Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mast je domaća svinjska,namažeš je na lanenu krpu,ako nemaš može i dnevna novina izbockana,ono kao kad smo bili mali pa nam mama namaže na list novine,i staviš jelte na prsa sve do dekoltea i preko neki peškir i tako spavaš!Čaj- u ključalu vodu 1/2 l staviš lista nane i žalfije i neka malo baci ključ i onda se pariš,pod peškirom ili ako imaš onaj inhaler,mene juče neda52 podsjeti za njega pa ja uzela od mame(kao mala sam kuburila sa bronhitisom,pa se parila)i dok se ne ohladi pari se!Ako hoćeš da piješ čaj od žalfije obavezno neka ključa 3 min. i ubaci onda još i nanu,matičnjak i super je za piti!
prava stvar,samo nemoj novinu,puna je olova,stavi onaj papir od viseslojnog dzaka za brasno

Jurnistu pijem samo ujutro, ali uvece pred spavanje vec krenu bolovi pa drmnem ampulu orimorfa - ja mislim da je on krivac za ovo, ali ako ne popijem kako cu da spavam?

Probaj diklofen. Znam da su mnogi izbegli te lekove na bazi morfijuma, i super su funkcionisali. Uzmi recimo sad diklofen, videćeš kako ti je, dal uminu bolovi i ako je dobro, uzmi i uveče pre spavanja. To je onaj duo od 75mg, u kapsuli su granulice. Najbolje da sama sebi pronađeš kombinaciju lekova koja ti odgovara. Kad su onkološki pacijenti u pitanju, lekari ne lupaju mnogo glavu već odma prepisuju trodon, orimorf i slično. Probaj. Provereno deluje :)

he he moj čovek
ja sam sad na poslu i samo gledam u sat kad će 13.30 da brišem, a vreme se usporiloooo... i samo zamišljam kako ću da se uvučem u krevet sa sve 4 u vis :zper: i da spaaaaavaaam!!

iz sve snage se odupirem iskušenju,našla sam cipele i rezervisala ih,grehota propustiti,1100 dindži a čista koža,teško nalazim takve stvari..odoh il zaspah....:bye:

E ja sam danas nikad gore,grlo me steglo,boli glava,boze me sacuvaj... A taman sam mislio da idem na bazen,pa me i prehlada,i ova kisa zeznuse! Jel se javljala Lili,ne bih da je zovem da ne potrefim kad je u nekoj guzvi.
Vidim,Neda ce da namse ponovi...lepo...
Gde li je Likilee,nikako da se oglasi? Nedostaje ovde! Pozdrav svima!

Ne znam Djole,zivot me muci....kao i sve nas verovatno,necu da ispadnem razmazena ovde:rumenko:
Skupi se mnogo toga,pri tom stigne i umor i trka i jurnjava....ma mnogo toga.
Leci ti taj bronhitis,pa da nas pozoves u Nis u skorije vreme,dok ne zaveje sneg:mrgreen:

Ej bre zeno, sve nakon bolesti za tebe nije nista. Sta ima da ti se skuplja? Deca su ti zdrava , muz ti je kakav je,
imas posao, imas dugove kao i svi mi, pa to ti je zivot - bilo bi dosadno da je drugacije. Uspori gde mozes , ukradi od zivota
lepog - ako znas da napravis , i to ti je zivot.... Jel ti treba ponovo neka bolescina? Lepo ti Vesna napisala , jel te zivot nicemu
nije naucio? Ako zaboravljas, a ti sebi napisi pa da te podseca .... svasta s tobom , ziivot te muci ili ti zivot , ajde, misli malo ...:think:

Ja ustala u 11,30 , al zaspala jutros, kisa se namesta, ali stalno zaobilazi Srem , strasno .....
Likita, mast svinjska kako su ti napisali je dobra, ali da propolis pijes kada se setis , e pa tebe treba
tuci.... i sto nisi trazila injekcije, meni antibiotici nisu pomogli , a one odmah, a rekose mi opstruktivni
bronhitis, a je se nisam ni zakasljala, jedino sam imala temperaturu ...... i crna pluca , a srce nateklo:confused:
i nista ne iskasljavam .... vise nisam isla doktroru , pa sta ispadne....

Srecom da Bikilix muci zivot - inace , ko zna kada bi se javila;)

Javila se mala,kaze da je dobro,svi su ljubazni
posete su od 14 do 22 u hodniku,
primace 5 dana terapiju pa dve nedelje kuci pa opet na 5 dana bolnica i terapija....
pozdravlja sve,ja sutra idem kod nje,danas sam mrtav covek a i u novim sandalama
pa mi zuljevi ne ginu!
Gde si bre Liki,bas si bezobrazna,kako nas kuliras nedelju dana...
Tvoji su mi saveti najvise nedostajali,hvala ti kao i uvek:hvala:
Ni ja ne spavam vec nekoliko nedelja pa sam ko pijana na poslu,gadno je to
ubi me ovaj nocni zivot,hehehehe....

Javila se mala,kaze da je dobro,svi su ljubazni
posete su od 14 do 22 u hodniku,
primace 5 dana terapiju pa dve nedelje kuci pa opet na 5 dana bolnica i terapija....
pozdravlja sve,ja sutra idem kod nje,danas sam mrtav covek a i u novim sandalama
pa mi zuljevi ne ginu!
Gde si bre Liki,bas si bezobrazna,kako nas kuliras nedelju dana...
Tvoji su mi saveti najvise nedostajali,hvala ti kao i uvek:hvala:
Ni ja ne spavam vec nekoliko nedelja pa sam ko pijana na poslu,gadno je to
ubi me ovaj nocni zivot,hehehehe....

Pa hajde nije tako strašno,5 dana pa dvije sedmice kod kuće,dobro je,dobro............
bikice puuuuuuuuuuuuunooooooooooooo mi je pozdravi i ljubi sutra!!!!!!!!

Ej bre zeno, sve nakon bolesti za tebe nije nista. Sta ima da ti se skuplja? Deca su ti zdrava , muz ti je kakav je,
imas posao, imas dugove kao i svi mi, pa to ti je zivot - bilo bi dosadno da je drugacije. Uspori gde mozes , ukradi od zivota
lepog - ako znas da napravis , i to ti je zivot.... Jel ti treba ponovo neka bolescina? Lepo ti Vesna napisala , jel te zivot nicemu
nije naucio? Ako zaboravljas, a ti sebi napisi pa da te podseca .... svasta s tobom , ziivot te muci ili ti zivot , ajde, misli malo ...:think:

Ja ustala u 11,30 , al zaspala jutros, kisa se namesta, ali stalno zaobilazi Srem , strasno .....
Likita, mast svinjska kako su ti napisali je dobra, ali da propolis pijes kada se setis , e pa tebe treba
tuci.... i sto nisi trazila injekcije, meni antibiotici nisu pomogli , a one odmah, a rekose mi opstruktivni
bronhitis, a je se nisam ni zakasljala, jedino sam imala temperaturu ...... i crna pluca , a srce nateklo:confused:
i nista ne iskasljavam .... vise nisam isla doktroru , pa sta ispadne....

Srecom da Bikilix muci zivot - inace , ko zna kada bi se javila;)

Fino si ti to njoj rekla LikiLee :zper:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back