Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
slabo pijes hehe pivo cesko , ima reklama na tv:zper:sve marke znam , to je vitamin b u tecnom stanju , cisto zdrastveno:super:

Mislim da sam vam pisala da je moja mama kada je odlucila da umre ,a kao bila je dementna, pila 72 dana samo pivo i nije nista jela... ovo nase pivo....

Jel ti to zezas Lilihip il stvarno ima takvo pivo...

Bikilix, kupi Hepatrombin gel onaj od 50.000 j., pa uvece mazi noge posle hodanja , ako dospes da odmoris..... mi kada smo isli na takva putesetvija sa firmom - nismo ni spavali,
samo bancili .......

hvala vam divne ste, operisana sam na Onkologiji tamo ću ići na zračenje juče sam primila poslednju hemio, sad sledi zračenje, rtrebala sam da idem na skener prošle nedelje ali nije im radio aparat,sto se tice hemio terapije ovu juče sam jedva podnela, valjda nervoza i sve ostalo, inače krvna slika i leukociti su mi bili odlični (najvise sam spremala koprive i umesto kafe kakao, kokice u velikim količinama i bilo je ok) Juče kad sam bila na onkologiji ostala sam zgranuta mladih devojaka sve vise i vise 23, 27, 28 godina strasno deca bukvalno kao sto jedna od vas reče ovo kao da je epidemija gripa, ali živ čovek sve izdrzi.Ljubim vas sve :cmok: e pa ja neznam te lepe ikonice da vam postavim

Pahuljo da ti ja poželim dobro došlicu na naš kutak,što Mima napisa kad si već morala da nam se pridružiš!
I ja sam operisala dojku i to baš sa 27 god........prošla hemoterap.i opadanje kose,nije lako ali ŽIVOT ide dalje i hvala Bogu svako od nas ima nekog za koga se vrijedi boriti i do koga nam je stalo,nekog ko nam daje nemjerljivu snagu da POBIJEDIMO,a svi smo mi ovdje POBJEDNICI!!!!

Mislim da sam vam pisala da je moja mama kada je odlucila da umre ,a kao bila je dementna, pila 72 dana samo pivo i nije nista jela... ovo nase pivo....

Bikilix, kupi Hepatrombin gel onaj od 50.000 j., pa uvece mazi noge posle hodanja , ako dospes da odmoris..... mi kada smo isli na takva putesetvija sa firmom - nismo ni spavali,
samo bancili .......
Hvala na savetu,hocu!
Znam,ni mi nikad ne spavamo po takvim turnejama,zato je lepo..

samo bancili .......
stvarno ima reklama na tv , staropramen pivo

images

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back