BRITNEY 3
Buduća legenda
- Poruka
- 30.098
Srecan rodjendan druze

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ja sam u subotu tražila i nisam našla rol-on nego u spreju. Miris je malo onako - previše cvetno za moj ukus, ali bar sam bilo šta našla. Cena je oko 680 dinara.Bravo Mima,upravo o tome sam i pričala!Taj i ja koristim od kako sam se op., slučajno sam ga kupila u apoteci na preporuku farmaceuta,a dugo bude!Još ako ga prepor.onkolog tim bolje!
Ja sam u subotu tražila i nisam našla rol-on nego u spreju. Miris je malo onako - previše cvetno za moj ukus, ali bar sam bilo šta našla. Cena je oko 680 dinara.
Probajte umesto dezodoransa kap-dve limuna da utrljate u cistu kozu pazuha -garantovano celog dana necete da se osecate na znoj ,koliko god da je toplo .
jedva cekam da dodjem kuci,dobila sam kucu,retrivera,Laru ko lutka je,sad cu vam poslati slicicu da se pohvalim malo
super je , bas sladdakGde ste ljudi?! Sta se radi? Kako ste mi svi?Ja jos radimjedva cekam da dodjem kuci,dobila sam kucu,retrivera,Laru ko lutka je,sad cu vam poslati slicicu da se pohvalim malo
[/IMG]![]()

!!!!Ma goldeni su melem za dušu,ali znaju biti šašavi!Koliko je stara?Lilihip,lijepo se opusti kod sestre,znam da je lako reći,ali vidjećeš i sama da nije tako teško i uživaj u svakom trenutku!!!!
A iskreno se nadam da će se naći neko pametno rješenje i da to zapravo ni neće biti ništa strašno! Velika pusa!
Mozemo da se sprijateljimo! 6 meseci,jos je beba...A bikiceeeeee,lijepa ti je Lara,taman devojka za moga Boleta![]()
!!!!Ma goldeni su melem za dušu,ali znaju biti šašavi!Koliko je stara?
na kom ostrvu , mi smo na pasmanu kod biograda na moruej, pa jel i kod njih vazno ko je koliko star?
A ja sam na jednom ostrvu na oko 1,5 h od Zadra imala kucu.
Lep je Zadar tada bio , verovatno je i sada i pricas nam kada se
vratis.