Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ej.ljudi da me vidite!Na kubi,u hotelu,kuckam,a oko mene ziva muzika dobrog ritma!Let je bio super,sve na vreme,mirno...cekao me covek sa kojim sam ugovorila.Moj turisticki duh je pobudjen do maximumuma,dobro sam i bas sam srecna sto sam ovde,makar i iz ovakvih razloga!Ljubim vas sve!

Vesna drago mi je da ti je prijatno tamo i da se dobro snalazis..Cekamo slike ako moze,malo kubanske muzike,kubanske pure koje se cuvaju kao suvenir.Zelim vam sve najbolje.:heart:

Ej.ljudi da me vidite!Na kubi,u hotelu,kuckam,a oko mene ziva muzika dobrog ritma!Let je bio super,sve na vreme,mirno...cekao me covek sa kojim sam ugovorila.Moj turisticki duh je pobudjen do maximumuma,dobro sam i bas sam srecna sto sam ovde,makar i iz ovakvih razloga!Ljubim vas sve!

Uživajte Vesna,pa makar bili tamo iz bilo kog razlaga!!!!Super da je sve prošlo tako dobro u putu,a i ostalo će u to sam sigurna kao i u vašu POBIJEDU!!!!!

Једина утеха вам може бити да се нисте много мучили ни она ни ви :(

Него, да вас питам нешто... Не знам да ли ја то себи умишљам, или сам само окружена погрешним људима, али имам утисак да кад људи сазнају шта је са мојим татом да почну да нас избегавају. Да ли и ви пролазите кроз слично осећање?

Ljudi prosto ne znaju sta da kazu i osecaju se kao teret ili da su vam teski u tim momentima... kod mene je bilo jako problematicno da li da me ista pitaju, da nazovu... prosto nisu imali pravih reci za zapoceti razgovor. I prosto nisu imali snage. Linija manjeg otpora uvek nadvlada pa je lakse nagadjati nego skupiti snage i pitati. Tek kad je OP zavrsena i rezultati pokazali da je sve ok onda su pitali. To nikako ne znaci da su ljudi pogresni ali znaci da su ti ljudi verovatno oni koji vas ne poznaju u dusu, jer da vas poznaju tacno bi znali sta vam i kada treba, ja sma imala vise ovih koji su me znali u dusu. I Suzo evo ti :zag: jer eto nisam sigurna sta je sada za reci a da ti pomogne i pruzi utehu sem tog zagrljaja.

jesam li kome nedostajala.slava prosla i evo me.smorila sam se.nikad manje nisam radila i nikad nisam bila umornija.danas ceo dan se vukla po salterima i zakazivala preglede.tek za 20 dana.luda kuca.a meni zglobovi kao krofnice.

Uzivaj Vesna, glavni deo si prebrinula!! Vazno da su svi lekovi tu, koferi spremni, a sad se opusti i uzivaj!!!
Jelicice, bas sam se pitala sta je sa Vama? Umor je normalna stvar posle slave... to je cini mi se jedina nus pojava.. Opustite se, odmorite malo i ne brigajte!!

Dobro vece, dobila sam zadatak od moje drugarice Dragane (Lilihip) da vas sve pozdravim, kao sto ste culi ujutro je na programu, hrabra je kao i uvek. Cim sutra sta saznam javicu vam. Kao sto sam uz nju i uz sve vas sam. Bice to dobro :heart:

Iz sveg srca za Lilihip!:heart:Ja sam skitala danas po Varaderu,a na plazu cu posle 6,vrlo je prijatno,a nema 5 ljudi...Nasla sam sistem-gore majica,dole kupaci...Lepo mi je mnogo.Pocela sam juce da pijem eskozul!VELIKI POCETAK!Cini mi se da cu dan provesti sa jednim analgetikom manje,sto bi bilo sjajno.CMOK za sve vas!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back