Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne pitaj....a i navika je cudo,kad nemam jurcanje i obaveze,pored
svih kucnih poslova,meni je dosadno ((((
Inace zivim u kuci sa 5 muskaraca,jedino ja zensko a oni ko Topalovici,hehehehe....
Mozes da zamislis samo koliko jedu,prljaju sudove,mrve po kuci,
presvlace stvari,aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...!!!!!!!!!!

Ju, ju - ja bi i da sam zdrava, uginula!

e019.gif

Jeste,bas je tesko,ja jedva disem,na skrge.
Bice neka provala oblaka,najavljuju je od petka i nista.
Nesto sam se smorila,ne radi mi se a imam posla,onoliko!!
Nema nesto nikoga ni na forumu,nedostaje mi Lili,likita isto,o Vesni
nista nisam cula dugo,Mime nema danima....Peca nesto smoren..
Bas bezveze.
Pozz tebi i ljubim te :cmok2:

Zna li neko da li se moze telefonom zakazati scintigrafija na Klinickom centru i na koji br.tel.?:think:

Ne znam,trebala bih i ja,vidi na 988 br.klinickog ili na njihovom sajtu
mozda na sajtu pise o zakazivanjima sta i kako..
sad sam gledala sajt,vidi ti ja nemam vremena,krecem kuci,ima dosta informacija.

Poslednja izmena:
Caos drugari!
Ovo vrijeme ludo kod nas vec 3-4 dana,tmurno,sparno,kao oblaci se cekas kisu,ali nista od nje,moj muzic bio 2 dana bolji,danas opet nikakav,samo se preznojava a hladan kao led
Snovak dal se to tvome muzu desavalo ili tebi kad ste kuci?
On ima takve periode vec duze vrijeme,naleti to znojenje pa prodje
Dobio je danas Dr. i pitao da kupi terapiju,kaze on-Dr. nisam o tome razmisljao,cuj molim te sta me briga jel razmisljao!?Kreten!
Kaze znacu poslije 12 nesto vise dal ce dolaziti terapije,medjutim muz zvao,on se opet ne javlja a sestre koje bi trebale nesto znati,jer je rekao Dr. kazu jos nista
A izmedju ostalog rekao je da izmedju ciklusa se smije 7-10 dana kasniti sa terapijom,a muzu je vec sutra 7 dana,znaci pisi propalo,jesmo propast od drzave!

Ne mogu da verujem! Sta tu ima da se razmislja? Pa to su mnogi radili-nabavljali kako znaju i umeju. I kako to, malo-malo pa nece da se javi na telefon?!
Mozes li ti da odes licno kod njega i lepo porazgovaras sa njim? Insistiraj na nekom resenju. Na kraju krajeva ima valjda u toj ustanovi i drugih lekara, trazi da promenite doktora! Bas sam besna zbog takvog ponasanja:besna:
A sto se tog znojenja tice, moj muz je znao po nekoliko puta, uglavnom nocu da se preznoji, ali pravo da ti kazem - ne secam se da li je bio bas hladan, ali je svako vece imao temperaturu - pa se valjda zbog toga i preznojavao. Preznojim se i ja sto puta dnevno, ali racunam - vrucina je, svi se znoje...Ko ce ga znati...

jao kako ja volim mede , joj ljubim te puno , ovaj mali laptop me izludjuje

Znam da ih volis,zato sam ti ga i poslala )))
Sad bolje pises..
Ej,ja cu u Grcku,8.septembra,sa onom mojom drugaricom iz bolnice
sto sam ti pricala,ona je sad super,tumori se smirili,ona vise nema tegoba od terapija...
Ona me i nagovorila,jedva...hahahha...
Ljubim tebe ja,pa jel ti je lepo?
Sve ok?

Sad bolje pises..
sto sam ti pricala,ona je sad super,tumori se smirili,ona vise nema tegoba od terapija...
Sve ok?

ma sve super, more divno toplo , sve savrseno , ja dobro , ma samo uzivam za sve vas hehe

Sad bolje pises..
Sve ok?

Ma i kod tebe ima da bude sve dobro , nebrigaj, brzo ce i septembar, pametno si odlucila ;)

Likita, jesi se ti cula sa Vesnom? Evo , zvala sam opet i na onaj drugi telefona, ali jedan nije trenutno
dostupan, a na drugi odzvoni do kraja. Ne mogu verovati da joj je gore, rekla je kako se sve lepo
popravlja :confused:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back