Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vesna, srećan ti put i boravak, pa da nam se vratiš bez gada!!
A da uzmeš ti malo veću rezervu lekova? Tri meseca brzo prođe, a novac teško da ćeš da nadoknadiš za to vreme. Uzmi bar za 6 meseci lekove ako već biješ toliki put.

Престало је да куца срце једног дивног, али понекад несхваћеног човека. Нека му је покој души :(

Suzo,primi moje iskreno saucesce,bas mi je zao,bas se pitam ,do kad ce vise da traje ova "epidemija" raka. Drzi se,znam da neme nijedne reci koja bi te mogla utesiti,ali sto kaze Liki,vremenom ce biti malo lakse. :(

Престало је да куца срце једног дивног, али понекад несхваћеног човека. Нека му је покој души :(
moje iskreno saucesce
suza nikad dosta i ma koliko ih prolila neces ga vratiti
a ni on sigurno ne bi voleo da te vidi uplakanu
moras biti jaka i nastaviti dalje cuvajuci i negujuci uspomenu na njega

Čitam vaše postove,dragi moji,i sita se isplakah.Ništa ne komentarišem,ništa nema novog kod tate(što je valjda dobra vest),i tako,malo sam se i ja smirila.Vama Suzo,iskreno saučešće,nikad niko nije previše star da izgubi roditelja,to je uvek i u svakom životnom dobu jako teško,a posebno kada čovek ima i svoju decu.Ne znam šta da kažem,život je surov,nikoga ne štedi,takođe je i nepredvidiv,zato bi trebalo da se trudimo da što više kvalitetnog vremena provodimo s najdražima.Uvek kad zagrlim tatu pomislim koliko bi mi to nedostajalo,sklopim oči i osećam da mi se srce kida nadvoje,i ne želim da ga pustim iz naručja.Smejemo se zajedno,šetamo,razgovaramo,ne želim više nijedan momenat da mislim na loše stvari.Trudim se da budem jaka iako me često lomi.Pozdravite puno lilihip,ona je divna,želim joj sve najbolje i držim pesnice.:heart2:

Suzo primi moje saucesce.
Vesna,srecan ti put,Lilihip mi je jutros rekla da ti pozelim srecan put
i u njeno ime!
Ona se nada da ce biti operisana u utorak,da ce joj sad u ponedeljak tako reci,smorila se,sta ce...
Likilee,lepo si poredjenje nasla i ja se cesto sluzim istim,generalka na 6 meseci!
Likita12,jesi li mi se ti malo smirila?
Petre tebi najveci pozdrav:zag:
Pozz svima:bye:
Da,sem sto je pozelela Vesni srecan put,Lilihip vas je sve pozdravila!

Poslednja izmena:

Primite moje naj iskrenije saucesce. I kao sto ste sami rekli dobro je kada se bolesni bar ne muce previse. Znam da nije neka uteha, ali promene nema i vreme ce uciniti svoje. Budite jaki za svoju mamu i pruzite joj veliku podrsku. Drzite se.

Primi i moje najiskrenije sučešće Suzo......................neka mu je laka zemlja!Teško jeste,ne mogu ni zamisliti koliko,ali opet neka se ne pati i ne trpi bolove!:zag: :heart:

Biki, srce si, hvala ti što brineš za mene!! Dobro sam relativno, sutra počinjem da radim, a baš mi se neće.... Jedva čekam penziju!! Ako je uopšte i dočekam... :think:
Ko se večeras čuje sa Lilihip neka je puno pozdravi od mene! Zvaću je sutra

DOBRO JUTRO
SRECNA SLAVA svima koji slave a i nam koji idemo na iste

Srecna slava svima koji danas slave djurdjevdan!
Cuo sam se sa Lilihip,kaze da je dobro,ali da joj je dosadno,i da ce je verovatno operisati u sredu i cetvrtak.Sve vas je pozdravila! Pozdrav i od mene! ;)

Hvala vam obome!!!Ja evo uspjedoh za danas da proslavim a i sutra imam goste cijeli dan!
Pozdravčić svima!!!

Ej.ljudi da me vidite!Na kubi,u hotelu,kuckam,a oko mene ziva muzika dobrog ritma!Let je bio super,sve na vreme,mirno...cekao me covek sa kojim sam ugovorila.Moj turisticki duh je pobudjen do maximumuma,dobro sam i bas sam srecna sto sam ovde,makar i iz ovakvih razloga!Ljubim vas sve!

Ej.ljudi da me vidite!Na kubi,u hotelu,kuckam,a oko mene ziva muzika dobrog ritma!Let je bio super,sve na vreme,mirno...cekao me covek sa kojim sam ugovorila.Moj turisticki duh je pobudjen do maximumuma,dobro sam i bas sam srecna sto sam ovde,makar i iz ovakvih razloga!Ljubim vas sve!

Stigla si vec!? Svaka cast,bas mi je drago sto uzivas na startu,zasluzila si i vise ;) ! Sad jos kad padne trampa,ih... ;)

Poslednja izmena:

uzivaj draga
svu pozitivnu energiju pokupi i spakuj u kofer
oni toga imaju na pretek a nama ce dobro doci
ljubim te uzivaaaaaaaaaaaaaj

Kao da te gledam i tebi se moraju omoguciti cesca turisticka putovanja, kao vid terapije.... potpisujem, da troskove snosi Fond . Poslaces mi na pp
sve potrebne kontakte da prosledim , naravno ,kada se vratis, a sada uzivaj u dobrom ritmu ....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back