Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa kako si mislila. Jel kod tebe nije bilo nikakvih uzoraka pa analiza? Nije valjda da mogu odokativno?
moja dr koja me vodi na iors , i koja je bas strucnjak za sarkom , svo vreme je govorila da je to kao tecnost sto je iscurela iz limfnog cvora posle operacije , i moj hirurg se kleo da je sve limfne cvorove izvadio , ali konzilijum je dao za svaki slucaj hemio , ali sad ispade da je sve bilo maligno i da postoji zaista limfni cvor , a eto i sad jos neki pored debelog creva tumor.u startu je pogresno leceno , bez biopsije i stvarnog stanja , kad sam pitala za operaciju dr je rekla to vam niko nece raditi jer sam operisana na frontu a sarkom se leci samo na iors.a tamo niko nece i tako me pustili , povracaj dragana 6 meseci uzalud, a rezultat nula
sad sta ce reci na konzilijumu ne znam ali me strah

ja sam bila operisana pa ph izvestaj je bio sarkom uterusa , i zracena preventivno jer je kao operacijom sve izvadjeno , mesec dana od zracenja vec se na skeneu vidi taj uvecani limfni cvor , to je januar , mart magnetna to potvrdjuje , tek jun prva hemio , zadnja novembar , i sad tri meseca od zadnje hemio skener i eto

Ne daj se Lili,znam da ti je preko glave svega,ali sta ces,zivot je takav,malo z ajeban,kolko da ti ne da mira,ova bolest je upravo to,cuti i radi sta ona hoce a mi se svim poznatim i ne poznatim sredstvima borimo da je se resimo i tako igranka bez prestanka....Samo nastavi ovako kao do sada i jednom ces mu stati u kraj!Pozdravljam te i zelim ti sve najbolje..

istu necu sigurno , videcu sta ce reci ali me bas iznenadilo , sve vreme sam mislila da nije maligno

Ma ko bi ga i znao dal je maligno...A to dal je sve izvadjeno...ma ostanu neke zahvacene celije koje ti kao dr.i ne vidis,kad operises, da su zahvacene,ides do u zdravo sto sire,al sta je van toga ne znas.Pa zar mene ljudi u septembru odrase do rebara,zaista su siroko uradili,jedva me zakrpili sa kozom vise od pola butine,a samo posle 3 nedelje-cvrc!nemoj da nam to ide na vitalne organe da guramo ovako,pa il ce skot sam skoncati il ce se naci neko cudo i za nas!CMOK!
A lep dan iskoristih sa kumom za setnju,usput izfilozofirasmo sve teme ovog sveta!

Večeras sam čula da sin moje drugarice, 23 - godišnjak, izgleda ima kancer kostiju. :sad2: Srce mi se sledilo.

Zna li neko kakve su tu prognoze, ima li uopšte nade?

I pozdrav za sve na ovoj temi, hrabrost vam je stvarno zavidna.

Petre, srećan rođendan...

:vatromet: :vatromet: :vatromet: :vatromet: :vatromet: :vatromet: :vatromet: :vatromet:
SREĆAN ROĐENDAN!!!!!! Mami danas, a tabi sutra! Sve najbolje!!!! I mojoj najdražoj tetki sutra rođendan :)

Večeras sam čula da sin moje drugarice, 23 - godišnjak, izgleda ima kancer kostiju. :sad2: Srce mi se sledilo.

Zna li neko kakve su tu prognoze, ima li uopšte nade?

I pozdrav za sve na ovoj temi, hrabrost vam je stvarno zavidna.

Petre, srećan rođendan...
Hvala !!! :*

Ma ko bi ga i znao dal je maligno...A to dal je sve izvadjeno...ma ostanu neke zahvacene celije koje ti kao dr.i ne vidis,kad operises, da su zahvacene,ides do u zdravo sto sire,al sta je van toga ne znas.Pa zar mene ljudi u septembru odrase do rebara,zaista su siroko uradili,jedva me zakrpili sa kozom vise od pola butine,a samo posle 3 nedelje-cvrc!nemoj da nam to ide na vitalne organe da guramo ovako,pa il ce skot sam skoncati il ce se naci neko cudo i za nas!CMOK!
A lep dan iskoristih sa kumom za setnju,usput izfilozofirasmo sve teme ovog sveta!
da , bas tako , da se inatimo sa skotom , a ja imam vreme celog sveta , drzava placa a ja uzivam:veseljaci::zbanana::butkice::sije::pivce::mesi::rostilj::zjede::ajmo::metla::vatromet:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back