BRITNEY 3
Buduća legenda
- Poruka
- 30.098
Poslala sam joj jutros oko 11 poruku,jos mi nije odgovorila,nadam se da je dobro i da ce se javiti cim bude mogla)))))
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Poslala sam joj jutros oko 11 poruku,jos mi nije odgovorila,nadam se da je dobro i da ce se javiti cim bude mogla)))))

A jesi ti dobro?
Pretpostavljam da na intenzivnoj mobilni nije dozvoljen, a verovatno je i intervencija bila ozbiljnija, ali znajuci nju
eto nje sutra na noge lagane .....

Laku noc,odoh da lalam,ceo dan sam po dvoristu mlatila,do mraka sam bila napolju,mrtav sam covek!

Dragi moji,evo mene jos danas na uzivanju,a sutra na put.Prvo u Havanu,a uvece avion za Pariz!Lepo sam napunila baterije i vreme mi je za nazad,mnogo se uzeleh porodice,drugarica...Jel lilihip dobro?Ma samo da taj njen HP bude dobar,sve ovo prodje kao da nije ni bilo.
Ljubim vas,a uskoro opsirniji izvestaj uz fotografije!![]()
pozz Joj i ja se smorih danas,ceo dan pada,depresija ziva!!!!!kisaaaaaaaaaaaaa
mrziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
kakvo razocrenje posle prelepog jucerasnjeg dana
Jedva cekamo izvestaj a i fotografije!!Dragi moji,evo mene jos danas na uzivanju,a sutra na put.Prvo u Havanu,a uvece avion za Pariz!Lepo sam napunila baterije i vreme mi je za nazad,mnogo se uzeleh porodice,drugarica...Jel lilihip dobro?Ma samo da taj njen HP bude dobar,sve ovo prodje kao da nije ni bilo.
Ljubim vas,a uskoro opsirniji izvestaj uz fotografije!![]()
juce izgoreh kao licna,odgovara mi ova hladovina narednih dana
jel ima novosti od Lili?
poz svima
gaga je i dalje na intenzivnoj, stanje stabilno. nadam se da cemo sutra vise znati,
gaga je i dalje na intenzivnoj, stanje stabilno. nadam se da cemo sutra vise znati,
Držimo palčeve da vse bude dobro!!!Samo hrabro!
Jos nista konkretno o Lili? Pa valjda je neko uspeo sad za vikend da dodje do nje?