Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pre 6 meseci sam prosla kroz slicno... Drzi se i starno ako mozes budi s njim! U slucaju moje rodjake, od trenutka otkrivanja metastaza, i kada doktori nisu hteli (mogli) da urade bilo sta jer su videli da nema pomoci, nije proslo ni mesec dana, a i tih mesec dana je bilo vise vegetiranje nego zivot... Tuzno... Budi jaka najvise zbog mame... njoj sada treba naveca podrska...
Једина утеха вам може бити да се нисте много мучили ни она ни ви :(

Него, да вас питам нешто... Не знам да ли ја то себи умишљам, или сам само окружена погрешним људима, али имам утисак да кад људи сазнају шта је са мојим татом да почну да нас избегавају. Да ли и ви пролазите кроз слично осећање?

Него, да вас питам нешто... Не знам да ли ја то себи умишљам, или сам само окружена погрешним људима, али имам утисак да кад људи сазнају шта је са мојим татом да почну да нас избегавају. Да ли и ви пролазите кроз слично осећање?

ljudi ne znaju da se snalaze u takvoj situaciji.
povlacenje je samo reakcija kojom sto manje neko zeli da optereti vas kao porodicu posto vam je vec dovoljno tesko.
meni je prijatelj proslog avgusta izgubio bitku sa primarnim karcinomom jetre.
nejgova mama me posle toga pozvala dva puta telefonom..ona je palakala, ja sam slusala..
kad god bi nastala tisina i kad bih ja pokusala nesto da je pitam, ujela bih se za jezik jer mi svaka izgovorena rec izgleda kao ubod nozem u njeno srce.
najstrasnije mi je bilo kad me pozvala da mi cestita rodjendan posle nekih 6 meseci.
zadrzala je njegov mobilni, a on je umemorisao taj datum.
doslo mi je u zemlju da propadnem kad mi je rekla sine srecan ti rodjendan. :(
imam zelju da pricam sa njom o njemu..imam zelju i da odem u njihov grad da je posetim, ali odlazem.

Ne,u nedelju ujutru,kumovi hteli vec sutra ali nisam mogla
tek sam dosla iz Praga,kuca mi u haosu,ves za peglanje,pranje....
Ma idemo na 5 dana,dosta je vala.
Posle krecem po lekarima,ginekolog,to mi je stalno na vrh glave
valjda ce biti ok,hebem li ga...
Sta ti radis Liki?

Sta ti radis Liki?

ej, gledajuci te sa pivom ...... nemoj brinuti , ubedjena sam da su ti rezultati OK. To je samo redovnja kontrola, kao sto kontrolisu kola ;)

Sada sam zvala Lilihip sa fiksnog i nije se javila, poslala poruku i opet nista. Nije valjda da tako rano moraju na spavanje

Sta ti radis Liki?

Blago tebi!!! Sad si zaredjala sa putovanjima! Neka ti je na zdravlje!!! Sto se lekara tice,nikad kraja s njima!!! Kako li nam je Lili...ceo dan mi je ona u mislima,ali necu da joj saljem poruke,verovatno je svi zivi zivkaju,samo joj jos ja falim, :D

Hahahaha Liki,kako si je uporedila sa KOLIMA!!! hahaahha :D :D :D ;) ma opusti se biki,proci ce i to...bice sve ok ... ;)

Pa meni to poredjenje nekako OK. Nema da prodje godina, moras svasta nesto i ako kolima nije nista.... vise vodimo racuna o njima negoli o sebi....
Da te ispravim , mislila sam na pregled ......... ova ispravka - cisto da mi Bikilix ne zameri ;)

A jesi video kako izgleda? Pa jos onolike kolicine B vitamiona ....rezultat moze da bude samo dobar

Pa meni to poredjenje nekako OK. Nema da prodje godina, moras svasta nesto i ako kolima nije nista.... vise vodimo racuna o njima negoli o sebi....
Da te ispravim , mislila sam na pregled ......... ova ispravka - cisto da mi Bikilix ne zameri ;)

A jesi video kako izgleda? Pa jos onolike kolicine B vitamiona ....rezultat moze da bude samo dobar

Pa nego sta! ;)

Uh...spakovah se nekako!Tek sam od juce svesna da ja STVARNO vrlo brzo putujem na Kubu!Sutra idem u Bgd.kod mojih studenata,a u nedelju-let,let!
s065.gif

Vi da mi svi budete dobro dok sam odsutna,a Lilihip da prebrine brigu.za 10ak dana eto mene nazad!
c030.gif

Ja nisam primetila promene kod mojih prijatelja. Bili su velika podrska. Nama je jos bio veliki sok jer do otkrivanja metastaza nije bilo ni reci da je u pitanju kancer. Meni jako nedostaje, jer smo se cule svakodnevno, a sada je jedna velika praznina, i nema sanse da se nadoknadi...ali stalno "razgovaram" s njom kada se prepustim mislima...
Ne verujem da ste okruzeni pogresnim ljudima, ali moze biti da im je ne lagodno da vam se javljaju jer znaju da bilo sta sto kazu ne moze promeniti situaciju, pa ne zele da vas opterecuju i podsecaju svojom pricom. I ja sama imam veliku knedlu kada treba da pricam s majkom moje rodjake, jer znam da za nju utehe nema, i da svaki nas razgovor je samo jos vise podseca na tuzan gubitak.... za roditelje je dete - dete, bez obzira na godine...
Ali vreme ce uciniti svoje...
Drzite se!

Primi moje najiskrenije saučešće. Stvarno mi je žao. Nadam se da je bar otišao u miru bez bolova. Sigurno ide na bolje mesto. Držite se vi koji ste ostali, čuvajte se i tešite međusobno, jer su teški trenuci pred vama. Ali veruj mi, biće ti lakše vremenom. Uvek i zauvek će da ti nedostaje, ali vremenom ćeš lakše podnositi tu prazninu. Čuvaj i neguj uspomenu na njega.. Evo veruj mi da mi suze idu... Znam kako ti je, ali nažalost to moraš da preguraš i nastaviš dalje.. Žao mi je stvarno.. Budi jaka, molim te..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back