Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
391699_391602400895276_130304158_n.jpg

A pogotovo onom ko ga nema - ceo mu zivot prodje u veselju!

popodne moj deda hocu reci muz spavali,onda se dosadkivali i onda zakljucili da je najpametnije da negde odlutamo.i odmah presli sa reci na delo.lepo seli u auto i obisli familiju u selu.lepo se ispricali sa njima i sad opet svako u svoju sobu.on gleda domace filmove a ja moje ortake po kilazi.akademiju debelih.

popodne moj deda hocu reci muz spavali,onda se dosadkivali i onda zakljucili da je najpametnije da negde odlutamo.i odmah presli sa reci na delo.lepo seli u auto i obisli familiju u selu.lepo se ispricali sa njima i sad opet svako u svoju sobu.on gleda domace filmove a ja moje ortake po kilazi.akademiju debelih.
eto super , lepo proveden da , ja deco odoh spavati , umorne mi okice male:per:

eto super , lepo proveden da , ja deco odoh spavati , umorne mi okice male:per:

sve sto bih ti rekla sve si vec cula.moje zelje su iste kao i svih.mi smo tim.igramo istu igru.i znam da cemo pobediti.sva moja pozitivna energija neka bude uz tebe ovih dana.svi smo kroz to prolazili i znamo kako je i da je lakse kad znas da neko misli na tebe.a mi mislimo budi sigurna u to.napreeeeeeeeeeeeeeeeeeed u pobedu.

Hoce naravno... I meni :heart:
Tu sam ja svako jutro u ovo vreme, jer dolazim u 7.10h na posao, a radim od 8h :dash:
Kako si ti?

Da,nas dve smo uvek prve,a ova mala se ubacila iznenada:confused:
Ma dobro sam,ne ispavana,umorna,nervozna...ali sve u svemu-dobro sam.
Ti? Jel malo bolja situacija sa kasljem?
Sta vam je svima odjednom,mora da je nesto u vazduhu,sto bi rekla moja baba:think:

Da,nas dve smo uvek prve,a ova mala se ubacila iznenada:confused:
Ma dobro sam,ne ispavana,umorna,nervozna...ali sve u svemu-dobro sam.
Ti? Jel malo bolja situacija sa kasljem?
Sta vam je svima odjednom,mora da je nesto u vazduhu,sto bi rekla moja baba:think:

Ma vučem ja taj kašalj više od mesec dana, i sve mislila proći će, al tek kad sam okilavila skroz i kad počelo da mi svira po plućima setila sam se da odem kod lekara... Ma proći će.. Ja i bronhitis smo nerazdvojni, i ne možmo dugo jedno bez drugog :hahaha:
A šta tebe muči Đole pa si nervozna?

Ma vučem ja taj kašalj više od mesec dana, i sve mislila proći će, al tek kad sam okilavila skroz i kad počelo da mi svira po plućima setila sam se da odem kod lekara... Ma proći će.. Ja i bronhitis smo nerazdvojni, i ne možmo dugo jedno bez drugog :hahaha:
A šta tebe muči Đole pa si nervozna?
Ne znam Djole,zivot me muci....kao i sve nas verovatno,necu da ispadnem razmazena ovde:rumenko:
Skupi se mnogo toga,pri tom stigne i umor i trka i jurnjava....ma mnogo toga.
Leci ti taj bronhitis,pa da nas pozoves u Nis u skorije vreme,dok ne zaveje sneg:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back