Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
U,blago tebi...ocu i jaaaaaaaaa....ja cu mozda 1.maja sa firmom u Prag na 5 dana,nadam se da nece propasti predlog.
Evo zakazah ja kojekakve ultrazvuke,rentgene,tumormarkere...radicu ih 12.marta a kontrola,ona sestomesecna,mi je 20.marta:sad2:
Lilihip zelim srecan put,cini mi se da je rekla da danas putuje:D i da se lepo odmori i napuni baterije za ono sto je ceka,bice to ok,nema sanse da ne bude:ok:
A Likilee bi mogla malo da se trgne,nesto mi je stalno kilava:dontunderstand:
Ajde Liki,zivlje,zivlje:brus:
Pozdravljam vas sve;)
da veceras u osam ja u bus pravac more a kad se vratim bude sta bude , ostajte mi svi dobro i zdravo

Lilihip, draga, lepo mi putuj i lepo se provedi i odmori!! Napuni baterije za celu sezonu!
LikiLee, moras malo vise na sebe da pripazis.. cuvaj se.
Biki, carice, pas ti je fenomenalan!!! A joj, kako bih i ja jednog....ali ga nemam gde, zivim u stanu...
A ja cure, krajem marta, ako Bog da, putujem za Istanbul!!!! Jedva cekam!!! Vala ove turske serije isprase mozak, pa mi se samo Turska mota po glavi...
haha da putuj ti pa provezbaj turski a mozda i turke hehe

Ej Likili evo jednog recepta za čišćenje pluća a i svima kojima treba!Lijek je super i provjeren a i ja ga bar jednom godišnje pravim!

2kg limuna
1kg meda
7 svježih jaja u jednom danu snešenih
2 dcl vinjaka ili konjaka

U teglu od 3 kg staviš jaja u ljusci,očistiš ih ako su prljava,znači poredaš ih po dnu tegle a po njima staviš limun koji si prethodno ogulila i isjekla na kriške!Znači dobro jaja zašuškaš sa limunom i to treba da stoji nekih 10 dana na toplom!Ako se počne po površini hvatati buđica u međuvremenu slobodno je lagano skini.Kada vidiš da se sve skašilo i da je sva ljuska od jaja istopljena sve to dobro rukom izgniječiš,procijediš u neku posudu,dodaš med i dobro promiješaš da se med istopi i na kraju dodaš vinjak i sipaš u staklene flaše i pije se ujutru na tašte jedna rakijska čašica!
Čisti pluća i ja već posle petog dana osjećam neku jačinu u prsima,tako da obavezno ovo sebi napraviš!!!! U zdravlje!

Ej Likili evo jednog recepta za čišćenje pluća a i svima kojima treba!Lijek je super i provjeren a i ja ga bar jednom godišnje pravim!

2kg limuna
1kg meda

U teglu od 3 kg staviš jaja u ljusci,očistiš ih ako su prljava,znači poredaš ih po dnu tegle a po njima staviš limun koji si prethodno ogulila i isjekla na kriške!Znači dobro jaja zašuškaš sa limunom i to treba da stoji nekih 10 dana na toplom!Ako se počne po površini hvatati buđica u međuvremenu slobodno je lagano skini.Kada vidiš da se sve skašilo i da je sva ljuska od jaja istopljena sve to dobro rukom izgniječiš,procijediš u neku posudu,dodaš med i dobro promiješaš da se med istopi i na kraju dodaš vinjak i sipaš u staklene flaše i pije se ujutru na tašte jedna rakijska čašica!
Čisti pluća i ja već posle petog dana osjećam neku jačinu u prsima,tako da obavezno ovo sebi napraviš!!!! U zdravlje!
2dcl vinjaka ili konjaka...ja bih radije konjak,oduvek sam tvrdio da je lekovit,he he

2kg limuna
1kg meda

Bogami ja bih ovim melemom cistila pluca rado:pivce:
Pravim ga za vikend,kissic tebi drugarice,pozdrav i za Boleta:mazi:

Cao svima,ja sad udjoh u kucu,jurcala sam po dvoristu sa Larom,boze kako me ona raspolozi,na sve zaboravim sto me u toku dana iznervira,a ima toga....
Lilihip je sigurno vec setala pored mora,blago njoj...pozdravljam je:maramica:
Kako ste ostali?

Kod mene zestoko-spremanja,druzenja...malo sam umorna,ali sve je ovo lepo!

Hvala Bogu kad imamo kome da spremamo i da se zamaramo oko toga,to je ono najlepse))))))))
smajlikolce-1.gif

Poslednja izmena:
Ma tu sam, danas dobih i prvu injekciju Gentamicina - Hemomicin izgleda nije bio dovoljan.
Anemicna, sedimentacija 70 , CRP 53 , Fibrinogen 4,37 ima jos nesto sto je ispod granice,
Belih krvnih 12.1 ., u utorak pocinjem 3 dana sa skupljanjem ispljuvka zbog TBC , ali
najpre moram dobiti odobrenje od Komisije. Ovo me stvarno porazilo .... pa mogu pola grada
da zarazim , ako imam TBC . DR., vise nema pravo slati bez komisijske dozvole.... i kao da
veceras necu imati temperaturu ........ izgleda injekcija efikasnija .......

Bikilix, jel se ti to opet negde becaris?
Vesna se odmara od slatkog umora ....

I laku noc svima i meni ce izgleda ova noc biti dobra

Pa imas neku bakterijsku upalu,po tim rezultatima i inekcije ce ti pomoci.I ja sam stalno(sto me nervira)pod antibioticima jer ovo cudo stalno ulece u infekcije...Lepo mi je sve sto se desava oko mene,ali malo me cini i tuznom jer vidim koliko se sad brze umorim,fali mi ona stara JA.Imala sam energije za tri zene,uvek u pokretu i akciji,nikada umorna.Trudim se da idem samo napred,napred...ali zna da zaboli sto me ovo na silu promenilo.

Znas Vesna, verujem da to upaljeno cudo otezava zivot, ali mene je ova promena sa onolikog minusa na plus oborila.... moguce, da dodatno i na tebe utice. Vidim da
svima manjka energije, pocela sam piti revitu koju sam izgleda u najbitnijem periodu propustila .
Odoh sad na injekciju , jos uvek nemam temperaturu ...... Pozdrav

Evo jedva nadjoh vremena da zvirnem ovde,do sad mi bili kumovi sa bebom od 3 meseca pa vanredno stanje u kuci))))
Meni od sinoc nije dobro,svi zglobovi na rukama,najvise na levoj saci,kidaju od bolova,cini mi se da mi je ova leva saka otekla,ne znam sta me snadje....
Celo prepodne sam celu kucu sredjivala dok su ostali odsutni pa hvatam vreme,preterala sam pa sad kukam.
Pozdravljam vas sve,puno...

Evo jedva nadjoh vremena da zvirnem ovde,do sad mi bili kumovi sa bebom od 3 meseca pa vanredno stanje u kuci))))
Meni od sinoc nije dobro,svi zglobovi na rukama,najvise na levoj saci,kidaju od bolova,cini mi se da mi je ova leva saka otekla,ne znam sta me snadje....
Celo prepodne sam celu kucu sredjivala dok su ostali odsutni pa hvatam vreme,preterala sam pa sad kukam.
Pozdravljam vas sve,puno...
ajde malo na more bice bolje , meni je bas super , vreme divno, poydrav svima
P030312_15.00.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back