lilihip64
Elita
- Poruka
- 15.331
Ma vaaaazi..![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma vaaaazi..![]()
Evo i mene,nešto ne stižem da kuckam ebemliga
Bikice drugarice,primalo se tvoje putešestvije,blago ti se,nauživaj se i za mene a može i pivce![]()
neces valjda u deset da ides u disco , igras i veselis se , pijes pivoMolim,sta,kako,gde,kako,zasto...sta ne razumes?
slabo pijes hehe pivo cesko , ima reklama na tvsve marke znam , to je vitamin b u tecnom stanju , cisto zdrastveno
![]()
Hehehehe..neka,eto tebi vata za usi i ostalo,ja cu se vec nekako snacineces valjda u deset da ides u disco , igras i veselis se , pijes pivoa ceka te lep topao krevet i vata za usi ,
![]()
hvala vam divne ste, operisana sam na Onkologiji tamo ću ići na zračenje juče sam primila poslednju hemio, sad sledi zračenje, rtrebala sam da idem na skener prošle nedelje ali nije im radio aparat,sto se tice hemio terapije ovu juče sam jedva podnela, valjda nervoza i sve ostalo, inače krvna slika i leukociti su mi bili odlični (najvise sam spremala koprive i umesto kafe kakao, kokice u velikim količinama i bilo je ok) Juče kad sam bila na onkologiji ostala sam zgranuta mladih devojaka sve vise i vise 23, 27, 28 godina strasno deca bukvalno kao sto jedna od vas reče ovo kao da je epidemija gripa, ali živ čovek sve izdrzi.Ljubim vas svee pa ja neznam te lepe ikonice da vam postavim
Hvala na savetu,hocu!Mislim da sam vam pisala da je moja mama kada je odlucila da umre ,a kao bila je dementna, pila 72 dana samo pivo i nije nista jela... ovo nase pivo....
Jel ti to zezas Lilihip il stvarno ima takvo pivo...
Bikilix, kupi Hepatrombin gel onaj od 50.000 j., pa uvece mazi noge posle hodanja , ako dospes da odmoris..... mi kada smo isli na takva putesetvija sa firmom - nismo ni spavali,
samo bancili .......
stvarno ima reklama na tv , staropramen pivoMislim da sam vam pisala da je moja mama kada je odlucila da umre ,a kao bila je dementna, pila 72 dana samo pivo i nije nista jela... ovo nase pivo....
Jel ti to zezas Lilihip il stvarno ima takvo pivo...
Bikilix, kupi Hepatrombin gel onaj od 50.000 j., pa uvece mazi noge posle hodanja , ako dospes da odmoris..... mi kada smo isli na takva putesetvija sa firmom - nismo ni spavali,
samo bancili .......
ja nikad nisam isla takoHvala na savetu,hocu!
Znam,ni mi nikad ne spavamo po takvim turnejama,zato je lepo..
ja nikad nisam isla tako![]()
Gdeeeee si drugarice moja
Hocu,hvala a pivce za tebe....UVEK![]()
E sad kad ste svi tu ja moram da idem,mislim da spavam...
Nemojte da me ogovarate!
Tu sam,tu sam......
A nadamo se i slikicama![]()
ma gde bi miE sad kad ste svi tu ja moram da idem,mislim da spavam...
Nemojte da me ogovarate!
likita se slikala sa pelcerima pa zato ne da slikeBice puuuuuuno slicica,dosadicu vam sa slikama,nisam ja stipsa ko nasa Likita12,hehehe..
ljubimo i mi tebe , lepo lalajLaku noc,sad definitivno,ljubim vas![]()
likita se slikala sa pelcerima pa zato ne da slike
ja nikad nisam isla tako![]()