GAGA1510
Iskusan
- Poruka
- 5.286
Dobro jutro,evo i mene,jos malo pa se spremam,idem do grada da kupim u Kosovskoj neke knjige, a onda palim sa drugarima na Kalis...valjda nece kisa?!![]()
Kalis................

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro jutro,evo i mene,jos malo pa se spremam,idem do grada da kupim u Kosovskoj neke knjige, a onda palim sa drugarima na Kalis...valjda nece kisa?!![]()

Gde si mala?
Dobro jutro svima ))))
[/url] [/IMG]![]()
P.S. Snovak kradem fore, ali sta cu kada su smajli fantasticni![]()

Gde si mala?

[/url] [/IMG]![]()
P.S. Snovak kradem fore, ali sta cu kada su smajli fantasticni![]()
Mozda prvo da trazis prijem kod Direktora, neka nesto preduzme, to sto su god., odmori nije opravdanje da neko trpi strase bolove. I nemoj da se ustrucavas, neka napravi bolju organizaciju, konacno, to mu je posao, a ako nije dostupan, pa zovi Ministarstvo ili sta vec tamo postoji ... citala sam da postoji, a pitanje dali se neko javlja.... Boze, ala je sve pretesko.

Evo me bikice...................ovo vrijeme me nešto usporava,ali ne dam se![]()

Pa gde ste ljudi?
Gde je Mima danima?
Svi ste se razbezali,ccc...
Ajd idem i ja..
Pa gde si bre ti covece!?BEM TI SKOLU, PRIJEMNI, LISTU ZELJA
DANIMA NE MOGU DA SE SKOCKAM ZBOG TOGA
GLAVA ME BOLI
KAD CE VEC JEDNOM TO DA SE ZAVRSI
bem ti slovca
ne mogu da prekucavam
dosta mi je tri puta sam prepisivala listu zelja a pet dana je sklapala
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Pa gde si bre ti covece!?
Znam da je to smor zivi,prosla sam dva puta kroz
isto s ranje,zavrsice se i to,opusteno )))
Jesi li dobro inace?
Stizes li i da skitas malo pored svih obaveza oko prijemnog....
Otisla sam da ucim
![]()

Tako trebaja uvek stignem u skitnju
juce sam celo pre podne bila na Adi sa kumom
bajs pa kafica i tracarica

Ma koje ucenje,uzivajEbem ti učenje................ja sam jutros prešla dva pitanja na jedvite jade![]()

BEM TI SKOLU, PRIJEMNI, LISTU ZELJA
DANIMA NE MOGU DA SE SKOCKAM ZBOG TOGA
GLAVA ME BOLI
KAD CE VEC JEDNOM TO DA SE ZAVRSI
bem ti slovca
ne mogu da prekucavam
dosta mi je tri puta sam prepisivala listu zelja a pet dana je sklapala
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ma koje ucenje,uzivaj![]()
Živiooooooooooooo govooorniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik
pa jeste 
Pa je li se završila frka oko prijemnog?
a vidjećeš posle 4 god.kad bude frka oko faksa...................brzo će to proletjeti!
Tako treba
I ja landram kad god mogu![]()
kad cemo zajedno da landaramo po Adi
Ebem ti učenje................ja sam jutros prešla dva pitanja na jedvite jade![]()

Ebem ti učenje................ja sam jutros prešla dva pitanja na jedvite jade![]()

. Dali neko zna kako je Vesna,cekamo da nam se javi,fali bas puno ovde,nadam se da je bolje. D&J probajte ako moze redovno da masirate supruga,koliko moze da se dvizi,jer to dugo lezanje jako smeta i telu i duhu.pozz.. Dali neko zna kako je Vesna,cekamo da nam se javi,fali bas puno ovde,nadam se da je bolje. D&J probajte ako moze redovno da masirate supruga,koliko moze da se dvizi,jer to dugo lezanje jako smeta i telu i duhu.pozz.
Zovem danima, ali odgovora nema. Nadam se da ce Likita zvati ....