Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Javila se mala,kaze da je dobro,svi su ljubazni
posete su od 14 do 22 u hodniku,
primace 5 dana terapiju pa dve nedelje kuci pa opet na 5 dana bolnica i terapija....
pozdravlja sve,ja sutra idem kod nje,danas sam mrtav covek a i u novim sandalama
pa mi zuljevi ne ginu!
Gde si bre Liki,bas si bezobrazna,kako nas kuliras nedelju dana...
Tvoji su mi saveti najvise nedostajali,hvala ti kao i uvek:hvala:
Ni ja ne spavam vec nekoliko nedelja pa sam ko pijana na poslu,gadno je to
ubi me ovaj nocni zivot,hehehehe....

Ubi tebe luda glava ....:lol: Jel Dragana danas pocinje sa terapijom ?
Jeli to uobicajeno na dve nedelje ?

E sad procitala ...

;) eto videla si :)
Ja sam isti lek primala ali na tri nedelje po jedan dan
ona ce pet dana za redom pa dve nedelje libero..bas mnogo:eek:

Uff...... ali ajde, valjda dr., znaju sta rade. Pa to udarne doze, ceo dan, samo da je pokriju sa svim sto treba , da je
makar postede onog povracanja .

Jel tebi bilo mnogo loce od tih citostatika?

Poslednja izmena:
Uff...... ali ajde, valjda dr., znaju sta rade. Pa to udarne doze, ceo dan, samo da je pokriju sa svim sto treba , da je
makar postede onog povracanja .

Jel tebi bilo mnogo loce od tih citostatika?

Zato i jeste u bolnici a ne u dnevnoj..
Dace joj sigurno dovoljno svega da joj ublaze tegobe.
Meni je bilo lose taj dan i dan,dva posle pa ostalih 14 dana nista,ko da nisam
ni primila terapiju..jedino je umor i malaksalost stalno prisutna i mesecima posle poslednje doze...
Mucnina kao i sa svakim citostatikom,ma pregurace i ona to cas posla,jeste tesko ali ....

LikiLee, baš mi je drago da si se javila ovde!! Stvarno si nedostajala! Nemoj više da te nema tako dugo!
Šalje meni Lili malopre poruku da dve žene iz njene sobe piju "ono sa kube" kao ima ga u CG i Brčkom, košta 165e. Ja je pitam pa šta kažu te dve, im li nekog poboljšanja, ona mi odgovara "aha. Izraso im muški polni organ" :rotf:
Ma luda je 200% :heart:

LikiLee, baš mi je drago da si se javila ovde!! Stvarno si nedostajala! Nemoj više da te nema tako dugo!
Šalje meni Lili malopre poruku da dve žene iz njene sobe piju "ono sa kube" kao ima ga u CG i Brčkom, košta 165e. Ja je pitam pa šta kažu te dve, im li nekog poboljšanja, ona mi odgovara "aha. Izraso im muški polni organ" :rotf:
Ma luda je 200% :heart:

To je nasa Lili......kraljica:heart:

Liki, ona će da primi istu količinu citostatika kao i kad bi primala samo 1 dan ko Biki. To koliku dozu neko prima se određuje na osnovu površine tela u m2. Suština je da se takvim režinom primanja postigne najbolje moguće dejstvo. Kod nje će bar 12h da teče dexason, pa tek posle toga priključuju citostatike. Ma izdržaće ona sve. I Biki je to isto primala pa evo fala Bogu sad je zdrava žena. Samo da terapija deluje, a mučnine će izdržati, a i kad zna da ide na bolje, lakše će podneti sve.

Liki, ona će da primi istu količinu citostatika kao i kad bi primala samo 1 dan ko Biki. To koliku dozu neko prima se određuje na osnovu površine tela u m2. Suština je da se takvim režinom primanja postigne najbolje moguće dejstvo. Kod nje će bar 12h da teče dexason, pa tek posle toga priključuju citostatike. Ma izdržaće ona sve. I Biki je to isto primala pa evo fala Bogu sad je zdrava žena. Samo da terapija deluje, a mučnine će izdržati, a i kad zna da ide na bolje, lakše će podneti sve.

Tako je pametnice moja :zag:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back