Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sad sam Lili pustila poruku da joj zelim super laganu operaciju sa dobrim rezultatima i da pusti sms kad moze posle operacije.. Navijam iz sve snage za nasu Lilihip!!!! :super: :super: :super:
Vesna, srecan ti pocetak sa Escozulom!!!! Lepo se provedi!!

malopre mi je prijatelj poslao ovaj mail..ovo je pravo mesto da ga prenesem..

BEOGRAD - Magija biljaka!
Miloš Ninković, fitoterapeut koji se već 25 godina bavi istraživanjem biljnih vrsta, uspeo je da od njih napravi lek koji može da izleči rak grlića materice.

- Lek je napravljen za ciljno uništavanje ćelija raka grlića materice, a formulu koju sam pronašao testirala je eksperimentalna laboratorije Onkološkog instituta svim metodama koje su zakonski određene. Pokazalo se da je efekat koji lek ostvaruje na kancer 60 odsto.

"Uspeo je da obriše rak, da ga pojede", tim rečima su mi se obratili lekari koji su vršili ispitivanja. Rekao sam im da želim da im dam recept da bi ga oni proizvodili za naše pacijente besplatno jer s tehnološke strane to nije komplikovano, a ni skupo. Ipak, rekli su mi da nemaju zakonsko pravo na to jer sve regulišu farmaceutske kompanije - priča Ninković i dodaje da je u Srbiji komplikovan postupak kojim neki preparat može da počne da se naziva lekom.

Iako nije uspeo da patentira lek u našoj zemlji, on nije odustao pa je na njegovoj bazi napravio preparat "si plus", za koji je lakše pribaviti dozvolu za prodaju. On smanjuje rizik od pojave kancera dojke i reguliše probleme kod žena čiji su izazivači hormoni. Narednih dana će se naći u prodaji u apotekama "Magija bilja".

Za sve dodatne informacije obratite se Si plus centru na brojeve telefona: 011/41 27 134 i 064/39 35 300.

Zdravo drustvo,konacno dodjoh kuci!!!!
Kako je Lili?
Javice se valjda kad bude mogla,bila sam u toku ali nisam mogla da pisem...
Vesna se super snasla,mislim da je uradila pravu stvar,bice i Lilihip dobro,sutra vec.
Pozdrav svima,veeeeeeeliki!!!

malopre mi je prijatelj poslao ovaj mail..ovo je pravo mesto da ga prenesem..

BEOGRAD - Magija biljaka!
Miloš Ninković, fitoterapeut koji se već 25 godina bavi istraživanjem biljnih vrsta, uspeo je da od njih napravi lek koji može da izleči rak grlića materice.

- Lek je napravljen za ciljno uništavanje ćelija raka grlića materice, a formulu koju sam pronašao testirala je eksperimentalna laboratorije Onkološkog instituta svim metodama koje su zakonski određene. Pokazalo se da je efekat koji lek ostvaruje na kancer 60 odsto.

"Uspeo je da obriše rak, da ga pojede", tim rečima su mi se obratili lekari koji su vršili ispitivanja. Rekao sam im da želim da im dam recept da bi ga oni proizvodili za naše pacijente besplatno jer s tehnološke strane to nije komplikovano, a ni skupo. Ipak, rekli su mi da nemaju zakonsko pravo na to jer sve regulišu farmaceutske kompanije - priča Ninković i dodaje da je u Srbiji komplikovan postupak kojim neki preparat može da počne da se naziva lekom.

Iako nije uspeo da patentira lek u našoj zemlji, on nije odustao pa je na njegovoj bazi napravio preparat "si plus", za koji je lakše pribaviti dozvolu za prodaju. On smanjuje rizik od pojave kancera dojke i reguliše probleme kod žena čiji su izazivači hormoni. Narednih dana će se naći u prodaji u apotekama "Magija bilja".

Za sve dodatne informacije obratite se Si plus centru na brojeve telefona: 011/41 27 134 i 064/39 35 300.

Hvala Dive sto si ovu informaciju podelila sa nama )))

Pozdrav svima
Ja sam supruga covjeka koji se vec nesto vise od godinu dana bori sa adenokarcinomom pluca
Bio je na Kubi,isprimao vakcine,ali na zalost nisu mu pomogle
Nadam se da ce Vesna da dobije nesto bolje i vjerujem da ce joj pomoci,drzimo fige!

Pozdrav svima
Ja sam supruga covjeka koji se vec nesto vise od godinu dana bori sa adenokarcinomom pluca
Bio je na Kubi,isprimao vakcine,ali na zalost nisu mu pomogle
Nadam se da ce Vesna da dobije nesto bolje i vjerujem da ce joj pomoci,drzimo fige!

pozdrav i tebi.i ja sam imala adenokarcinom pluca i operisala sam te glupe tumore.pisem u proslom vremenu da sam imala jer se nadam da se nece vracati bolest.za sada je dobro.mozda i vasem suprugu bude dobro.strpljenja samo.

pozdrav i tebi.i ja sam imala adenokarcinom pluca i operisala sam te glupe tumore.pisem u proslom vremenu da sam imala jer se nadam da se nece vracati bolest.za sada je dobro.mozda i vasem suprugu bude dobro.strpljenja samo.[/QUOT
Jelicice vi ste rijetka srecnica koja je mogla da se operise,blago vama,mom suprugu je sve losije,on ima dosta metastaza,ne znam sta vise da ucinimo da mu bude bolje,plasim se da smo sve isprobali
Sve najbolje vam zelim,cijenite to sto ste dobili priliku,sta bi mi i mnogi drugi dali da smo mogli da ga odstranimo,ali eto nije se dalo...

lilihip i dalje na intenzivnoj, stanje stabilno. nadam se da ce nas u ponedeljak primiti profesor koji ju je operisao. pozdravila me je po sestri dok sam s njom pricala telefonom, verujem da bi i vas da je bilo mogucnosti.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back