likita12
Poznat
- Poruka
- 8.736
Ljubim tebe ja, a sutra mi puno izljubi Lili!!!Tako je pametnice moja![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ljubim tebe ja, a sutra mi puno izljubi Lili!!!Tako je pametnice moja![]()
Liki, ona će da primi istu količinu citostatika kao i kad bi primala samo 1 dan ko Biki. To koliku dozu neko prima se određuje na osnovu površine tela u m2. Suština je da se takvim režinom primanja postigne najbolje moguće dejstvo. Kod nje će bar 12h da teče dexason, pa tek posle toga priključuju citostatike. Ma izdržaće ona sve. I Biki je to isto primala pa evo fala Bogu sad je zdrava žena. Samo da terapija deluje, a mučnine će izdržati, a i kad zna da ide na bolje, lakše će podneti sve.
bila kod lekara.slikovali me.doduse crno bela tehnika.kaze cika dosa nema nigde nista.boli me rana i sva mesta gde su sekli i krpili.i bolece me tako ko zna dokle.mislim do kraja zivota po njegovoj faci.
bila kod lekara.slikovali me.doduse crno bela tehnika.kaze cika dosa nema nigde nista.boli me rana i sva mesta gde su sekli i krpili.i bolece me tako ko zna dokle.mislim do kraja zivota po njegovoj faci.
pozdravi je puno....ja dobijam novi telefon tek sutra,znači definitivno nije baterija već aparat,izem ti nokiu,klela sam se u nju....dobro je što imamo tebe...e moraš dobiješ novo ime,mirko i slavko ili kurir bikica,biraj...![]()
a cipele?
Uff, kod Bikilix ostale blage posledice, sta ce tek kod ove kad se vec ovoliko zahebava, a nije ni pocela da prima.![]()
dva para,crne i drap,a u avgustu stižu i patike .....joj vežite me za krevet da ne cunjam nigde
koštaju kao jedan boks mojih cigara,kupujem dva nedeljno,znači da ne pušim imala bih pun orman cipela...
hvala,hvala ..![]()
2 BOKSA NEDELJNO!!!!!?????? Pa dal si ti normalna? Ajde i jedan pa da nekako progutam, ali DVA!!!!! Aman ženo!!! Odma to da smanjiš, si čula?Jel sam opasna, a kaži a?
....kmeeeee....šmrc.....nećem,ne dam,sve sam dala,to ne dam...jok....daleko si niš te se ne plašim ....
![]()
dva para,crne i drap,a u avgustu stižu i patike .....joj vežite me za krevet da ne cunjam nigde
Pre 15-dana kupovala ja nešto na pijaci i devojka koja mi prodavala, drži cigaretu i pakuje robu... Ja je gledam, mlađa od mene, lepa... pa je pitam.."Znaš li ti gde je Knez selo?" Znam. Tu ima ona bolnica reče mi ona. A znaš li ti koliko ljudi mladih takvih kao ti leži tamo sa iglom u ruci i maramom na glavi, bolesno od raka? Ona me gleda, ne kapira me.. Pa dobro, majke ti šta će ti ta cigara? -Pa ja nisam pušila u trudnoći uopšte, al kad sam prestala da dojim ja sam opet počela. - Pa bre, toliko lepih stvari možeš da radiš umesto što pušiš. Uzmi bre neku voćku, tu ti pred nosom ceo dan, pa kad oćeš da pripališ, a ti voćku u usta. A popodne kući kad dođeš dovati bre muža i da vidiš kako ćeš da izbiješ cigarete iz glave! On srećan, ti zdrava i svi na dobitku!
Prođe par dana, ja opet na pijacu i eto nje trči za mnom sa kajsijom u ruci... "E komšika samo da ti se pohvalim! Evo jedem voće i poslušala sam te za ono drugo i mnogo mi bre lepo! Evo već 5-ti dan sam na dve cigarete dnevno!I tako... Učinih dobro delo
![]()
Rekla sam ja.Svaka tvoja rec vredi.Likita za moderatora.Pre 15-dana kupovala ja nešto na pijaci i devojka koja mi prodavala, drži cigaretu i pakuje robu... Ja je gledam, mlađa od mene, lepa... pa je pitam.."Znaš li ti gde je Knez selo?" Znam. Tu ima ona bolnica reče mi ona. A znaš li ti koliko ljudi mladih takvih kao ti leži tamo sa iglom u ruci i maramom na glavi, bolesno od raka? Ona me gleda, ne kapira me.. Pa dobro, majke ti šta će ti ta cigara? -Pa ja nisam pušila u trudnoći uopšte, al kad sam prestala da dojim ja sam opet počela. - Pa bre, toliko lepih stvari možeš da radiš umesto što pušiš. Uzmi bre neku voćku, tu ti pred nosom ceo dan, pa kad oćeš da pripališ, a ti voćku u usta. A popodne kući kad dođeš dovati bre muža i da vidiš kako ćeš da izbiješ cigarete iz glave! On srećan, ti zdrava i svi na dobitku!
Prođe par dana, ja opet na pijacu i eto nje trči za mnom sa kajsijom u ruci... "E komšika samo da ti se pohvalim! Evo jedem voće i poslušala sam te za ono drugo i mnogo mi bre lepo! Evo već 5-ti dan sam na dve cigarete dnevno!I tako... Učinih dobro delo
![]()
LikiLee, baš mi je drago da si se javila ovde!! Stvarno si nedostajala! Nemoj više da te nema tako dugo!
Šalje meni Lili malopre poruku da dve žene iz njene sobe piju "ono sa kube" kao ima ga u CG i Brčkom, košta 165e. Ja je pitam pa šta kažu te dve, im li nekog poboljšanja, ona mi odgovara "aha. Izraso im muški polni organ"![]()
Ma luda je 200%![]()
Moja ruka ima veliki domet[/QUO
stelt Liki ...
u pravu si skroz i sve je to tačno,ali.....ajd da ne bedačim ovde,ali sve sam dala,zdravo jedem,izbacila sve slatko,e ovo ne dam ni za šta,ne dam....
ima gorih i od tebe.ja naletim pre neki dan na lepe letnje komplete.iiiiii kupim tri.u tri boje.crna braon i teget.nezasiti stvor.posle se pitam a koji ce mi to klin.tri ista kompleta.al povuce valjda to sto je cena dobra.***.zensko je zensko.i zadnji dinar bi dale za krpice.
E ja sam danas nikad gore,grlo me steglo,boli glava,boze me sacuvaj... A taman sam mislio da idem na bazen,pa me i prehlada,i ova kisa zeznuse! Jel se javljala Lili,ne bih da je zovem da ne potrefim kad je u nekoj guzvi.
Vidim,Neda ce da namse ponovi...lepo...
Gde li je Likilee,nikako da se oglasi? Nedostaje ovde! Pozdrav svima!
Ma kapiram ja tebe ne brini. I tebe ću da preobratimMoja ruka ima veliki domet[/QUO
stelt Liki ...
u pravu si skroz i sve je to tačno,ali.....ajd da ne bedačim ovde,ali sve sam dala,zdravo jedem,izbacila sve slatko,e ovo ne dam ni za šta,ne dam....![]()