GAGA1510
Iskusan
- Poruka
- 5.286
Evo imam jedno ozbiljno pitanje,da li zna neko koliko stvarno dugo treba da se pije nolvadex? Meni ni na jednoj otpusnoj listi ne pise sama sam iz prica drugih ljudi zakljucila da bi trebalo 5 godina,ponavljam,ni jedan dr. mi to nije rekao a ni ja vecito zbunjena kad treba da razgovaram sa njima nikako nisam ni pitala
I jos jedno pitanje,da li je neko od vas bio u nekom kontaku sa dr.od milion dolara,mozda bi mogla njoj da posaljem pp,ne secam se jel tako rekla,da joj pisemo na pp? Hvala![]()
Ej biki i ja sam čula da se pije 5 god.,tako sam čula od svog onkologa! Ja sam pisala dr od milionče pp prije 15-tak dana ali još nisam dobila odg.ne znam da li je vidjela poruku,a možda nema ni vremena!
da se i ja upišem u klub,a šta ću kad ne mogu da odolim,a još sutra i prekosutra imam četiri slave da obiđem 

ali uspeli smo u onoj borbi i ovde cemo valjda ako imamo karaktera hehe
pozdrav svima veliki

mene su jako mucile,ali posle jedno mesec dana mackanja ko rukom odneseno
brijem samo sa desne strane.Da,meni je krvna slika vise stradala od zracenja nego od hemo,sad je ok ali dugo posle zracenja mi je bila losa.Vesna,sad se kljukaj vitaminima i sta ti ja znam,cveklom,zrnevljem,kostunjavim vocem,medom,propolisom....pa kad izguras konacno sve skidamo zajedno kile