pahulja69
Domaćin
- Poruka
- 3.383
idi a;li kazi , ili zovi telefonom pa ih pitaj najbolje[/QUOTE
sto vise zurim da zavrsim zracenje sve se komplikuje,
prvo nerade aparati a sad mi je jos samo ovo falilo
samo da mi neodloze zracenje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
idi a;li kazi , ili zovi telefonom pa ih pitaj najbolje[/QUOTE
sto vise zurim da zavrsim zracenje sve se komplikuje,
prvo nerade aparati a sad mi je jos samo ovo falilo
samo da mi neodloze zracenje
Varijanta da spavam kod tebe Lilihip otpada, jednostvno, ne mogu .
!Snovak, sta ovo bi?
kako je krenulo najbolje otkazati za neki drugi dan , i neko drugo mesto jer na adi je ludnica sad , buseva tako rano mislim da nema iz hr ,E, pa ovako , za sada teoretske sanse da stignem u Bgd vozom do 11 h nema, do 13,30 h eventualno, a to mi je kasno. Tu nisam uracunala neko zadrzavanje voza na granici, zivim na
samoj granici, a "brze pruge" ebiga.... ovo je nekada bila prednost. U 5 h ujutro prvi voz, e to mi bas rano... ostaje da vidim autobusi koji voze iz HR verovatno i tu ima nekih izmena.
Pre dve godine , vozova bilo viseVarijanta da spavam kod tebe Lilihip otpada, jednostvno, ne mogu .
I sto odabraste tu Adu .....
o kako bilo na kontrolidobro jutro radni narode

o kako bilo na kontroli![]()
o bas te ispipkaosav u modricama,dr je zadovoljan stanjem i rez.idemo dalje
kako je krenulo najbolje otkazati za neki drugi dan , i neko drugo mesto jer na adi je ludnica sad , buseva tako rano mislim da nema iz hr ,
kako je krenulo najbolje otkazati za neki drugi dan , i neko drugo mesto jer na adi je ludnica sad , buseva tako rano mislim da nema iz hr ,
Tako je,isto mislim i ja ali rekoh,necu vise da glumatam organizatora,smorilo me...mislim da ce slicna situacija biti i neki drugi dan,uvek neko moze aneko ne,svi imaju obaveza sto je sasvim ok.
o lokaciji mozda treba razmisliti
ko hoce nek kaze danas sigurno ,mislim da ce slicna situacija biti i neki drugi dan,uvek neko moze aneko ne,svi imaju obaveza sto je sasvim ok.
o lokaciji mozda treba razmisliti
za direktoraSto se mene tice prihvatam svaki predlog,neka kaze ko sta ima i da zavrsimo danas sa
kombinacijama,ada je bila predlog zbog parkinga,meni je i to ne bitno jer necu doci kolima.
Smislite i recite i eto mene,gde god.
za direktora![]()
meni svejedno gde , ja imam koga zelim videti i radujem se tomeHehehehe,sad se posvadjah sa kolegom,uvalio mi i njegov deo posla kao i obicno,stoka se razvlaci i nikad ne zavrsi sve i zapali na godisnji ili bolovanje a ja zavrsavam
njegovo a ubi se i sa svojim,ko kreten.....
Ako je ostalima lakse mozemo i kod Konja da se nadjemo,ima blizu i garaza...
Ajde ljudi,pa niko vas ne zove da rmbate nego da uzivate ,gde god to bilo,jel tako kume?

ok, ja cu bitikod konja,11
a kum cuti![]()
ok, ja cu biti
ja cu se sa petrom dogovoritiMogu i ja,upisite me )))