Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo mene,ostah živa posle slava,počeće sarme, pečenje i kolači na uši da mi izlaze :zblesav:!
Zato sam danas počela po kući da raspremam i ribam a i lijep je dan kao da je proljeće po reko da malo potrošim koju kaloriju :znamiguje:!Joj biki ne spominji mi mart,samo mi se želudac zavrne kad se sjetim hrpe nalaza i iščekivanja:sad2:
Pozdravčić

Evo mene,ostah živa posle slava,počeće sarme, pečenje i kolači na uši da mi izlaze :zblesav:!
Zato sam danas počela po kući da raspremam i ribam a i lijep je dan kao da je proljeće po reko da malo potrošim koju kaloriju :znamiguje:!Joj biki ne spominji mi mart,samo mi se želudac zavrne kad se sjetim hrpe nalaza i iščekivanja:sad2:
Pozdravčić
Vala bas! Lepo vreme a mi ko u kavezu na poslu,dok podjem kuci bice mrkli mrakz:(
Ma bice nam dobri nalazi,kao i do sad,ne vidim zasto ne bi bili:znamiguje:
Ajd sredjuj kucu,necu da smetem,pozdravljam te:zpozdrav:

Bikilix, budi "srecna" da ovi nasi ludaci nisu ukinuli i kontrole, kad vec morate i to prolaziti.
Dr., kazu da ih ovi iz Ministarstva urnisu . Dobro si ti i bices . Imam prijateljicu koja je pre mozda
10 godina prosla sve to , nije u mestu gde ja zivim, pa kada se cujemo i eventualno pitam o tome
ladno me posalje u...... o tome ni ne razmislja, u to vreme se i rastala . Inace je vesele prirode,
nista ne propusta u zivotu , tesko je i uloviti u kuci , prilagodljive prirode - kaze da se samo
budale ne prilagode , a tako i jeste - kad malo bolje razmislim .Znam da nije lako i da smo trosili
zivot na na svasta nesto, a sada smo u prilici to menjati - pa ko uspe da savlada tu tehniku -
bice dobro. Veselo ti je pocela godina , ako izuzmes onaj mali incident sa pretezanjem:babamrazica:
Napravi neku ravnotezu:znamiguje:

Bikilix, budi "srecna" da ovi nasi ludaci nisu ukinuli i kontrole, kad vec morate i to prolaziti.
Dr., kazu da ih ovi iz Ministarstva urnisu . Dobro si ti i bices . Imam prijateljicu koja je pre mozda
10 godina prosla sve to , nije u mestu gde ja zivim, pa kada se cujemo i eventualno pitam o tome
ladno me posalje u...... o tome ni ne razmislja, u to vreme se i rastala . Inace je vesele prirode,
nista ne propusta u zivotu , tesko je i uloviti u kuci , prilagodljive prirode - kaze da se samo
budale ne prilagode , a tako i jeste - kad malo bolje razmislim .Znam da nije lako i da smo trosili
zivot na na svasta nesto, a sada smo u prilici to menjati - pa ko uspe da savlada tu tehniku -
bice dobro. Veselo ti je pocela godina , ako izuzmes onaj mali incident sa pretezanjem:babamrazica:
Napravi neku ravnotezu:znamiguje:
Hvala Liki,razumes me kao i obicno.Moram da ti se pohvalim,oslabila sam 2 kg.!
Opet pretezem samo u napred:babamrazica:
Ma znam ja da nece grom u koprivu,bice dobri rezultati,jos uvek ne razmisljam o tome
ali kako se budu blizili pregledi tako cu poceti da tronjamz:cry:
Pozdravcic tebi:zpozdrav:

Moze im se , a znas kako mi je muka od njih. Secam se u onoj bivsoj drzavi i na planinama i na moru sve
prilagodjeno njihovom du...u i ceo vek nadrndani . Kako lako zaborave zbog cega su tamo gde jesu , a to
je kod nas - izgleda uobicajeno . Svi smo nesto Bogom dani i nismo mi badava ovoliko zaglupljeni. U Srbiji,
narod postoji zarad institucija i to se nece nikada promeniti i neka samo uzivaju - zasluzili su.
Nama je bolje

Hahahaha,svaka cast za 2kg- :konfete: I ja jedno 3-4 da skinem...i onda smo svi u nekoj top formi... :D I znas,sta ,dobro je kad je samo u napred,mislim pretezanje,hihihihi,opasna si !!! I ne opterecuj se unapred,bice sve dobro !!! :D POzdrav tebi,I Liki..i ostalima :D :grudvanje3:

Poslednja izmena:
E,ja malo vanplanski 10ak dana pre vremena uradih moju kontrolu-skener grudnog kosa i abdomena i SVE JE O.K.!!! Naime,vec nekoliko dana imala sam povisenu temperaturu,posumnjalo se na upalu pluca pa je trebalo da ih snimim.A znam da me uskoro ceka kontrolni skener,pa da ne ponavljam zracenje sto puta ja odradih danas-ni upale ni metastaza!Olaksanje!Castila sam sebe danas popodne pedikirom i frizurom,pa sam bas sebi lepa!
A ima novina i za Avastin!Onaj dr.Francuz se obratio fabrici(tj.predstavnicima ovde)i trazio donaciju za mene kao specifican slucaj.Predstvanice dolazile kod mog onkologa svojim poslom,ali su pomenule da znaju za moj slucaj i da je fabrika voljna da da neke doze za mene(sto i inace rade).Ostaje da zavrsim zracenje i da se to papiroloski sredi pa da probam i to cudo(ja bih bez dodatne hemio,ali videcemo...).
I mene vaga jutros neprijatno iznenadila-skoro 2kg.vise...odmah cu da se bacim na skidanje istih,lakse dva nego 5.A taman sam pomislila kako se vise ne gojim...

Vesna, znala sam da nesto mora da se dogodi . Ti , za sada, cuvaj kilograme - mozda dobro dodju kad krene ,
ako krene, HT- imaces rezerve - pa neka se topi. Sad miruj sto se tice kilaze.z:) P nemas 100 kg. valjda?

E,ja malo vanplanski 10ak dana pre vremena uradih moju kontrolu-skener grudnog kosa i abdomena i SVE JE O.K.!!! Naime,vec nekoliko dana imala sam povisenu temperaturu,posumnjalo se na upalu pluca pa je trebalo da ih snimim.A znam da me uskoro ceka kontrolni skener,pa da ne ponavljam zracenje sto puta ja odradih danas-ni upale ni metastaza!Olaksanje!Castila sam sebe danas popodne pedikirom i frizurom,pa sam bas sebi lepa!
A ima novina i za Avastin!Onaj dr.Francuz se obratio fabrici(tj.predstavnicima ovde)i trazio donaciju za mene kao specifican slucaj.Predstvanice dolazile kod mog onkologa svojim poslom,ali su pomenule da znaju za moj slucaj i da je fabrika voljna da da neke doze za mene(sto i inace rade).Ostaje da zavrsim zracenje i da se to papiroloski sredi pa da probam i to cudo(ja bih bez dodatne hemio,ali videcemo...).
I mene vaga jutros neprijatno iznenadila-skoro 2kg.vise...odmah cu da se bacim na skidanje istih,lakse dva nego 5.A taman sam pomislila kako se vise ne gojim...
Odlicno Vesna,bas mi je drago da su ti dobri nalazi,radujem se od srca,kao kad vidim svoje dobre rezultate:zskace:
Svidja mi se i to sto se Francuz bas zauzeo za tebe,hvala Bogu i tako nesto da se cuje u ovom nasem haosu od zdravstvaz:shock:
Pusti kilograme,na prolece cemo to vec da dovedemo u red,polako,nek si ti nama dobro i nek si nam tako lepa i doterana,ma bice sve dobroz;)

Hahahaha,svaka cast za 2kg- :konfete: I ja jedno 3-4 da skinem...i onda smo svi u nekoj top formi... :D I znas,sta ,dobro je kad je samo u napred,mislim pretezanje,hihihihi,opasna si !!! I ne opterecuj se unapred,bice sve dobro !!! :D POzdrav tebi,I Liki..i ostalima :D :grudvanje3:
Hehehehehe...pa sta cu kad je takvo cinjenicno stanje:zblesav:
A ti,kako je na VMA,jel si jos gore,mislim na VMA?

Supeeeeeriška Vesna ,koje olakšanje :konfete: :zurka:
Ma samo da su nalazi dobro a već nekako ćemo se izboriti psihičkim sa činjenicom da nam je to što jeste,ja to tako nekako gledam,što bi rekli "nedaj bože goreg"!Veliki :heart2: :zag:

svaka cast i za tebe a i za dr Francuza
jos ima dobrih i plemenitih ljudi u ovoj farmaceutskoj mafiji

Супер вести Весна! Одлично!:klap:

E svi smo u martu i MIMA i GAGA i jos par devojaka koje poznajem iz bolnice,nisam na onkologiji nego na Bezanijskoj Kosi...
Ja cu u februaru da odradim preglede kod mame u Zemunskoj bolnici,nesto mi se ne ceka martz:cry:
Ma bice nam dobri nalazi,ne smeju da budu losiz;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back