Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I ja se cula sa njom oko 9, rekla mi za vene... Bas bezveze,, Sta da joj kazem da joj olaksam, osim da maze mast i masira tu ruku.. A bice sve gore kako odmicu terapije.. Vec organizam reaguje :sad2:

likita,ako je neko olaksanje,vec smo pisali negde da i noge moze da se koriste,a i terapija cini svoje.pozdrav za lili.
4347c9a3cc2cd18ae948f9e5a9a0e1b0.gif
[/URL][/IMG]

sada sam se cula sa Draganom, jos sutra..... vazno da su uspeli da joj daju terapiju, a ostavljena joj je
braunila na ruci pa sutra valjda bude lakse . Valjda sam dobro razumela, ali danas su joj jedva potrefili venu,
sve prazno .... Inace, dobro mi zvuci, pa maze venu hehe, mislim da slabo maze ili samo kada zagusti.
Bila joj je kci , a ja dobih instruktazu za krecenje , kao od pravog majstora....
A muka je bila od dzema koji uz njenu terapiju proizvodi efekat povracanja .... girosi bi verovatno vise pasali.

Dobro vece! I ja sam se cuo sa Lili,sve isto i meni rekla!!! Ja ne znam gde bijem,od 11 sam u skoli,pa do pola 9! -.- Sutra idem na vezbe u Urgentni,moram u 6:20 da se nacrtam tamo,pre prvih petlova,sto znaci da u 5 moram da se budim! Bikice,samo uzivaj i odmaraj,mani se foruma,samo se koncentrisi na more,setnju,uzivanciju i na giros,pivce :) Ljubim te puno ! poozdrav svima :D

jok,jok,sve dok mogu ruke

djutro,lenja mi voda,neće da provrije :eek:
Jutro i tebi! Zapreti oklagijom da vidiš kako ce brzo da provri :zcepanje:
Pa jeste, al vidis da nasoj ljepotici otkazuju ruke tj vene.
Cula sam se sad sa madam Lilihip. Dobro je, ceka zadnju terapiju u istu braunilu kao i juče, i već pravi planove kako će i kojom brzinom da utekne sa klinike sutra ako je puste :zcepanje:
Sve vas je puno puno puno pozdravila!!

Dobar dan. Evo mene u dvojci,do pola 11h bio na praksi,a zatim juris u gradski zavod za j.zdravlje po sanitarnu,i sad paljba kuci. :-) bas bila kqatka praksa,ali zamorna konstantno,da ne znas gde bijes. To su vezbe iz interne,stavili nas na odeljenje gastroenterologije,ovi moji drugari sve neki foliranti,kao nista ne znaju,i sve na mene palo:trk u laboratoriju,ajde kaci sistem za infuziju,ajde kupi gl.sestri od 100leta nekst 100% narandza i lanene stapice...znaci zena isfolirana maksimalno...a vrhunac je bio kad mi je prof.rekla,aj ti sve umes i ne gadis se obrisi ovog dedu koji se ukakio,i koji je pritom agresivan,da ne nasrce na zenske... Znaci Lili danas izlazi....divota...lep dan danas.... Ja sad prolazim pored kalisa...milina za izlezavanje na onim klupicama... Pozzic svima... Uzgred Snovak nam se opet ne javlja,kako li je ,brine me kad je nema? :-x

Dobar dan. Evo mene u dvojci,do pola 11h bio na praksi,a zatim juris u gradski zavod za j.zdravlje po sanitarnu,i sad paljba kuci. :-) bas bila kqatka praksa,ali zamorna konstantno,da ne znas gde bijes. To su vezbe iz interne,stavili nas na odeljenje gastroenterologije,ovi moji drugari sve neki foliranti,kao nista ne znaju,i sve na mene palo:trk u laboratoriju,ajde kaci sistem za infuziju,ajde kupi gl.sestri od 100leta nekst 100% narandza i lanene stapice...znaci zena isfolirana maksimalno...a vrhunac je bio kad mi je prof.rekla,aj ti sve umes i ne gadis se obrisi ovog dedu koji se ukakio,i koji je pritom agresivan,da ne nasrce na zenske... Znaci Lili danas izlazi....divota...lep dan danas.... Ja sad prolazim pored kalisa...milina za izlezavanje na onim klupicama... Pozzic svima... Uzgred Snovak nam se opet ne javlja,kako li je ,brine me kad je nema? :-x

Petre, snovak je umrla 20. avgusta.. :sad2: Bilo je ovde na forumu, verovatno nisi video..
A ako sve bude ok, Lili sutra izlazi. Danas prima zadnju terapiju, sutra rade krvnu sliku i ako je ok nalaz ide kući.

Petre, snovak je umrla 20. avgusta.. :sad2: Bilo je ovde na forumu, verovatno nisi video..
A ako sve bude ok, Lili sutra izlazi. Danas prima zadnju terapiju, sutra rade krvnu sliku i ako je ok nalaz ide kući.

jao boze me oprosti,nisam ni znao,tesko meni,to je ono kad sam bio na moru ,a ja budala nisam ni gledao unazad jer me je mrzelo...neka joj je laka zemlja i njoj i Jelenino muzu,i neka ih andjeli cuvaju... ;-(

jao boze me oprosti,nisam ni znao,tesko meni,to je ono kad sam bio na moru ,a ja budala nisam ni gledao unazad jer me je mrzelo...neka joj je laka zemlja i njoj i Jelenino muzu,i neka ih andjeli cuvaju... ;-(

Pa dobro, nije nista strasno. Niko ti nece zameriti, ne brini. Jeste velika tuga zaista... Ali nažalost i to čini život...
Snovak nam je svima bila veoma draga, i svi smo bili šokirani kad smo čuli vest :sad2:
I jelenin muž, tako mlad čovek, a koliko se samo namučio :sad2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back