BRITNEY 3
Buduća legenda
- Poruka
- 30.098
Gde ste ljudi?! Ja zakazah kontrolu kod onkologa,20.mart,opet Jovo nanovo,ultra zvuci,rentgen,tumor markeri....svasta nesto,al otom potom,ima dana...
pozdravljam vas sve
pozdravljam vas sve

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

!
!Joj biki ne spominji mi mart,samo mi se želudac zavrne kad se sjetim hrpe nalaza i iščekivanja
Vala bas! Lepo vreme a mi ko u kavezu na poslu,dok podjem kuci bice mrkli mrakEvo mene,ostah živa posle slava,počeće sarme, pečenje i kolači na uši da mi izlaze!
Zato sam danas počela po kući da raspremam i ribam a i lijep je dan kao da je proljeće po reko da malo potrošim koju kaloriju!Joj biki ne spominji mi mart,samo mi se želudac zavrne kad se sjetim hrpe nalaza i iščekivanja
Pozdravčić

Hvala Liki,razumes me kao i obicno.Moram da ti se pohvalim,oslabila sam 2 kg.!Bikilix, budi "srecna" da ovi nasi ludaci nisu ukinuli i kontrole, kad vec morate i to prolaziti.
Dr., kazu da ih ovi iz Ministarstva urnisu . Dobro si ti i bices . Imam prijateljicu koja je pre mozda
10 godina prosla sve to , nije u mestu gde ja zivim, pa kada se cujemo i eventualno pitam o tome
ladno me posalje u...... o tome ni ne razmislja, u to vreme se i rastala . Inace je vesele prirode,
nista ne propusta u zivotu , tesko je i uloviti u kuci , prilagodljive prirode - kaze da se samo
budale ne prilagode , a tako i jeste - kad malo bolje razmislim .Znam da nije lako i da smo trosili
zivot na na svasta nesto, a sada smo u prilici to menjati - pa ko uspe da savlada tu tehniku -
bice dobro. Veselo ti je pocela godina , ako izuzmes onaj mali incident sa pretezanjem
Napravi neku ravnotezu![]()

I ja jedno 3-4 da skinem...i onda smo svi u nekoj top formi... 
P nemas 100 kg. valjda?Odlicno Vesna,bas mi je drago da su ti dobri nalazi,radujem se od srca,kao kad vidim svoje dobre rezultateE,ja malo vanplanski 10ak dana pre vremena uradih moju kontrolu-skener grudnog kosa i abdomena i SVE JE O.K.!!! Naime,vec nekoliko dana imala sam povisenu temperaturu,posumnjalo se na upalu pluca pa je trebalo da ih snimim.A znam da me uskoro ceka kontrolni skener,pa da ne ponavljam zracenje sto puta ja odradih danas-ni upale ni metastaza!Olaksanje!Castila sam sebe danas popodne pedikirom i frizurom,pa sam bas sebi lepa!
A ima novina i za Avastin!Onaj dr.Francuz se obratio fabrici(tj.predstavnicima ovde)i trazio donaciju za mene kao specifican slucaj.Predstvanice dolazile kod mog onkologa svojim poslom,ali su pomenule da znaju za moj slucaj i da je fabrika voljna da da neke doze za mene(sto i inace rade).Ostaje da zavrsim zracenje i da se to papiroloski sredi pa da probam i to cudo(ja bih bez dodatne hemio,ali videcemo...).
I mene vaga jutros neprijatno iznenadila-skoro 2kg.vise...odmah cu da se bacim na skidanje istih,lakse dva nego 5.A taman sam pomislila kako se vise ne gojim...

Hehehehehe...pa sta cu kad je takvo cinjenicno stanjeHahahaha,svaka cast za 2kg-I ja jedno 3-4 da skinem...i onda smo svi u nekoj top formi...
I znas,sta ,dobro je kad je samo u napred,mislim pretezanje,hihihihi,opasna si !!! I ne opterecuj se unapred,bice sve dobro !!!
POzdrav tebi,I Liki..i ostalima
![]()
![]()

E,ja malo vanplanski 10ak dana pre vremena uradih moju kontrolu-skener grudnog kosa i abdomena i SVE JE O.K.!!! Naime,vec nekoliko dana imala sam povisenu temperaturu,posumnjalo se na upalu pluca pa je trebalo da ih snimim.A znam da me uskoro ceka kontrolni skener,pa da ne ponavljam zracenje sto puta ja odradih danas-ni upale ni metastaza!Olaksanje!Castila sam sebe danas popodne pedikirom i frizurom,pa sam bas sebi lepa!
A ima novina i za Avastin!Onaj dr.Francuz se obratio fabrici(tj.predstavnicima ovde)i trazio donaciju za mene kao specifican slucaj.Predstvanice dolazile kod mog onkologa svojim poslom,ali su pomenule da znaju za moj slucaj i da je fabrika voljna da da neke doze za mene(sto i inace rade).Ostaje da zavrsim zracenje i da se to papiroloski sredi pa da probam i to cudo(ja bih bez dodatne hemio,ali videcemo...).
I mene vaga jutros neprijatno iznenadila-skoro 2kg.vise...odmah cu da se bacim na skidanje istih,lakse dva nego 5.A taman sam pomislila kako se vise ne gojim...

E,ja malo vanplanski 10ak dana pre vremena uradih moju kontrolu-skener grudnog kosa i abdomena i SVE JE O.K.!!! Naime,vec nekoliko dana imala sam povisenu temperaturu,posumnjalo se na upalu pluca pa je trebalo da ih snimim.A znam da me uskoro ceka kontrolni skener,pa da ne ponavljam zracenje sto puta ja odradih danas-ni upale ni metastaza!Olaksanje!Castila sam sebe danas popodne pedikirom i frizurom,pa sam bas sebi lepa!
Gde ste ljudi?! Ja zakazah kontrolu kod onkologa,20.mart,opet Jovo nanovo,ultra zvuci,rentgen,tumor markeri....svasta nesto,al otom potom,ima dana...
pozdravljam vas sve![]()
Bas nas dosta ima u martu... Ej drago mi je da si dobro nakon toliko vremena,bas volim kad to cujemi mene to ceka u martu
proslo je 7 god od prve a 5 god od poslednje operacije

ja imam isto u martu ali pocetkom , kad dobijem skener pa prvi utorak , jesi ti na onkologijiGde ste ljudi?! Ja zakazah kontrolu kod onkologa,20.mart,opet Jovo nanovo,ultra zvuci,rentgen,tumor markeri....svasta nesto,al otom potom,ima dana...
pozdravljam vas sve![]()
petre svi cemo da smrsamo za proletno okupljanje i svi cemo biti zdraviHahahaha,svaka cast za 2kg-I ja jedno 3-4 da skinem...i onda smo svi u nekoj top formi...
I znas,sta ,dobro je kad je samo u napred,mislim pretezanje,hihihihi,opasna si !!! I ne opterecuj se unapred,bice sve dobro !!!
POzdrav tebi,I Liki..i ostalima
![]()
![]()

na onkologiji je guzva uvek , pobelis od cekanja a nema ni mesta za sedenjeE svi smo u martu i MIMA i GAGA i jos par devojaka koje poznajem iz bolnice,nisam na onkologiji nego na Bezanijskoj Kosi...
Ja cu u februaru da odradim preglede kod mame u Zemunskoj bolnici,nesto mi se ne ceka mart
Ma bice nam dobri nalazi,ne smeju da budu losi![]()