Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
birthd12.gif

Srecan rodjendan druze:heart:

Bravo Mima,upravo o tome sam i pričala!Taj i ja koristim od kako sam se op., slučajno sam ga kupila u apoteci na preporuku farmaceuta,a dugo bude!Još ako ga prepor.onkolog tim bolje :super:!
Ja sam u subotu tražila i nisam našla rol-on nego u spreju. Miris je malo onako - previše cvetno za moj ukus, ali bar sam bilo šta našla. Cena je oko 680 dinara.

Gde ste ljudi?! Sta se radi? Kako ste mi svi?Ja jos radim:(jedva cekam da dodjem kuci,dobila sam kucu,retrivera,Laru ko lutka je,sad cu vam poslati slicicu da se pohvalim malo:zper:
270220121024.jpg
[/IMG]
super je , bas sladdak
ja bila kod dr , ona dala predlog za konzilijum da idem na operaciju , eksplorativnu da se vidi sta je , kaze da su male sanse da hirurg to izvadi jer je blizu tih nekih ilijacnih krvnih sudova , ali ce uzeti uzorak pa videti sta je , kaze ponestaje opcija , zracenje vise ne moze , ht slabo pa sad jedino to , konzilijum 13 marta a ja prekosutra kod sestre u zadar

Lilihip,lijepo se opusti kod sestre,znam da je lako reći,ali vidjećeš i sama da nije tako teško i uživaj u svakom trenutku!!!!
A iskreno se nadam da će se naći neko pametno rješenje i da to zapravo ni neće biti ništa strašno! Velika pusa!

Lilihip,lijepo se opusti kod sestre,znam da je lako reći,ali vidjećeš i sama da nije tako teško i uživaj u svakom trenutku!!!!
A iskreno se nadam da će se naći neko pametno rješenje i da to zapravo ni neće biti ništa strašno! Velika pusa!

Lili,lepo se provedi. P.S.Ne nadam se,znam da ces biti dobrooo !!!MOras !!! ;) :*
Biki,kuca je prelepa ;)

ej, pa jel i kod njih vazno ko je koliko star?

A ja sam na jednom ostrvu na oko 1,5 h od Zadra imala kucu.
Lep je Zadar tada bio , verovatno je i sada i pricas nam kada se
vratis.

Poslednja izmena:
Imam temperaturu , verovatno sam je imala i do sada, malo kasljucam , a osecam
nesto i kod desnog bubrega, tako da sutra verovatno moram kod nekog dr.,
a merkam antibiotike da uzmem onako odokativno neki sirokog spektra .... sta
mislis dr., ?

Lilihip, Veli Iz , ali je vise nemamo - napravismo neku "uspesnu trampu"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back