Najezih se juce kada ste pisale o venama, ako se ne varam i Vesna je pisala kako je to uzasan problem.
I drago mi je da ce sutra da izadje, bez nje je ovde malo dosadno![]()

Nemoj da se uobrazis, ali cu ti dam i napismeno da si jako duhovita, a bogami i pismena, obrazovana zena.
Rece da si postala i vitkaAko nisi udata, mogu da se raspitam po komsiluku, volim da provodadzisem. Mada, sada sam
u Francuskoj, a slabo znam francuski pa ces morati da se strpis.
Jeste , ima neki neobican smisao za humor....
Nema joj odgovora iz Nemacke, a Turcima nije ni slala.... i cula je da Gam noz ima i Srbija,
ali nema ko na njemu da radi ....![]()
Nemoj da se uobrazis, ali cu ti dam i napismeno da si jako duhovita, a bogami i pismena, obrazovana zena.
Rece da si postala i vitkaAko nisi udata, mogu da se raspitam po komsiluku, volim da provodadzisem. Mada, sada sam
u Francuskoj, a slabo znam francuski pa ces morati da se strpis.
Na neurohirurgiji je ako se ne varam,KBC.

Pa da nije radio onaj neurohirurg sto su ga uapsili ? Lakse im slati u Tursku .![]()
Znam Rayela sve znam,ove gotovo 2 godine borbe sam znala i kakva je bolest i da nema lijeka,ali covjek se nada stvarno pa gotovo dok je ziv,mislim da je i on koji je svega bio svjestan do poslednjeg i on koji je jako pametan covjek nije htio da prihvati tu smrt,otisao je a da se nije ni oprostio,apsolutno nije pricao o tome...specifican bas uvijek je bio dobar covjek i ostao,svi su ga obozavali,zivimo u jako malom gradicu,a na sahrani je bilo preko 1000 ljudiTek sada videh da je tvoj muz preminuo. Zao mi je, ali i sama znas da je to bila neminovnost, a i prestanak tog strasnog mucenja za njega.
Trebace ti vremena da i mentalno realizujes da ga nema, sada si verovatno jos uvek u nekom stanju shoka i neverice.

dobro jutro ranoranioci,da vas ljubnem sve pa da obavim što se mora
uživajte uz kafu prvu jutarnju,divan dan napolju
brzo se vraćam![]()

Ja navratim ovde, pokusavam da vas reputisem, ali me i zanima sta je i kako je Dragana.
Najezih se juce kada ste pisale o venama, ako se ne varam i Vesna je pisala kako je to uzasan problem.
I drago mi je da ce sutra da izadje, bez nje je ovde malo dosadno![]()