Pa nece,covjek ustvari ne moze,ima puno posla,puno pacijenata i sta ga briga
Jedva ga dobili,pa kaze zovi sestre ako mene ne dobijete,mi zvali one kazu u drugoj bolnici je sastanak jos nista ne znamo
Zvace opet sutra
A i ja kazem muzu da to da se kupi nije nista novo,ali on se valjda uzda da ce doci posto ceka da vidi sta je bilo na tom sastanku,ali dok to sve docekas prodje brzi voz
A to da odem,mogu jedino da on zna,jer sam stalno kuci,morala bi na bus pa u B.L. a on se buni,sva ova nasa borba je jos teza jer moj muz odbija mnoge stvari,nece da se bori sto se tice Dr. i ja kada i zelim nesto on ne dozvoljava,pocinje svadja kako ja njega pravim budalom,da je nesposoban i slicno i sta da radim!?
Pokusavam da pomognem a on ne da,i sam kaze ja znam nekad sta bi ti htjela ali sam vidio sta su nasi Dr. i nema meni tu neke pomoci,zalio sam se kaze i vidi,nista
Ja sam odavno govorila promjeni ga ako ne odgovara,ali su kod nas svi katastrofa,nema nekih strucnjaka sto se tice onkologije jer je tek pocela prije par godina,do tad svi slani u Kamenicu ili na VMA
Sve sam pokusavala da ga ubjedim da idemo jos negdje po misljenje,otkako ima bolove,da se snimi,jer 9 mjeseci nije ga detaljno snimio,nemamo pojma dal ima novih metastaza i dje,a on ne zeli,plasi se