Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma i kod tebe ima da bude sve dobro , nebrigaj, brzo ce i septembar, pametno si odlucila ;)

O pa gde si nam ti Liki?!
Sta je s tobom,danima te nema?!
Hvala na lepim zeljama,ja se nadam da si u pravu,videcemo.
Pametno,pa ako se neko ljuti,zna se kako ide tekst dalje,da ne psujem ovde...
Gospodin samo cuti,deca jos ne znaju,obico sam isla sama sa decom a sama sama nikada.
Deca su matora i mislim da i ne bi isla samnom ali Grcka....mali ce popizdeti,hehehe...
Zabole me bas! Ja Boze zdravlja,sa mojom Ziksi odoh 8.

O pa gde si nam ti Liki?!
Sta je s tobom,danima te nema?!
Hvala na lepim zeljama,ja se nadam da si u pravu,videcemo.
Pametno,pa ako se neko ljuti,zna se kako ide tekst dalje,da ne psujem ovde...
Gospodin samo cuti,deca jos ne znaju,obico sam isla sama sa decom a sama sama nikada.
Deca su matora i mislim da i ne bi isla samnom ali Grcka....mali ce popizdeti,hehehe...
Zabole me bas! Ja Boze zdravlja,sa mojom Ziksi odoh 8.

.... ko zameri . Ma neka cuti, a bilo bi bolje da kaze idi , odmori malo, saberi se, pa nastavi da
dirncis kao do sada.... Pa jeftinije ce ti biti u Grckoj u septembru , nego kod kuce. On verovatno
nije ljubitelj mora, pa neka sebi organizuje ono sto on voli , a tebi ce koristiti , bas;)

Inace, pijem prvu kafu svaki dansa vama, tu sam....

.... ko zameri . Ma neka cuti, a bilo bi bolje da kaze idi , odmori malo, saberi se, pa nastavi da
dirncis kao do sada.... Pa jeftinije ce ti biti u Grckoj u septembru , nego kod kuce. On verovatno
nije ljubitelj mora, pa neka sebi organizuje ono sto on voli , a tebi ce koristiti , bas;)

Joj kako sve znas,ko da si mi ovde ceo zivot...
U fazonu je vecite krize i sve je drugo bitnije a i ne voli more,a ja zivim za more i plivanje!!!!
Zna da se sama UVEK finansiram,ali ipak...kriza ovo,ono...
Ja odo a on sta god hoce,kao i do sad.
Pozz tebi,moram da idem sad,ako se cujes sa Vesnom pozdravi je i javi nam kako je
i hoce li skoro kuci,ako nije vec izasla)))

Znam da ih volis,zato sam ti ga i poslala )))
Sad bolje pises..
Ej,ja cu u Grcku,8.septembra,sa onom mojom drugaricom iz bolnice
sto sam ti pricala,ona je sad super,tumori se smirili,ona vise nema tegoba od terapija...
Ona me i nagovorila,jedva...hahahha...
Ljubim tebe ja,pa jel ti je lepo?
Sve ok?

Odlicna odluka, mislim to za Grcku!

Ne mogu da verujem! Sta tu ima da se razmislja? Pa to su mnogi radili-nabavljali kako znaju i umeju. I kako to, malo-malo pa nece da se javi na telefon?!
Mozes li ti da odes licno kod njega i lepo porazgovaras sa njim? Insistiraj na nekom resenju. Na kraju krajeva ima valjda u toj ustanovi i drugih lekara, trazi da promenite doktora! Bas sam besna zbog takvog ponasanja:besna:
A sto se tog znojenja tice, moj muz je znao po nekoliko puta, uglavnom nocu da se preznoji, ali pravo da ti kazem - ne secam se da li je bio bas hladan, ali je svako vece imao temperaturu - pa se valjda zbog toga i preznojavao. Preznojim se i ja sto puta dnevno, ali racunam - vrucina je, svi se znoje...Ko ce ga znati...

Pa nece,covjek ustvari ne moze,ima puno posla,puno pacijenata i sta ga briga
Jedva ga dobili,pa kaze zovi sestre ako mene ne dobijete,mi zvali one kazu u drugoj bolnici je sastanak jos nista ne znamo
Zvace opet sutra
A i ja kazem muzu da to da se kupi nije nista novo,ali on se valjda uzda da ce doci posto ceka da vidi sta je bilo na tom sastanku,ali dok to sve docekas prodje brzi voz
A to da odem,mogu jedino da on zna,jer sam stalno kuci,morala bi na bus pa u B.L. a on se buni,sva ova nasa borba je jos teza jer moj muz odbija mnoge stvari,nece da se bori sto se tice Dr. i ja kada i zelim nesto on ne dozvoljava,pocinje svadja kako ja njega pravim budalom,da je nesposoban i slicno i sta da radim!?
Pokusavam da pomognem a on ne da,i sam kaze ja znam nekad sta bi ti htjela ali sam vidio sta su nasi Dr. i nema meni tu neke pomoci,zalio sam se kaze i vidi,nista
Ja sam odavno govorila promjeni ga ako ne odgovara,ali su kod nas svi katastrofa,nema nekih strucnjaka sto se tice onkologije jer je tek pocela prije par godina,do tad svi slani u Kamenicu ili na VMA
Sve sam pokusavala da ga ubjedim da idemo jos negdje po misljenje,otkako ima bolove,da se snimi,jer 9 mjeseci nije ga detaljno snimio,nemamo pojma dal ima novih metastaza i dje,a on ne zeli,plasi se

Pa nece,covjek ustvari ne moze,ima puno posla,puno pacijenata i sta ga briga
Jedva ga dobili,pa kaze zovi sestre ako mene ne dobijete,mi zvali one kazu u drugoj bolnici je sastanak jos nista ne znamo
Zvace opet sutra
A i ja kazem muzu da to da se kupi nije nista novo,ali on se valjda uzda da ce doci posto ceka da vidi sta je bilo na tom sastanku,ali dok to sve docekas prodje brzi voz
A to da odem,mogu jedino da on zna,jer sam stalno kuci,morala bi na bus pa u B.L. a on se buni,sva ova nasa borba je jos teza jer moj muz odbija mnoge stvari,nece da se bori sto se tice Dr. i ja kada i zelim nesto on ne dozvoljava,pocinje svadja kako ja njega pravim budalom,da je nesposoban i slicno i sta da radim!?
Pokusavam da pomognem a on ne da,i sam kaze ja znam nekad sta bi ti htjela ali sam vidio sta su nasi Dr. i nema meni tu neke pomoci,zalio sam se kaze i vidi,nista
Ja sam odavno govorila promjeni ga ako ne odgovara,ali su kod nas svi katastrofa,nema nekih strucnjaka sto se tice onkologije jer je tek pocela prije par godina,do tad svi slani u Kamenicu ili na VMA
Sve sam pokusavala da ga ubjedim da idemo jos negdje po misljenje,otkako ima bolove,da se snimi,jer 9 mjeseci nije ga detaljno snimio,nemamo pojma dal ima novih metastaza i dje,a on ne zeli,plasi se

Promenite ga pod hitno,kao sto sam ja mog kretena,spasite sebe
nerviranja i ponizavanja,gadni su da gadniji ne mogu biti!!!!

Slazem se s tim da treba promeniti ako postoji mogucnost, ne treba trpeti njihove bezobrazluke :besna:.
I mi imamo probleme sa lekarima. Kod nas je u Pirotu stanje katastrofa, imamo samo jednog onkologa internistu i jednog hirurga onkologa koji je imao pre godinu dana infarkt i sada mu ne dozvoljavaju nista da radi, nikakve operacije i slicno, samo se ceka da ispuni uslov za penziju. Epa vidite sad je gospodja internista otisla mesec i po dana na godisnji odmor, bez adekvatne zamene posto sta god da pitate hirurga on kaze da nema pojma. Ali bukvalno tim recima. I sad ja ne znam s kim da se konsultujem vezano za flastere koje majka koristi protiv bolova. Lekari opste medicine ne znaju sta da nam kazu, niski lekari samo kazu imate u Pirotu onkologa s njim treba da se dogovorite oko terapije jer bolesnik ne sme da trpi tako strasne bolove, a gospodja se sa godisnjeg odmora vraca tek pocetkom avgusta. I sta sad mi da radimo? :besna:

Slazem se s tim da treba promeniti ako postoji mogucnost, ne treba trpeti njihove bezobrazluke :besna:.
I mi imamo probleme sa lekarima. Kod nas je u Pirotu stanje katastrofa, imamo samo jednog onkologa internistu i jednog hirurga onkologa koji je imao pre godinu dana infarkt i sada mu ne dozvoljavaju nista da radi, nikakve operacije i slicno, samo se ceka da ispuni uslov za penziju. Epa vidite sad je gospodja internista otisla mesec i po dana na godisnji odmor, bez adekvatne zamene posto sta god da pitate hirurga on kaze da nema pojma. Ali bukvalno tim recima. I sad ja ne znam s kim da se konsultujem vezano za flastere koje majka koristi protiv bolova. Lekari opste medicine ne znaju sta da nam kazu, niski lekari samo kazu imate u Pirotu onkologa s njim treba da se dogovorite oko terapije jer bolesnik ne sme da trpi tako strasne bolove, a gospodja se sa godisnjeg odmora vraca tek pocetkom avgusta. I sta sad mi da radimo? :besna:

Zovi Ministarstvo, to su oni tako smislili, pa neka ti kazu sta da radis. Imas na njihovom sajtu broj za kontakte, ova dr., ima pravo da ide na odmor i nije ona zaduzena da obezbedi odgovarajucu zamenu, nego Direktor, pa sve redom do Ministra....

Pa ti si mogla da promenis kada u Bgd., jos ima onkologa. U Sr.Mitrovici nema, a kod nas u gradu samo Dom zdravlja i poneki specijalisti. Vidim, i oni odose u privatnike, pritisak od
birokratije nije za izdrzati....

Zovi Ministarstvo, to su oni tako smislili, pa neka ti kazu sta da radis. Imas na njihovom sajtu broj za kontakte, ova dr., ima pravo da ide na odmor i nije ona zaduzena da obezbedi odgovarajucu zamenu, nego Direktor, pa sve redom do Ministra....

Slazem se s tim da nije ona kriva, tako sam napisala kao da svu krivicu svaljujem samo na nju ali zapravo sam besna na sve njih, na ceo nas zdravsteni sistem. Majka trpi strasne bolove a oni samo prebacuju loptu od jednog na drugog i ko tu ispasta na kraju... U pravu si, treba ici i do Ministarstva jer ovo ovako ne vodi nicemu...

Slazem se s tim da nije ona kriva, tako sam napisala kao da svu krivicu svaljujem samo na nju ali zapravo sam besna na sve njih, na ceo nas zdravsteni sistem. Majka trpi strasne bolove a oni samo prebacuju loptu od jednog na drugog i ko tu ispasta na kraju... U pravu si, treba ici i do Ministarstva jer ovo ovako ne vodi nicemu...

Mozda prvo da trazis prijem kod Direktora, neka nesto preduzme, to sto su god., odmori nije opravdanje da neko trpi strase bolove. I nemoj da se ustrucavas, neka napravi bolju organizaciju, konacno, to mu je posao, a ako nije dostupan, pa zovi Ministarstvo ili sta vec tamo postoji ... citala sam da postoji, a pitanje dali se neko javlja.... Boze, ala je sve pretesko.

Uradite to sto pre-moji prijatelji su imali problem jer nisu imali novca za zolvadex ( za metastaze kostiju je dobijao deda) i dobili su kad su se obratili ministarstvu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back