Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne,to je i gura napred,dobro da je takva.
Zato je i volim:heart:
Nece joj crveno pasti na pamet dok je ziva....
Dan danas imam averziju na crveno,hranu,pice,garderobu...
tako da ni kofica nece dobro proci jer je crvena:mrgreen:

Gdje ste druge moje i sestre po babine linije!!!!
Ja danas bolje Bogu hvala,sinoć sam likitice stavljala mast na krpu pa na prsa i tako zaspala a prije toga se inahalirala na žalfiju i nanu(probaj i ti),tako da me pluća više ne bole,malo kad se zakašljem,i već počinje izbacivanje šlajma,a naravno pijem i antibiotik!Ma ću ga saćeram u čizmu,mamu njegovu i prehladu :rtfm: :koto:

Ja danas bolje Bogu hvala,sinoć sam likitice stavljala mast na krpu pa na prsa i tako zaspala a prije toga se inahalirala na žalfiju i nanu(probaj i ti),tako da me pluća više ne bole,malo kad se zakašljem,i već počinje izbacivanje šlajma,a naravno pijem i antibiotik!Ma ću ga saćeram u čizmu,mamu njegovu i prehladu :rtfm: :koto:

Imam i nanu i žalfiju, ali koju mast? I kako se to čudo sprema? Pijem i ja lekove, doduše danas drugi dan, al mi ni malo nije bolje.. :sad2: baš sam nekako iscrpljena, i glava me boli i malaksala... ma čudo

Setila sam se,kupi onaj sumeci ACC za iskasljavanje,razbija te sekrete i odlican je,provereno.
Ako nema ACC kupi fluimucil granule.
pozz...

Imam i nanu i žalfiju, ali koju mast? I kako se to čudo sprema? Pijem i ja lekove, doduše danas drugi dan, al mi ni malo nije bolje.. :sad2: baš sam nekako iscrpljena, i glava me boli i malaksala... ma čudo

Mast je domaća svinjska,namažeš je na lanenu krpu,ako nemaš može i dnevna novina izbockana,ono kao kad smo bili mali pa nam mama namaže na list novine,i staviš jelte na prsa sve do dekoltea i preko neki peškir i tako spavaš!Čaj- u ključalu vodu 1/2 l staviš lista nane i žalfije i neka malo baci ključ i onda se pariš,pod peškirom ili ako imaš onaj inhaler,mene juče neda52 podsjeti za njega pa ja uzela od mame(kao mala sam kuburila sa bronhitisom,pa se parila)i dok se ne ohladi pari se!Ako hoćeš da piješ čaj od žalfije obavezno neka ključa 3 min. i ubaci onda još i nanu,matičnjak i super je za piti!

Ti bre sestro slatka, sve pod neku alternativu, ze mast, te jaja :hahaha:
Trebalo bi da imam mast pa ću da probam neko veče :zper:

Ma šta ćeš udri svega po malo pa šta pomogne,a ima rezultata,ali sam ga i nadrapala pravo kao u pola zime,a još me strah plućima..........pa udri sve samo da pomogne,a sutra opet kod dr.da me posluša
probaj sele još večeras,malo je bljaki onako masno,ali ebiga i da udri po medu draga,jesi li vrcala sa mužem ili nisi :zper: :whistling:

Ma šta ćeš udri svega po malo pa šta pomogne,a ima rezultata,ali sam ga i nadrapala pravo kao u pola zime,a još me strah plućima..........pa udri sve samo da pomogne,a sutra opet kod dr.da me posluša
probaj sele još večeras,malo je bljaki onako masno,ali ebiga i da udri po medu draga,jesi li vrcala sa mužem ili nisi :zper: :whistling:

He he, ništa ti ne znaš :zper: imam med, uzimam i propolis kad se setim. A za mast probaću sigurno, samo da vidim dal je još dobra

još je bolja varijanta guščija mast ili koziji loj,ko može da nabavi,sve ista primena kao svinjska mast,ali mnogo jače i bolje deluje
'bar dan kasti svima :hvala:
na žalost tako je po svim bolnicama,kažu da dođeš rano,a na prijem se čeka sve do podne,
otpuste rade posle vizite,a to što bolesni ljudi čekaju,nikoga nije briga...
šugavi protokoli,pih :evil:
celo jutro se kanim da krenem u grad i nikako,sve nešto drugo preče,lenčuga ja danas izgleda...:D

još je bolja varijanta guščija mast ili koziji loj,ko može da nabavi,sve ista primena kao svinjska mast,ali mnogo jače i bolje deluje
'bar dan kasti svima :hvala:
na žalost tako je po svim bolnicama,kažu da dođeš rano,a na prijem se čeka sve do podne,
otpuste rade posle vizite,a to što bolesni ljudi čekaju,nikoga nije briga...
šugavi protokoli,pih :evil:
celo jutro se kanim da krenem u grad i nikako,sve nešto drugo preče,lenčuga ja danas izgleda...:D

Da u pravu si za guske i koze, al em što se teško nabavlja, em smrdiiiiiii!
Ma šta ćeš do grada, digni i ti sve 4 u vis i uživaj!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back