GAGA1510
Iskusan
- Poruka
- 5.286
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
moja firma privatna a u to lepo vreme ja nisam radila , tako ostah da nisam isla sa firmom , ali jesam sama heheMeni cudno da danas idu.....ja iz davno proslog vremena -kada su nas Sindikati organizovali ....... a moja firma bila jaka , bas ... cerdali pare ... pa
sve na racun firme ....
moja firma privatna a u to lepo vreme ja nisam radila , tako ostah da nisam isla sa firmom , ali jesam sama hehe
A tek ja dok završim ovaj svoj fax,doću do staračke penzije,pa taman mogu na neke penzionerske exkurzijice
![]()
Samo budi zdrava , sve ces jos postici.
ti ces sa svojom decicom , izrodi ceo busA tek ja dok završim ovaj svoj fax,doću do staračke penzije,pa taman mogu na neke penzionerske exkurzijice
![]()
ti ces sa svojom decicom , izrodi ceo bus![]()
Meni cudno da danas idu.....ja iz davno proslog vremena -kada su nas Sindikati organizovali ....... a moja firma bila jaka , bas ... cerdali pare ... pa
sve na racun firme ....
Pahuljo da ti ja poželim dobro došlicu na naš kutak,što Mima napisa kad si već morala da nam se pridružiš!
I ja sam operisala dojku i to baš sa 27 god........prošla hemoterap.i opadanje kose,nije lako ali ŽIVOT ide dalje i hvala Bogu svako od nas ima nekog za koga se vrijedi boriti i do koga nam je stalo,nekog ko nam daje nemjerljivu snagu da POBIJEDIMO,a svi smo mi ovdje POBJEDNICI!!!!
jao jedva cekam , ne volim tako kisu , a i trava porasla u dvoristu ko u prasumiDobro jutro svima evo i mene, lilihip jos danas kisa a onda prave letnje temperature![]()
jesam , ali i sutra imam , po rezultate i da mi da uput , danas u skolu kod cerke na roditeljski ,opet nas dve vilujemo.....
Jesi danas obavila sto si planirala kod dr.,
jao jedva cekam , ne volim tako kisu , a i trava porasla u dvoristu ko u prasumi
Nista nije na racun firme
Placamo preko platnog spiska na rate,100 evra,to je sve od firme![]()
Placamo preko platnog spiska na rate,100 evra,to je sve od firme[/QUOT
Nemoj da tugujes, nekako ces i to isplatiti , al se zato dobro provedi ....
27 mislimBikice drugarice jel ti danas putuješ?![]()
Placamo preko platnog spiska na rate,100 evra,to je sve od firme[/QUOT
Nemoj da tugujes, nekako ces i to isplatiti , al se zato dobro provedi ....
Naravno da hocu,za sve pare...