Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E, pa ovako , za sada teoretske sanse da stignem u Bgd vozom do 11 h nema, do 13,30 h eventualno, a to mi je kasno. Tu nisam uracunala neko zadrzavanje voza na granici, zivim na
samoj granici, a "brze pruge" ebiga.... ovo je nekada bila prednost. U 5 h ujutro prvi voz, e to mi bas rano... ostaje da vidim autobusi koji voze iz HR verovatno i tu ima nekih izmena.
Pre dve godine , vozova bilo vise :think: Varijanta da spavam kod tebe Lilihip otpada, jednostvno, ne mogu .

I sto odabraste tu Adu .....

Poslednja izmena:
Da li neko ima informaciju kako je Vesna, nadam se mnogo bolje u odnosu na informaciju pre dva dana? Kad izlazi?

I, ako neko moze da mi objasni najjednostavnije - sta znaci EGFR-M negativna? Da li je to losije ili povoljnije?
Pitam zbog nekog citostatika koji je Vesna pomenula - Iressa, pa sam procitala da je necim uslovljeno: "mutacija gena za faktor receptora rasta epiderma" bla, bla. Nista ne razumem !

E, pa ovako , za sada teoretske sanse da stignem u Bgd vozom do 11 h nema, do 13,30 h eventualno, a to mi je kasno. Tu nisam uracunala neko zadrzavanje voza na granici, zivim na
samoj granici, a "brze pruge" ebiga.... ovo je nekada bila prednost. U 5 h ujutro prvi voz, e to mi bas rano... ostaje da vidim autobusi koji voze iz HR verovatno i tu ima nekih izmena.
Pre dve godine , vozova bilo vise :think: Varijanta da spavam kod tebe Lilihip otpada, jednostvno, ne mogu .

I sto odabraste tu Adu .....
kako je krenulo najbolje otkazati za neki drugi dan , i neko drugo mesto jer na adi je ludnica sad , buseva tako rano mislim da nema iz hr ,

kako je krenulo najbolje otkazati za neki drugi dan , i neko drugo mesto jer na adi je ludnica sad , buseva tako rano mislim da nema iz hr ,

Kako god hocete,samo recite veceras pomeramo ili ne,a ti,Petar,Peca,ja ...mozemo i sutra i ponovo kad budu mogli svi da dodju
vec me smorilo ovo,ja od ovog momenta zatvaram pricu o adi pa se dogovarajte i obavestite me sta se desava i sta ste odlucili...

Sto se mene tice prihvatam svaki predlog,neka kaze ko sta ima i da zavrsimo danas sa
kombinacijama,ada je bila predlog zbog parkinga,meni je i to ne bitno jer necu doci kolima.
Smislite i recite i eto mene,gde god.

Hehehehe,sad se posvadjah sa kolegom,uvalio mi i njegov deo posla kao i obicno,stoka se razvlaci i nikad ne zavrsi sve i zapali na godisnji ili bolovanje a ja zavrsavam
njegovo a ubi se i sa svojim,ko kreten.....
Ako je ostalima lakse mozemo i kod Konja da se nadjemo,ima blizu i garaza...
Ajde ljudi,pa niko vas ne zove da rmbate nego da uzivate ,gde god to bilo,jel tako kume?

Hehehehe,sad se posvadjah sa kolegom,uvalio mi i njegov deo posla kao i obicno,stoka se razvlaci i nikad ne zavrsi sve i zapali na godisnji ili bolovanje a ja zavrsavam
njegovo a ubi se i sa svojim,ko kreten.....
Ako je ostalima lakse mozemo i kod Konja da se nadjemo,ima blizu i garaza...
Ajde ljudi,pa niko vas ne zove da rmbate nego da uzivate ,gde god to bilo,jel tako kume?
meni svejedno gde , ja imam koga zelim videti i radujem se tome:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back