Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bilo bi dobro da se nađe vremena za ova dva dokumentarca.

"Fascinantna istinita priča o naučniku Maks Gersonu i terapiji koja je spasila živote mnogih ljudi obolelih od raka i drugih hroničnih bolesti. Gersonova terapija je zabranjena i neprihvatljiva od strane medicinskih institucija i farmaceutske industrije, iako je izlečila preko 99% slučajeva koji su smatrani neizlečivim od strane njihovih doktora. Desetine hiljada pacijenata izlečenih od raznih bolesti dokazuje da je Gersonova terapija uspešna i primenjiva. Maks Gerson ukazuje na povezanost čoveka i prirode, kao i našu nemarnost prema zagađenju životne sredine, čime smatra osnovnim uzrokom svih bolesti. Iako otrovan od strane njegovog pomoćnika, Maks Gerson je uspeo da sačuva svoj rukopis i svoje istraživanje i da to prenese svojoj unuci Šarlot, koja do danas uspešno leči ljude širom sveta i bori se da ova terapija svima bude dostupna."

Pahuljo da ti ja poželim dobro došlicu na naš kutak,što Mima napisa kad si već morala da nam se pridružiš!
I ja sam operisala dojku i to baš sa 27 god........prošla hemoterap.i opadanje kose,nije lako ali ŽIVOT ide dalje i hvala Bogu svako od nas ima nekog za koga se vrijedi boriti i do koga nam je stalo,nekog ko nam daje nemjerljivu snagu da POBIJEDIMO,a svi smo mi ovdje POBJEDNICI!!!!

Hvala Gago, normalno da idemo dalje kad je covek jak i pozitivan nepostoji prepreka, i kao sto kazes mi smo ovde POBEDNICI ;)

demotivacija.rs_Ako-ne-bude-radio-lude-stvari-dok-si-mlad-nee-se-imati-emu-smejati-kad-ostari_133511011055.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back