Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
evo me,najzad kući dođoh,al je lepo u gostima,boli me vilica od torokanja,
Lili je jutros bilo muka od doručka(džem) i kad je primila deksazon,napad
mučnine je prošao posle ondosana,inače je ok,čak nije ni onako vruća
kao ranije kad prima terapiju,sve u svemu ja ok,nada se kući u četvrtak,
posle provere KS,sedele smo tri sata u parku,samo smo menjale mesto
bežeći od sunca,sve vas je puno,puno pozdravila i naravno kuka za reputacije,jel...:roll::zcepanje:

Nedo,mama dobije ubrzani rad srca 170 otkucaja,a dr se uplasila da nije predinfarktno stanje,ona se znojila i bila malaksal.Mislim da je ispravno postupila ,prekinula zracenje po preporuci kardiologa dok se stanje ne stabilizuje.Rezultati krvi,koliko sam razumela visina enzima,pokazuju da nije bilo opasnosti od infarkta,stanje se posle dveinfuzije koje je primla sest sati ,stabilizovalo.Ukljucili joj nove lekove za pritisak i farin/Mene sad brinu njena kolena.Ona je takoreci nepokretna,a oni samo daju lekove protiv bolova.

Popravi se jedno,pokvari se drugo na žalost.Valjda će neko nešto učiniti da to prestane tako da boli.

Hellas ljudi ;)
Nadjoh net kafe,jedva,imam sat fore...
Sinoc sam pojela giros za Lili,sutra cu za Gagu
da,sinoc sam smazala loko...za Likitu,sa medom i cimetom...
Sunce me spicilo,i ako sam crna pogorela sam...
Ljubim vas sve,nedostajete mi puno...preko fona vise ne mogu
ni da pogledam net jer sam presla sve neke dozvole nemam pojma...
Bice slike al kad dodjem kuci,kissic za sve:heart:

zavisnice jedna,ne možeš ti bez nas,pa ni na ostrvu,
aj uživaj bre,stalno te spominjemo,ovde čamotinja
zavladala neka :zcepanje: ,valjda što niko ne kuka za repke :rotf:
kis and hug :zag:

Mama prima injekcije diklofenaka.Sad je malo bolje,insistira da idem sutra na more do nedelje,da ne brinem,bice sestra tu sa njom,a sutra je premestaju na odeljenje gde su mnogo bolji uslovi,a nacelnica je nasa prijateljica.Nadam se da ce tamo nesto preduzeti za zglobove,sestra ce insistirati na tome.Tako da odoh ja sutra ,mada mi je tesko sto je ostavljam,ali se nadam ,da dok se ja vratim da ce se mama oporaviti,a mozda i izaci iz bolnice.Ne nosim kompjuter,nemam internet na telefonu ,tako da se cujemo kad se vratim.Sve vas puno pozdravljam !

Mama prima injekcije diklofenaka.Sad je malo bolje,insistira da idem sutra na more do nedelje,da ne brinem,bice sestra tu sa njom,a sutra je premestaju na odeljenje gde su mnogo bolji uslovi,a nacelnica je nasa prijateljica.Nadam se da ce tamo nesto preduzeti za zglobove,sestra ce insistirati na tome.Tako da odoh ja sutra ,mada mi je tesko sto je ostavljam,ali se nadam ,da dok se ja vratim da ce se mama oporaviti,a mozda i izaci iz bolnice.Ne nosim kompjuter,nemam internet na telefonu ,tako da se cujemo kad se vratim.Sve vas puno pozdravljam !

sretan put Bobo,gledaj da se što više opustiš i odmoriš,pišemo se kad se vratiš :zag::bye:

Gdeeeeee siiiii :heart:
Uzivkam za sve vas,naravno...voda je banja,toplo je ali ima hladovine svuda,prelepo je
Sutra idemo na mermernu plazu,u petak u neki obilazak svega i svacega pa ne golden beach...
Ne verujem da cu imati dovoljno para do kraja,drugarica ce me,nadam se ,sponzorisati....
Kako ste mi vi,sta se radi?
Citala sam vas na fonu dok sam mogla...sad ni to ne mogu a vec sam nakucala 1200 din preko onih 1200 mesecnog postpejda...
Ovde je sve katastrofa skupo,usi otpadaju:eek:
Ljubim te Likitice:heart:
Samo se ti dobro odmori i lepo provedi!! Mi se ovde nešto ućutale, što kaže neda, neka čamotinja zavladala.. Nećeš mnogo propustiti i ako se ne javiš više. Lili te je puno pozdravila i zahvalila za giros i odma pitala jel si našla lokomadese :zcepanje: A šta će, sirota, zavisna je od hrane :zcepanje: Ajde ljubim te punoooo i uživaj!!!! :heart:

U pravu je mama. Idi ti na more, biće njoj dobro. Srećan ti put želim i da se lepo odmoriš!! Čujemo se kad se vratiš!

nedo ako budete isli kod Lili kupite joj hepatrombin mast i neka uzme alkohol i gazu sa odeljenja
pa onda namaze deblji sloj hepatrombina na mesto gde se upalila vena prekrije gazom i kvasi sa alkoholom
( pola alkohol pola voda )

Bikili Bobo uzivajte za sve nas koji smo vec zaboravili kako je bilo na odmoru

nedo ako budete isli kod Lili kupite joj hepatrombin mast i neka uzme alkohol i gazu sa odeljenja
pa onda namaze deblji sloj hepatrombina na mesto gde se upalila vena prekrije gazom i kvasi sa alkoholom
( pola alkohol pola voda )

Bikili Bobo uzivajte za sve nas koji smo vec zaboravili kako je bilo na odmoru

Mima,slobodno na ti,sad se osećam kao Metuzalem :D šalim se naravno,ali stvarno,bez persiranja,
obavljeno to juče,ima brufen krem i hepatrombin,videla je da neke od žena tamo mažu brufen,pa sam joj kupila,
ima sad sve :)
biće to sve gore nažalost,kako terapije budu odmicale,nuspojava koju je lako kontrolisati sa cvk,al ovo je srbija,
zašto olakšati,kad se može otežati,ne razumem ja to i nikad neću

Mima,slobodno na ti,sad se osećam kao Metuzalem :D šalim se naravno,ali stvarno,bez persiranja,
obavljeno to juče,ima brufen krem i hepatrombin,videla je da neke od žena tamo mažu brufen,pa sam joj kupila,
ima sad sve :)
biće to sve gore nažalost,kako terapije budu odmicale,nuspojava koju je lako kontrolisati sa cvk,al ovo je srbija,
zašto olakšati,kad se može otežati,ne razumem ja to i nikad neću

I ja se cula sa njom oko 9, rekla mi za vene... Bas bezveze,, Sta da joj kazem da joj olaksam, osim da maze mast i masira tu ruku.. A bice sve gore kako odmicu terapije.. Vec organizam reaguje :sad2:

Jes da nije ni približno ovoj temi, ali znaš li možda kad će da ukinu tv pretplatu :mrgreen:
Doduše... ako kažemo da je za nastanak raka svakodnevni stres inicijalna kapisla onda se tv pretplata ubraja u onkologiju :zper: :zcepanje:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back