Mima76
Ističe se
- Poruka
- 2.369
Ljudi,odoh ja kuci,ljubim sve pa se kuckamo..
Da,moram da se pakujem za zlatibor,pozz..
HOCUUUUUUU I JAAAAAAAAA NA ZLATIBOOOOOOOOOOR
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Једина утеха вам може бити да се нисте много мучили ни она ни виPre 6 meseci sam prosla kroz slicno... Drzi se i starno ako mozes budi s njim! U slucaju moje rodjake, od trenutka otkrivanja metastaza, i kada doktori nisu hteli (mogli) da urade bilo sta jer su videli da nema pomoci, nije proslo ni mesec dana, a i tih mesec dana je bilo vise vegetiranje nego zivot... Tuzno... Budi jaka najvise zbog mame... njoj sada treba naveca podrska...

Hoćuuuuuuuu i jaaaaaaaa na Zlatiboooooor![]()
HOCUUUUUUU I JAAAAAAAAA NA ZLATIBOOOOOOOOOOR
Једина утеха вам може бити да се нисте много мучили ни она ни ви
Него, да вас питам нешто... Не знам да ли ја то себи умишљам, или сам само окружена погрешним људима, али имам утисак да кад људи сазнају шта је са мојим татом да почну да нас избегавају. Да ли и ви пролазите кроз слично осећање?

Gde ste drustvo? Ja se nesto smorila zbog Lilihip
Mogu misliti kako joj je sad tamo
Jedva cekam da zavrsi sa tim i da nam se vrati![]()
Ne,u nedelju ujutru,kumovi hteli vec sutra ali nisam mogla
tek sam dosla iz Praga,kuca mi u haosu,ves za peglanje,pranje....
Ma idemo na 5 dana,dosta je vala.
Posle krecem po lekarima,ginekolog,to mi je stalno na vrh glave
valjda ce biti ok,hebem li ga...
Sta ti radis Liki?
Ne,u nedelju ujutru,kumovi hteli vec sutra ali nisam mogla
tek sam dosla iz Praga,kuca mi u haosu,ves za peglanje,pranje....
Ma idemo na 5 dana,dosta je vala.
Posle krecem po lekarima,ginekolog,to mi je stalno na vrh glave
valjda ce biti ok,hebem li ga...
Sta ti radis Liki?
Hahahaha Liki,kako si je uporedila sa KOLIMA!!! hahaahha![]()
![]()
![]()
ma opusti se biki,proci ce i to...bice sve ok ...
![]()
Pa meni to poredjenje nekako OK. Nema da prodje godina, moras svasta nesto i ako kolima nije nista.... vise vodimo racuna o njima negoli o sebi....
Da te ispravim , mislila sam na pregled ......... ova ispravka - cisto da mi Bikilix ne zameri
A jesi video kako izgleda? Pa jos onolike kolicine B vitamiona ....rezultat moze da bude samo dobar
Pa nego sta!![]()
Pakuj se! Vodim te,ali neko mora i da doceka goste koji dolaze na slavu....

Uh...spakovah se nekako!Tek sam od juce svesna da ja STVARNO vrlo brzo putujem na Kubu!Sutra idem u Bgd.kod mojih studenata,a u nedelju-let,let!![]()
Vi da mi svi budete dobro dok sam odsutna,a Lilihip da prebrine brigu.za 10ak dana eto mene nazad!![]()

Uh...spakovah se nekako!Tek sam od juce svesna da ja STVARNO vrlo brzo putujem na Kubu!Sutra idem u Bgd.kod mojih studenata,a u nedelju-let,let!![]()
Vi da mi svi budete dobro dok sam odsutna,a Lilihip da prebrine brigu.za 10ak dana eto mene nazad!![]()
Једина утеха вам може бити да се нисте много мучили ни она ни ви
Него, да вас питам нешто... Не знам да ли ја то себи умишљам, или сам само окружена погрешним људима, али имам утисак да кад људи сазнају шта је са мојим татом да почну да нас избегавају. Да ли и ви пролазите кроз слично осећање?
.Lili sretno
.Uh...spakovah se nekako!Tek sam od juce svesna da ja STVARNO vrlo brzo putujem na Kubu!Sutra idem u Bgd.kod mojih studenata,a u nedelju-let,let!![]()