Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bikice ajd budi srce pa i svojoj drugi pošalji broj na pp ako zalutamo da se možemo naći,ali mislim da je mm skontao gdje ta makiska strana Ade,ne sumnjam u njega tu je studirao ali opet što šta se izmijeni za par godina!!!
Eto mi dolazimo,mada sutra naveče ću potvrditi definitivno............obaveze koje ne planirano iskrsnu pa niti ih ostaviti niti ih riješavati!!!
Znali ko kako je Vesna?
Ljubim vas sve

Bikice ajd budi srce pa i svojoj drugi pošalji broj na pp ako zalutamo da se možemo naći,ali mislim da je mm skontao gdje ta makiska strana Ade,ne sumnjam u njega tu je studirao ali opet što šta se izmijeni za par godina!!!
Eto mi dolazimo,mada sutra naveče ću potvrditi definitivno............obaveze koje ne planirano iskrsnu pa niti ih ostaviti niti ih riješavati!!!
Znali ko kako je Vesna?
Ljubim vas sve
Hocu draga,bas sam srecna sto dolazite,pozdravi muzica ))))
Za Vesnu ne znam nista,mislim da Likilee ima njen br. i da se ona sa njom cula,a ni ona nista ne prica vec
par dana,cucemo kad Liki sazna,mislim da joj je bolje,javice se i ona sama cim bude mogla..

Znali ko kako je Vesna?
Ljubim vas sve
109-1.jpg

ili pre , moram biti tamo u 7.15 a magnet u pola jedan :eek:pa se dogovorimo , pa sta fali skeneru, da nije njega doktori bi meni govorili da sam sto posto zdrava , jer zdravo izgledam i davno bi mi zakljucili bolovanje
hemangiom koji mama ima na jetri moze da se vidi na eho aparat,a CTkoji bi trebao da je bolji nije ga zabelezio:eek:.navodno aparat nije dobro podesen .Dali neko zna kako je Vesna.nadam se bolje.pozdrav.

Poslednja izmena:
e pa tacno cu poludeti, sad sam dobila i temperaturu i ponovo proliv
da li cu sutra moci na zracenje da li neko zna,
isla sam kod lekara ...virus mirovanje 2-3 dana
da li moram potpuno zdrava da budem da bih mogla na zracenje :dash:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back