Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poslala sam joj jutros oko 11 poruku,jos mi nije odgovorila,nadam se da je dobro i da ce se javiti cim bude mogla)))))

To postoperativno stanje prvih 12 sata je pretesko zbog anestezije i same intervencije,pa zato ona nema snage da se javi,pretpostavljam iz mog licnog iskustva.Kad me mama zvala kratko posle operacije da mi kaze da je dobro bila sam sokirana njenom snagom da mi kaze da je dobro da ne brinemo,e to je mama.Kad nam Lili skupi snage javice nam se ona.:zag:

A jesi ti dobro?
Pretpostavljam da na intenzivnoj mobilni nije dozvoljen, a verovatno je i intervencija bila ozbiljnija, ali znajuci nju
eto nje sutra na noge lagane .....

Dobro sam,hvala na pitanju,dodjoh i sa Zlatibora,sad stvarno nemam vise gde da idem,mozda u oktobru
Bec sa firmom,kad otplatimo Prag)))
Znam kako je sad nasoj Lilici,ja sam posle svake operacije taj dan bila u polu snu po ceo dan
i nisam bila nizasta,mukica nasa:sad2:
Jedva cekam da je vidim ovde,mozda je obidjem u ponedeljak,imam i ja sad
trku sa ginekolozima:dash:
Sta ti radis?
Jesi dobro?

isplanirala da okrecim sama pa prosle nedelje zapocela, ali majstor kuhinju dovrsio ....
Juce proradio inat pa ajde da se oprobam na hodniku i uspela sam, ali sam uspela vise upraskati
tako da sam nocas brisala , boli me sve, ali proci ce. Od nedelje se bacam na dnevnu sobu...
pomogne malo kada radis ... a ovi dani mi sve neke godisnjice, sutra mi muzu rodjendan pa sam
onako sva nikakva ...

Pa kad je vec tako i bolje je da radis,lakse covek podnosi
tugu i bes kad se uhvati nekog posla,znam da si nikakva,verujem da je tesko,
sta da radis,hebem ti zivot kad nam je svima zbog necega tezak do bola....
Procice te i ova faza,bices ok,al dok ne prodje nastavi sa molerajem,
malo po bastici,malo setnja...
Pozz...

Znas, prilicno sam laka na parama, ali ovaj mi moler naplatio 3,500 dinara za 3 h., i priznajem da me je sokirao. Pa dr., nema dnevnicu toliku za 8 h . , pa resih da
vreme utrosim na krecenje, a te parice ce vec nekome koristiti .........

Dragi moji,evo mene jos danas na uzivanju,a sutra na put.Prvo u Havanu,a uvece avion za Pariz!Lepo sam napunila baterije i vreme mi je za nazad,mnogo se uzeleh porodice,drugarica...Jel lilihip dobro?Ma samo da taj njen HP bude dobar,sve ovo prodje kao da nije ni bilo.
Ljubim vas,a uskoro opsirniji izvestaj uz fotografije!:heart:

Dragi moji,evo mene jos danas na uzivanju,a sutra na put.Prvo u Havanu,a uvece avion za Pariz!Lepo sam napunila baterije i vreme mi je za nazad,mnogo se uzeleh porodice,drugarica...Jel lilihip dobro?Ma samo da taj njen HP bude dobar,sve ovo prodje kao da nije ni bilo.

Iskoristi najbolje sto mozes jos ovaj dan. Drago mi je sto si se nauzivala malo,zasluzujes i vise :) pozz ;)

kisaaaaaaaaaaaaa
mrziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
kakvo razocrenje posle prelepog jucerasnjeg dana
Joj i ja se smorih danas,ceo dan pada,depresija ziva!!!!!
Jedva cekamo izvestaj a i fotografije!!
Ne javlja se jos uvek,trebalo je da je danas prebace na odelenje sa intezivne,njena prijateljica nam je tako rekla ali danas bas nikakvih vesti o njoj....
A bice dobro,verujem iz sve snage!!
Uzivaj jos malo tu i dobro nam dosla,uskoro!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back