BRITNEY 3
Buduća legenda
- Poruka
- 30.098
Istera me sin mladji na brzinu,ne stigoh ni laku noc da vam pozelim...
Lepo lalajte,odo i ja!
Lepo lalajte,odo i ja!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma bice ok , tako misli , najgore je proslo , svaki dan je novi dan . nekad bolji a nekad losiji ali uvek idemo naprednadam se lilihip mada mi je malo frka od skenera to imam u ponedeljak
lalamoIstera me sin mladji na brzinu,ne stigoh ni laku noc da vam pozelim...
Lepo lalajte,odo i ja!
lalamo![]()
Ja nesto ne smem,ako ga i nocas cujem,spavacu sa Larom u kucici,mislim na misa
A ti lalas,a![]()
da zar ne vidis
Superrrr, nadam se da ce i meni tako brzo izrasti posto pravim sinu punoletstvo ( on mi je bio glavna podrska u svim ovim trenucima prosto se sokiras koliko deca znaju da budu jaka)
plakacemo bez tebeVidim
Joj,pa ja za dva dana idem u Prag
Jos uvek ne verujema radujem se
Nedostajacete mi
Mada,neko od sto ljudi ce sigurno nositi laptop,pa mozda malo ukradem,da vam pravim zazubice odande![]()
deca kriju koliko brinuHoce,kao i svima nama.
Jednom sam negde ovde i pisala upravo o tome kako deca umeju da budu jaka u ovakvim situacijama
prosto da ne verujes...
Mene je stariji sin vozio na svaku hemoter.i cekao strpljivo u kolima po 5 sati,i od tada se bas
vezao za mene,mladji nije toliko,imao je milion obaveza oko skole i odbojke,i nekako je to sve
cini mi se lakse podneo,ali Marko..cuti,ceka,kad udjem u kola posle terapije pokusava da me zasmeje
a najjace me pogodilo kad sam zimus zbog neke sumnjive promene morala na magnetnu u Novi Sad,
svi su mislili da je recidiv,pa i ja,krenula sestra moja sa mnom Marko nas vozio,kad sam konacno zavrsila,ona skace
od srece kad sam rekla da je ok,on sedi u kolima i kao ne obraca paznju na nas dve,kaze meni seka moja,,idi kazi mu da je sve u redu
mnogo se uplasio ali ne pokazuje to,,i ja mu kazem sve ok,a on ,,o hvala bogu,,,i odmah nas odveo na pice,hehehe..
A mislila sam da i ne misle o tome,mladi blesavi puni svojih obaveza ... ali nije tako.
plakacemo bez tebeali zasluzila si da se lepo odmoris
Vidim
Joj,pa ja za dva dana idem u Prag
Jos uvek ne verujema radujem se
Nedostajacete mi
Mada,neko od sto ljudi ce sigurno nositi laptop,pa mozda malo ukradem,da vam pravim zazubice odande![]()
ja cu pivo i za vreme operacije , kroz infuziju staropramen lele kako se onda lepo lalaNeeeeeeeeeee!!!!
Nemojte plakati,to ne dolazi u obzir!
Ja dolazim 2.maja,taman da i tebe ispratimo u bolnicu,sacuvacu ti koje pivce za posle operacije))))))
ja cu pivo i za vreme operacije , kroz infuziju staropramen lele kako se onda lepo lala
Gde si ti Mima?Nikako se ne gadjamo sa vremenom
kad si ti na netu ja nisam i obrnuto
Sta ima? Kako si ovih dana?
Pozz![]()
a sta ti je to staropramen?
evo i mene
tek sada stigoh, vodila sam ceru na dva vezana treninga ( vaterpolo i folklor) pa se oduzilo
ja sam ti bila zaribala nacisto
ostala sam dez glasa
ali sada je bolje pijem svasta nesto i primam boce
jedino cega se ne pridrzavam a to je posteda glasa
cus ja da cutim
onaj moj dr nije sasvim cist
zensko pa jos da cuti
svasta
slabo pijes hehe pivo cesko , ima reklama na tva sta ti je to staropramen?
ja cu pivo i za vreme operacije , kroz infuziju staropramen lele kako se onda lepo lala
uvece u deset da si legla da spavasStaropramen je Prasko pivo,ostajem 5 dana,hocu,uzivacu,a noge ce nam poodpadati od setnje,iz agencije nam
toplo preporucili patike,pod obavezno,tamo sve kaldrma,a ima da obilazimo 300 cudesa,al zato uvece..![]()
bas takoevo i mene
tek sada stigoh, vodila sam ceru na dva vezana treninga ( vaterpolo i folklor) pa se oduzilo
ja sam ti bila zaribala nacisto
ostala sam dez glasa
ali sada je bolje pijem svasta nesto i primam boce
jedino cega se ne pridrzavam a to je posteda glasa
cus ja da cutim
onaj moj dr nije sasvim cist
zensko pa jos da cuti
svasta
Evo i mene,nešto ne stižem da kuckam ebemliga
Bikice drugarice,primalo se tvoje putešestvije,blago ti se,nauživaj se i za mene a može i pivce![]()