Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma malkice samo :lol:

Gledam ovaj svoj nik stvarno je najgluplji na forumu,kao da sam prvi osnovne,ali sta cu kad mi ni jedan kad sam se registrovala nije htjelo prihvatiti,a sve sam neke pokusala koji mi znace i koje cu upamtiti,od silnih foruma,na svakom drugaciji,da se mogu snaci:zcepanje:

e, a ti samo pitaj mene... ja te uvek prepoznam ;):lol:

Dobrodosla Domacice,lepo je sto si opet kuci:heart::Kako je prosla terapija ovaj put.Bice dobro:worth: .ELITA jos plovi toplim morima zaboravila sve. Sto se tice nika ja bi svoj odma menjala ako moze,prvo sto sam velikim slovima napisana:zper:,a drugo ja sebe nikad tako se ne pretstavljam.:).pozz.

malo bole ruke , izbodene ali mazacu procice ce malo , eto sad mira , na skeneru nije bas tako srecno , onaj na aorti se povecao onaj na crevima malo smanjio , mislila sam da stoje ali ovaj ipak najgadniji raste

malo bole ruke , izbodene ali mazacu procice ce malo , eto sad mira , na skeneru nije bas tako srecno , onaj na aorti se povecao onaj na crevima malo smanjio , mislila sam da stoje ali ovaj ipak najgadniji raste

Kad ima više tumora sasvim je normalno da jedan poraste a drugi se smanji. Nemoj da te to brine. Mnogo zavisi i da li je meren iz istog ugla, jer i tu ima odstupanja. Čim ti se jedan smanjio, terapija deluje

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back